• vasilis 22 xronon

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #41408  από anni
 Κυρ Οκτ 10, 2010 8:14 pm
Βασιλη καλως ηρθες ....
ολα να πανε καλα...
 #41414  από krevasils
 Κυρ Οκτ 10, 2010 10:53 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ........ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #41419  από MAPA
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:28 am
Καλως ηρθες!με θαρρος ...καλή ανάρρωση
 #41444  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:01 am
Καλωσόρισες Βασίλη.

Μη τρελαίνεσαι γιατί έτσι μόνο χειρότερα θα γίνουν όλα.

Αυτή είναι η διάγνωση, έτσι έχουν τα πράγματα και θες δε θες την παντρεύτηκες και ούτε ο Κούγιας δε μπορεί να σε βοηθήσει να την χωρίσεις.

Μάθε λοιπόν να ζεις μ'αυτή τη γκρινιάρα μέγαιρα και ό,τι θες, εδώ είμαστε να σε κοροϊδεύουμε.... ε..ε...ε να σε βοηθάμε :-D :-D
 #41450  από giannis
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:24 pm
Γειά σου Βασίλη :greetings-waveyellow: και περαστικά σου, όπως και σε όλους μας.

Φυσικά και θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα με την κορτιζόνη. Ναι, συνεχίζει να ενεργεί και κατά τη διάρκεια της κλίμακας.

Γεια σου sou φιλόσοφε. Αν και αντί να φέρω εξάρες προτιμώ να πιάσω το τζόκερ (μιά και το ασόδυο έχει έρθει)...

Σύνδρομο Lhermitte είχα κι εγώ στην αρχή με τη διάγνωση. Μετά έφυγε για 3 περίπου χρόνια και τώρα γύρισε πάλι, αλλά σε μικρότερη ένταση.

Και πάλι καλώς ήλθες Βασίλη και καλή πορεία.
 #41451  από βικυ
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:50 pm
:text-welcomewave:
 #41460  από κωστας
 Δευ Οκτ 11, 2010 3:20 pm
καλως ηρθες βασιλη και περαστικα!σε μενα η κορτιζονη εκτος απο τις μερες που την εκανα με επιανε συνηθως μετα απο 20 μερες,σου ευχομαι τα καλυτερα!!!
 #41464  από soulla
 Δευ Οκτ 11, 2010 3:55 pm
γεια σου βασίλη κάνε υπομονή και θα φύγει, τα πρώτα συμπτώματα ως συνήθως εξαφανίζονται ,μπορεί να πάρει καιρό αλλά θα φύγει έχε θάρρος ,όμως γιατί ο δρόμος μας δεν είναι και ο πιο έυκολος..θα συμφωνήσω με το sou ενημερώσου και ίσως να είμαστε τυχεροί και να αλλάξει ακόμα και όνομα...να δεις απόψε το νησί όλοι μας.. νομίζω θα μας βοηθησει και ίσως όπως και αυτοι οι άνθρωποι θεραπευτικαν μετα απο τόσα χρόνια ...ας εχουμε και μεις παρομοια τυχη ΑΜΗΝ
 #41465  από krevasils
 Δευ Οκτ 11, 2010 4:02 pm
soulla έγραψε:γεια σου βασίλη κάνε υπομονή και θα φύγει, τα πρώτα συμπτώματα ως συνήθως εξαφανίζονται ,μπορεί να πάρει καιρό αλλά θα φύγει έχε θάρρος ,όμως γιατί ο δρόμος μας δεν είναι και ο πιο έυκολος..θα συμφωνήσω με το sou ενημερώσου και ίσως να είμαστε τυχεροί και να αλλάξει ακόμα και όνομα...να δεις απόψε το νησί όλοι μας.. νομίζω θα μας βοηθησει και ίσως όπως και αυτοι οι άνθρωποι θεραπευτικαν μετα απο τόσα χρόνια ...ας εχουμε και μεις παρομοια τυχη ΑΜΗΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ . ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΖΩΗ..... ΑΛΛΑ ΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.....ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΩΡΑ.....ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ...... ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