• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41866  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 18, 2010 8:37 am
Καλημέρες σε όλες/όλους.

Λοιπόν αναλυτικά τώρα για τη συνάντηση: :D

Η Δανάη είναι ένα κουκλί Νικολέττα και για να ξέρεις, οι αναπτήρες μας επιστράφηκαν, απλά ήθελε να τους πάει βολτίτσες :D

Η αλήθεια είναι ότι ο καφές πινόταν και προσωπικά εξεπλάγην αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν καθίσαμε στο Flocafe αλλά στο διπλανό μαγαζί, οπότε όλα εξηγούνται :mrgreen:

Θοδωρή, η αλήθεια είναι ότι πηγαίνοντας προς το wc, οι σερβιτόρες παίζαν μπουνιές ποια θα σου σέρβιρε το club sandwich και τελικά κέρδισε η αγέλαστη με τα τατουάζ.
Ελπίζω να μη σε δάγκωσε στην καρωτίδα φεύγοντας εκτός και αν δεν πολυμίλαγες μετά απ'το σοκ της τιμής του club.
Τι περίμενες στο Mall φίλε μου? 3 ευρώ club με μισό κιλό πατάτες? Ε όχι δα!!! :lol:

Mr Zamboni, κατά κόσμον Πάνο, εκτός του ότι αισθάνομαι υπέρτατη τιμή που καθόμουν δίπλα σου αρκετή ώρα (γιατί μετά χώθηκε ανάμεσα μας η devil's advocate, ξέρει αυτή :mrgreen: ), χάρηκα που μιλήσαμε αρκετή ώρα αναλυτικά. :)

Γιάννη σώγαμπρε :D , ευτυχώς που καθίσαμε έξω. Είχε και ωραία μέρα αλλά μπορέσαμε να καπνίσουμε και τα τσιγαράκια μας με τον καφέ και όπως όλοι οι καπνίζοντες ξέρουν, καφές χωρίς τσιγάρο είναι τόσο δύσκολο όσο να προσγειώνεις ένα Boing 747 με τη χρήση εγχειριδίου.

Βάλια, συνοδοιπόρε μέχρι να βρούμε μια ταμπέλα των 20 ευρώ για να πάμε στο Mall των δισεκατομμυρίων. :D
Φαίνεται το επάγγελμά σου, γιατί η Δανάη σε γυρόφερνε σαν μικρός λευκός καρχαρίας. :lol:

Νικολέττα, τα είπαμε αρκετή ώρα για τα καλά του ΕΣΥ. Πλέον επιβεβαιώσαμε ότι κάποιοι γιατροί είναι στην κοσμάρα τους και άλλοι στο δικό τους γαλαξία. Χαίρομαι γι'αυτό, γιατί στο τέλος, θα πιστεύαμε ότι στραβά αρμενίζουμε. :)

Πόπη, Χρύσα, admin, δε μιλήσαμε πολύ, αλλά αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα των μεγάλων συναντήσεων. Δεν πειράζει, άλλη φορά θα κάτσουμε κάπως αλλιώς :lol:

Μαρία, D.A, με τα δυνατά marlboro, ξέρεις... :lol: :lol:

Με χαροποίησε ιδιαίτερα κιόλας, που έριχνα ματιές γύρω γύρω για να δω αν ισχύει τόσο πολύ πια ο κοινωνικός ρατσισμός και τουλάχιστον εκεί που καθόμασταν, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.
Ε ναι λοιπόν, είμαστε γήινοι και με τη βούλα και επιτέλους το τρίτο αυτί και το 6ο δάκτυλο στο χέρι μας εξαφανίστηκε και δεν μας στραβοκοιτάνε σαν εξωγήινους.

