• ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4226  από butterfly-
 Τρί Μάιος 19, 2009 8:23 pm
Παιδιά ξέρει κανείς τί άλλαξε στα βιβλιάρια του ΤΕΒΕ??
Εστειλα τη μητέρα μου στο γιατρό για να μου γράψει τις καθιερωμένες εξετάσεις, και της είπε
(αφού περίμενε σχεδόν 2 ώρες :evil: ) οτι έχουν αλλάξει τα βιβλιάρια και δεν ισχύουν τα παλιά.
(πριν από 20 μέρες πήρα τις ενέσεις και κανείς δεν μου είπε τίποτα). Βγήκε πουθενά καμιά ανακοίνωση?? Στα ασφάλιστρα που ήρθαν για να πληρώσουμε δεν αναφέρει τίποτα για τα βιβλιάρια. Γιατί μας παιδεύουν έτσι?? :evil: :evil: :evil: (εχω πολλά νεύρα τώρα με τις γραφειοκρατίες τους....)
 #4232  από elena
 Τρί Μάιος 19, 2009 9:21 pm
έχουν αλλάξει από αρχές του 2009,χρειάζεσαι πρόσφατη φωτογραφία(εγώ πήγα δεκαετίας)
αν έχεις και άλλα μέλη στο βιβλιάριο,πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,και με το παλιό βιβλιάριο το αλλάζεις.Στο καινούριο είναι ενσωματωμένα τα φύλλα για τις εξετάσεις,αυτή είναι η διαφορά,δεν έχουν πλέον οι γιατροί μπλόκ εξετάσεων.Για να ελέγχουν τι και πόσες εξετάσεις κάνουμε....
 #4234  από butterfly-
 Τρί Μάιος 19, 2009 10:34 pm
Σε ευχαριστώ Έλενα... Αυριο θα στείλω τον άντρα μου να κάνει την αλλαγή.
... Με την ίδια φωτογραφία που είναι κι εμένα δεκαετίας. (Σιγά μην τρέχω να βγάζω φωτογραφίες :evil: ) . Δεν πιστεύω να θέλουν να με κουβαλήσουν εκεί ... δεν αντέχω τις ουρές και το περίμενε. Εχω λιποθυμήσει αρκετές φορές σε ουρές δημ. υπηρεσιών και τραπεζών. Με πιάνει δυσφορία και συχαίνομαι την πολυκοσμία. (γι' αυτό στέλνω πάντα άλλους .... είμαι και λιγάκι καλαομαθημένη.. :roll: :roll: )

Καλό βράδυ!!
 #4241  από mary_d_ath
 Τετ Μάιος 20, 2009 10:51 am
Εμένα πάντως αυτή η αλλαγή βιβλιαρίου μου βγήκε σε καλό, είχα μία φωτογραφία στο προηγούμενο από τότε που ήμουν 15-16 χρονών, ντρεπόμουν να δείξω το βιβλιάριο με αυτή τη φωτογραφία :lol:
Και κάτι ακόμα: φροντίστε να κρατήσετε το παλιό βιβλιάριο (μην το πετάξετε) γιατί πρόσφατα μου δημιούργησαν πρόβλημα στο ταμείο με μία έγκριση και μου ζητούσαν το παλιό.