• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41815  από maria E
 Κυρ Οκτ 17, 2010 8:24 pm
Ειμαι τοσο κουρασμενη αλλα και τοσο χαρουμενη που σας γνωρισα ολους!!!
Την επομενη φορα ευχομαι οσοι διστασαν σημερα,να μην διστασουν!
 #41816  από Γιάννης
 Κυρ Οκτ 17, 2010 8:30 pm
Ευχαριστώ όλες και όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω. Μαρία και Στάθη σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθεια. Το ότι το διαλύσαμε στις 7 λέει πολλά.
Είμαι πτώμα αλλά πολύ χαρούμενος.
Στην επόμενη συνάντηση περισσότεροι και καλύτερα.

Και η Δανάη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ
 #41817  από Π.Μ79
 Κυρ Οκτ 17, 2010 8:50 pm
Περάσαμε πολύ ωραία, καπνίσαμε, ήπιαμε καφέ και τα είπαμε για πολλή ώρα.

Άντε και εις άλλα με υγείαν... :)
 #41821  από litsa
 Κυρ Οκτ 17, 2010 9:03 pm
σιγά τις λεπτομέρειες που παραθέτετε...
άντε με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε...

ποιοι εισασταν?
πως περασατε ?
τι φάγατε?
τι είπατε?
τι ...χρωμα ειχε το τραπεζομάντηλο
ελπίζω όταν ερθω ξανα΄αθήνα να συναντηθούμε!!!!!!!!!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

α ~~~
και ποια ειναι η ΔΑΝΑΗ???? :sad-pacing: :sad-pacing: :sad-pacing: :sad-pacing: :sad-pacing:
 #41825  από Νικολέττα
 Κυρ Οκτ 17, 2010 9:24 pm
Αχ, Λίτσα μου!!! Η Δανάη είναι η τρίχρονη κόρη μου, η οποία όπως καταλαβαίνεις έκλεψε την παράσταση (και κάποιους αναπτήρες...) :teasing-tease: :laughing-rolling:
Όσο για το ποιοι ήμασταν: ο Πάρης, ο Γιάννης, η Βάλλια, η Μαρία, η Πόπη, ο Στάθης, η Χρύσα, ο Θοδωρής, ο Παναγιώτης... και ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον!!!
 #41828  από chryssa
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:07 pm
:greetings-waveyellow:
σωστα....τα εχεις Νικολεττα.....κανεναν δε ξεχασες :techie-studyingbrown:
αλλα ρε παιδια....απο τις 2 μεχρι τις 7.....δικαιως εχει 5 ευρω ο καφες....με τετοιους πελατες πως να βγαλουν τα εξοδα οι καταστηματαρχες......
παραλιγο να παμε και στο απεναντι cafe για συνεχεια... :happy-bouncymulticolor: ..αλλα τελικα το διαλυσαμε :roll:
περασα υπεροχα.....επεστρεψα σπιτι πολυ χαρουμενη..... :text-thankyouyellow:

κι ας μην ειχε το τραπεζι τραπεζομαντηλο...........

Νικολεττα.....να χαιρεσαι την κορουλα σου....τη μικρη ΔΑΝΑΗ...σκετη γλυκα !!!!!

αξιζει να το επαναλαβουμε !!!!!!

( :banana-dreads: ειμαι και γειτονακι με τη βαλλια :romance-kisscheek:)
 #41836  από soulla
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:39 pm
παιδιά χαίρομαι πολύ για την όμορφη παρέα που κάνατε...από την άλλη όμως ζηλεύω θέλω και εγώ να σας γνωρίσω :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω ...θα θελα να ήμουνα εκεί :romance-kisscheek:
 #41837  από litsa
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:40 pm
Νικολέττα έγραψε:Αχ, Λίτσα μου!!! Η Δανάη είναι η τρίχρονη κόρη μου, η οποία όπως καταλαβαίνεις έκλεψε την παράσταση (και κάποιους αναπτήρες...) :teasing-tease: :laughing-rolling:
Όσο για το ποιοι ήμασταν: ο Πάρης, ο Γιάννης, η Βάλλια, η Μαρία, η Πόπη, ο Στάθης, η Χρύσα, ο Θοδωρής, ο Παναγιώτης... και ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον!!!
xm!! μια χαρά !! επιτέλους !! ξαναμαζευτηκε το φόρουμ...
ομολογώ ότι ειστε η ..νέα φουρνιά...
με κανένα δεν εχω συναντηθεί!! σνιφ !! σνιφ !! μόνο με την πρώτη φουρνιά!! αχχαχα

μπραβο που περάσατε τέεεεεεεελεια !!!

να χαιρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!!!!
αφου άντεξε τοση ώρα το κοριτσάκι ... ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ και που ξερετε μπορεί να συναντηθούμε κάποια στιγμή!!
 #41838  από βάλια
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:41 pm
Πραγματικά παιδιά ήταν πολύ ωραία!!!Έπρεπε να την είχαμε κανονίσει εδώ και καιρό αυτή τη συνάντηση.Προσωπικά χαλάρωσα απίστευτα...Chryssa ξεχασες να πεις ότι βρήκαμε και κοινή γνωστή...Ελπίζω να το ξαναεπαναλάβουμε σύντομα με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.Φιλιά!
 #41839  από βικυ
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:42 pm
Καλοπερασατε.....Χαιρομαι!
Παντα τετοια..... :happy-partydance: :happy-partydance:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15