• εχετε παρατηρησει...?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41624  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 14, 2010 1:22 pm
Διαφωνούμε για μια εναλλακτική που προτείνω σε κάποιους πιθανούς ενδιαφερόμενους που φαίνεται οτι ίσως βρίσκονται σε ψυχολογικό αδιέξοδο;
Ως ωφελημένος νομίζω δικαιούμαι να το προτείνω και το οφείλω στη συνείδησή μου και στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Ταληροφονιάδες και άχρηστοι φίλε sou υπάρχουν παντού και ειδικά σε ιδιωτικά γραφεία, δεν υπάρχουν όμως μόνο τέτοιοι. Ο ψυχοθεραπευτής μου στην απεξάρτηση (δημόσιος υπάλληλος) μόλις έμαθε (από άλλον) οτι διαγνώστηκα με ΣΚΠ με πήρε τηλ. και μου είπε θέλω να σε δω. Το ίδιο έκαναν και άλλοι θεραπευτές της μονάδας. Αυτό σου λέει κάτι;
 #41625  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 14, 2010 1:54 pm
sou έγραψε:ΣΟΒΑΡΑ σκέφτομαι να ξεκινησω να παίρνω μικρές δόσεις LSD και βαρβιτουρικών για να χαλαρώνω λίγο περισσότερο.
Η πουτ@ν@ η ζωή φίλε sou είναι η καλύτερη ντόπα. Σου δίνει και καταλαβαίνεις. Όσο για χαλάρωση, θα χαλαρώσουμε μιά και καλή, θα λιώσουμε απ' τη χαλάρωση που λένε.

Το LSD είναι κάργα διεγερτικό και παραισθησιογόνο, μην το επιχειρήσεις γιατί προβλέπω να μας τρελάνεις. :lol:
 #41628  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 14, 2010 2:22 pm
Θέλω να ξέρεις οτι την αρνητικότητά σου την καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ
Την προσπάθειά μου (γιατί θέλει προσπάθεια) να είμαι θετικός στη ζωή μου την καταλαβαίνεις;

Για τις παρενέργειες του LSD δες αυτό

#41631  από petros
 Πέμ Οκτ 14, 2010 3:03 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:00 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #41632  από Νικος
 Πέμ Οκτ 14, 2010 3:06 pm
Ένα παλιό ανέκδοτο του maestro αρκετά επίκαιρο
maestro έγραψε:- Ρε Γιαγιά, είδες μήπως τα χάπια μου; Γράφανε LSD απέξω...
- Γ@£$s& τα τα χάπια, ρε! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #41639  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 14, 2010 5:27 pm
Προχό η γιαγιά :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέτρο συγγνώμη για την κατάχρηση
 #41789  από staxti
 Σάβ Οκτ 16, 2010 8:58 pm
ola ma ola osa les file mou einai sosta.
otan oi katastaseis omos pigenoun pros to xeirotero oso psixotherapies k an kaneis , oses optikes gonies k an exeis mathei distixos oi exoterikes piesis de palavontai.............kai ennoite oti i psixotherapia einai politeleia pia stis meres mas........ara paei k auto ........ara ti??
 #41869  από petros
 Δευ Οκτ 18, 2010 8:59 am
γιαννη καμμια καταχρηση ... ετσι και αλλιως και εγω ελιωσα με το ανεκδοτο.

φιλε staxti φυσικα και ειναι στον ανθρωπο και καταλαβαινω οσα λες. φυσικα και δεν μπορω να ξερω πως το βλεπεις εσυ ειναι καθαρα προσωπικο.

οσον αφορα το τελευταιο σχολιο δυστυχως συμφωνω. πολυτελεια....
 #41914  από sokran
 Δευ Οκτ 18, 2010 3:46 pm
petros έγραψε:γιαννη καμμια καταχρηση ... ετσι και αλλιως και εγω ελιωσα με το ανεκδοτο.

φιλε staxti φυσικα και ειναι στον ανθρωπο και καταλαβαινω οσα λες. φυσικα και δεν μπορω να ξερω πως το βλεπεις εσυ ειναι καθαρα προσωπικο.

οσον αφορα το τελευταιο σχολιο δυστυχως συμφωνω. πολυτελεια....
ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ Κ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ Μ/Σ ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ , ΚΑΠΑΚΙ ΕΡΧΕΤΕ Κ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ Κ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ, ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ, ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΚ ΤΟΥΣ, Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΙΜΟΥ ΛΟΓΟ Μ/Σ, ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ + ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛ. + ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΚΛΠ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΡΗΜΑ........ΠΑΤΩΣΑΜΕ,
ΛΟΙΠΟΝ...ΜΕΛΛΟΝ? ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ........

Καλησπερα σας..