• προβληματα με extavia

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #42368  από vasober
 Πέμ Οκτ 28, 2010 8:29 pm
γεια σας παιδια ειμαι η βασω και θα ηθελα πολυ να μπω στην παρεα σας, να μοιραστω κι εγω καποια πραγματα μαζι σας και να μιλησω για καποιες αποριες μου :banana-stoner:
ειναι καποιος απο εσας που κανει χρηση extavia θα μπορουσε να μου πει τι παρενεργειες εχει, κανω χρηση 5 μηνες το πρωτο καιρο ημουν χαλια σερνομουν, δεκατα και γριπωδη συμπτωματα σ΄ολο τους το μεγαλειο απαισια ενα καλοκαιρι χαλια..........εξετασεις επισης χαλια με λευκοπαινια τουλαχιστον τον πρωτο καιρο δεν ειχα προβλημα με τα ηπατικα ενζυμα προσφατα απεκτησα κι αυτο, η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον φταινε τα depon ενα μια ωρα πριν κι ενα μετα.
Την επομενη ημερα αλλο ενα ή mesulid. Δεν ξερω τι να κανω θελω πολυ να σταματησω.
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
 #42373  από βικυ
 Πέμ Οκτ 28, 2010 9:20 pm
:text-welcomewave:
 #42377  από litsa
 Πέμ Οκτ 28, 2010 11:07 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
geia!!
καλώς ορισες..
κανω ρεμπιφ 2 χρόνια, και στην αρχή ειδα και επαθα..
εδω και 6 μήνες περιπου παιρνω μισό μεσουλιντ μόλις κάνω την ένεση και ειμαι καλα΄..
πριν ειχα ατελειωτους πονους και αδιαθεσία και ας επαιρνα 2 ντεπον πριν και 2 μετά ή ένα αλλο αντιφλεγμονώδη ...

σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #42382  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Οκτ 29, 2010 12:21 am
Καλώς την μας :greetings-waveyellow: !!!

(Δεν έχω εμπειρία από extavia αλλά περίμενε και τα άλλα παιδάκια να σου πουν)

Να είσαι όλο και καλύτερα :greetings-waveyellow:
 #42406  από anni
 Παρ Οκτ 29, 2010 12:56 pm
καλως την......... :greetings-waveyellow:
 #42408  από Κατερίνα
 Παρ Οκτ 29, 2010 1:12 pm
Καλως όρισες Βάσω! :greetings-waveyellow:
ούτε εγώ κάνω extavia,αλλά πάνω κάτω όλες οι
ιντερφερόνες μπορεί να πειράξουν τα ηπατικα!
δεν συζητάει ο γιατρός σου να αλλάξετε αγωγή?
εμείς εδώ είμαστε για οτι θέλεις! :romance-kisscheek:
 #42409  από kate2002
 Παρ Οκτ 29, 2010 2:50 pm
γεια σου βασω!
εγω εκανα εξταβια! τωρα εχω κοψει πασα ιντερφερονη. τον πρωτο καιρο (2μηνες) ανεκτο... μονο νεκρωση ιστων στις ενεσιμες περιοχες. μετα ξεκινησαν ολα τα...λοιπα. και πιο πολλα απ τα δικα σου. Πονος... παντου. μολυνσεις, λοιμωξεις, ηπατικα στα κοκκινα τους, κλπ κλπ κλπ. και σταματησα. δεν το ενεκρινε ογιατρος μου, εγω αποφασισα. εκτοτε, ολα τελεια. δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο. φροντισε νασαι καλα! :greetings-waveyellow:
 #42419  από nicky
 Παρ Οκτ 29, 2010 8:21 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ!!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!! :romance-kisscheek:
 #42505  από vasober
 Κυρ Οκτ 31, 2010 4:34 pm
ευχαριστω πολυ που με δεχτηκατε. Να ειστε ολοι καλα και ευχομαι απο καρδιας να πραγματοποιηθουν ολα τα ονειρα σας και οι προσδοκιες σας????? :whistle: :whistle:
 #42634  από vasober
 Τετ Νοέμ 03, 2010 2:46 pm
Η ζωη μας παρακινει να την συντροφεψουμε στα παιχνιδια της. Παιζει μαζι μας, κρυφτο κυνηγητο και κλεφτες κι αστυνομους. Και καθε φορα που χανουμε η πεφτουμε στο χωμα και ποναμε δεν ειναι γιατι μας τιμωρει, ειναι γιατι ετσι ειναι τα παιχνιδια. Την μια εισαι νικητης και την αλλη χαμενος... για να εχει ενδιαφερον.Το μυστικο ειναι να γινεσαι καλυτερος και να μην εγκαταλειπεις............