Εύχομαι να το επαναλάβουμε σύντομα :)
 #41874  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 18, 2010 9:46 am
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Θέλω να σχολιάσω πολλά αλλά δεν έχω χρόνο, πάω στην επιθεώρηση εργασίας για καταγγελία. Ένα μόνο θα σας πω. ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΟ MALL. Είναι να μη μπλέξεις με μ@λ@κ@ σεκιουριτά.
 #41880  από elena
 Δευ Οκτ 18, 2010 10:42 am
Ήμουν σίγουρη ότι θα περνάγατε όμορφα!!!όπως επίσης είμαι σίγουρη για το πόσο εξαιρετικά άτομα ,είστε όλοι σας!λυπάμαι που δεν ήμουν και εγώ για να σας γνωρίσω...
ίσως κάποια άλλη φορά....
πάντως να ξέρετε ότι και όσους έχω γνωρίσει,στην 1η και 2η συνάντησηση,είναι καταπληκτικά παιδιά!εξαιρετικοί όλοι τους!
την αγάπη μου σε όλους!!!
 #41884  από litsa
 Δευ Οκτ 18, 2010 11:25 am
ελπίζω η επομενη συνάντηση να λέγεται:
συνάντηση παλιών και νέων μικρών παιδιών!!

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #41888  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:07 pm
maria E έγραψε:Bρε Σταθη,αυτο που καναμε ενα γυρο για να ξαναβρεθουμε στο ιδιο ασανσερ,το καναμε επιτηδες γιατι μετα απο 5 ωρες καθισιο ειχε πιαστει ο τωλος μας......
Και τα ποδάρια μου Μαράκι και τα ποδάρια μου.

Επιβεβαιώνω, ο Ζαμπόνης ήταν εκεί, δεν το παραδέχεται αλλά είχε την υψηλή εποπτεία.
 #41889  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:13 pm
Paris Michaelides έγραψε:Γιάννη σώγαμπρε , ευτυχώς που καθίσαμε έξω. Είχε και ωραία μέρα αλλά μπορέσαμε να καπνίσουμε και τα τσιγαράκια μας με τον καφέ και όπως όλοι οι καπνίζοντες ξέρουν, καφές χωρίς τσιγάρο είναι τόσο δύσκολο όσο να προσγειώνεις ένα Boing 747 με τη χρήση εγχειριδίου.
Πάρη ένα είναι σίγουρο, ή το κόβουμε ή μας κόβει

Σώγαμπρος, καταπληκτική λέξη ε;

Χρύσσα μου ξέχασες να πεις οτι μας περίμενες στο Φλόκα αλλά εμείς δεν πήγαμε στο Φλόκα :confusion-seeingstars: πήγαμε στη διπλανή καφετέρια. Ευτυχώς βρεθήκαμε
 #41890  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:21 pm
Φοβερή λέξη ναι :D

Ε θα το κόψουμε, πού θα μας πάει... :)
 #41891  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:30 pm
Thor έγραψε:
Και ειπαμε τα γνωστα θεματα της σκληρυνσης το καναμε δηλαδη σκληρυνσιοκομειο το μαγαζι (βλεπε λεπροκομειο-σπιναλογκα)

Να μαστε καλα και να ξαναβρεθουμε
Thor δεν τα είπαμε καθόλου ρε γαμώτο, γράψε δικιά μου μ@λ@κία

Μη νομίζεις, στο τέλος η συζήτηση ήταν άκρως φιλοσοφική, αν δεν μας είχε κόψει η πείνα και η κούραση απ' το καθισιό, θα φεύγαμε στις 12
 #41893  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:37 pm
Ας πρόσεχα το ζώον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαμένη στην κοσμάρα μου δεν πήρα είδηση εγκαίρως τη συνάντησή σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα που μου ήρθε να μπω να δω τι γίνεται, μου ήρθε ο ΝΤΟΥΒΡΟΥΤΖΆΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αποσυνδέομαι για να βρω την κατάλληλη γωνία για να κοπανίσω το κεφάλι μου. Τα λέμε το βράδυ :confusion-seeingstars:
Συνημμένα
23_11_62[1].gif
23_11_62[1].gif (31.47 KiB) Προβλήθηκε 426 φορές
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15