• vasilis 22 xronon

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #41579  από LL--MM
 Τετ Οκτ 13, 2010 1:50 pm
WELCOME, ΒΑΣΙΛΗ!!!

Νίκο, που να δείς, οι περισσότεροι... Ενας της ειδικότητας αυτής (εκτός Ελλάδος) μου είχε αρνηθεί χαρτιά. Συνάδελφός του Έλληνας, δε μπόρεσε να τον μεταπέισει. Οπότε είδα στο ιντερνετ οτι ο Έλληνας έχει ένα σωρό δημοσιεύσεις στο pubmed, ενω ο άλλος δεν έχει παρά μία εκεί... Οι δημοσιεύσεις του αυτουνού είναι στο... φέησμπουκ... όπου λέει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι του αρέσει ο "Δρ. Χάους"... :violin: Χάος η κατάσταση...

Σας χαιρέτησα, δε σας χαιιρέτησα...

Η γιαγια η Κασσάνδρα
 #41581  από krevasils
 Τετ Οκτ 13, 2010 2:07 pm
ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ...........ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ...ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ.......ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΛΛΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.....ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΕΤΑΛ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ...ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΔΥΝΑΤΑ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΥΣΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΑΡΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΑΖΙ.....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΣΗΣΗ ΟΤΙ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200 ΜΕΤΡΩΝ.....ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ...ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΝ ΜΠΟΡΕΣΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ....ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Μ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 4/10 ΟΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗΣ.........ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΙΝ 20 ΛΕΠΤΑ........
 #41634  από Katrin
 Πέμ Οκτ 14, 2010 3:13 pm
Βασίλη χαίρομαι να μιλάς έτσι.Είσαι καλά και να δείς μέρα με τη μέρα θα είσαι ακόμα καλύτερα.Το ίδιο πιστεύω για όλους μας. Εχω περάσει και εγω απο πολλά στάδια και όμως το παλεύω.
Ακου να δεις τι βιταμίνες περνω.1.Καρνιτίνη 2.Μαγνήσιο α και τα Miorel.
 #41635  από krevasils
 Πέμ Οκτ 14, 2010 4:05 pm
Katrin έγραψε:Βασίλη χαίρομαι να μιλάς έτσι.Είσαι καλά και να δείς μέρα με τη μέρα θα είσαι ακόμα καλύτερα.Το ίδιο πιστεύω για όλους μας. Εχω περάσει και εγω απο πολλά στάδια και όμως το παλεύω.
Ακου να δεις τι βιταμίνες περνω.1.Καρνιτίνη 2.Μαγνήσιο α και τα Miorel.
BOHΘΑΝΕ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ;;;; ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΜΟ Η ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΘΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ Ω3 Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ/......ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;;; ΒΟΗΘΑΕΙ;;;;;
 #41636  από kate2002
 Πέμ Οκτ 14, 2010 4:12 pm
βασιλη, διαβασε οοοοοοοσα εχουν γραφτει σχετικα με βιταμινες! ειναι παρα πολλα, θα δεις τι παιρνει ο καθενας...ουκ ολίγα! ουτε που τα φανταζεσαι...
επισης κοιτα και για το πρωτοκολλο του κλινερ εδω στο φορουμ, αρκετοι το ακολουθουν, με "παραλαγες". υπαρχει κι ενας που το εφαρμοζει ΠΙΣΤΑ΄!
εχεις πολυυυυ διαβασμα! :-D :-D :-D
 #41637  από krevasils
 Πέμ Οκτ 14, 2010 4:14 pm
kate2002 έγραψε:βασιλη, διαβασε οοοοοοοσα εχουν γραφτει σχετικα με βιταμινες! ειναι παρα πολλα, θα δεις τι παιρνει ο καθενας...ουκ ολίγα! ουτε που τα φανταζεσαι...
επισης κοιτα και για το πρωτοκολλο του κλινερ εδω στο φορουμ, αρκετοι το ακολουθουν, με "παραλαγες". υπαρχει κι ενας που το εφαρμοζει ΠΙΣΤΑ΄!
εχεις πολυυυυ διαβασμα! :-D :-D :-D

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ....ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΣΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
 #41741  από Genovefa®
 Σάβ Οκτ 16, 2010 9:33 am
Καλως μας ηρθες Billy...
Σου ευχομαι τα καλυτερα...
 #42325  από krevasils
 Τετ Οκτ 27, 2010 4:34 pm
DEVIC SYNDROME-------- ΑΡΝΗΤΙΚΟ.......ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ....ΓΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΚΑΘΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ........ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΔΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.......ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΔΟΗΑ ΤΟΝ ΘΕΟ....ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 #42331  από kate2002
 Τετ Οκτ 27, 2010 6:22 pm
τοτε καλα βασίλη τα νεα σου... ολα θα βελτιωθουν, θα δεις :greetings-waveyellow: