• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41281  από Γιάννης
 Παρ Οκτ 08, 2010 11:09 am
Προσωπικά έρχομαι όπου θέλετε. Το σημείο του ραντεβού μόνο να είναι σαφές.
 #41288  από panos59
 Παρ Οκτ 08, 2010 12:34 pm
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10 14:00............(check)
MALL...............................(check)
3ος όροφος flocafe..............(check)

ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ............
:!: :!: :!:

:text-+1:
 #41301  από FANTOMAS
 Παρ Οκτ 08, 2010 4:05 pm
Θα πάρω άδεια απο την ''προισταμένη '' μου και θα τα πουμε εκεί :text-+1:
 #41314  από βάλια
 Παρ Οκτ 08, 2010 6:30 pm
Εμείς οι ΚΑ (κεντροανατολικοί) αδικηθήκαμε από την απόφαση της πλειοψηφίας ;)
Θα προσπαθήσω να έρθω..Αν δε τα καταφέρω, τελικά, σας εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!
 #41322  από Γιάννης
 Παρ Οκτ 08, 2010 8:40 pm
βάλια έγραψε:Εμείς οι ΚΑ (κεντροανατολικοί) αδικηθήκαμε από την απόφαση της πλειοψηφίας ;)
Θα προσπαθήσω να έρθω..Αν δε τα καταφέρω, τελικά, σας εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!
Αν κάποιοι δυσκολεύονται νομίζω έχουμε κάποιες (λίγες) μέρες να συζητήσουμε και άλλες προτάσεις. Να ορίσουμε μια deadline?
 #41323  από βάλια
 Παρ Οκτ 08, 2010 10:10 pm
Χαριτολογώντας το είπα..τους περισσότερους τους βολεύει το mall.Θα προσπαθήσω να ρθω.
 #41367  από FANTOMAS
 Σάβ Οκτ 09, 2010 9:56 pm
Αν μέτρησα σωστά μας βλέπω για 4-5 άτομα να κανονίσουμε το taxi να μας έρθει πιο οικονομικά :twocents-mytwocents:
 #41373  από Γιάννης
 Κυρ Οκτ 10, 2010 10:23 am
Βάλτε στόχο. Κυριακή 17/10/10 στο Mall 3ος όροφος Flocafe 14:00
Gianni δεν σε βλέπω ζωηρό τις τελευταίες ημέρες, θα έρθω να σε πάρω έστω και με το ζόρι!!! :-D
 #41412  από maria E
 Κυρ Οκτ 10, 2010 9:55 pm
Κι εγω θα προσπαθησω να ερθω...

Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω ολους!
Τωρα κατι αλλο....
Για να γνωριστουμε να υποθεσω οτι θα εχουμε ολοι μια μεγαλη κοκκινη αγρια ορχιδεα στο αυτι...η θα προτεινει καποιος καποιον αλλον τροπο???
(αν και εγω προτιμω τη λυση της ορχιδεας.....)
 #41415  από panos59
 Κυρ Οκτ 10, 2010 11:22 pm
maria E έγραψε:Κι εγω θα προσπαθησω να ερθω...

Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω ολους!
Τωρα κατι αλλο....
Για να γνωριστουμε να υποθεσω οτι θα εχουμε ολοι μια μεγαλη κοκκινη αγρια ορχιδεα στο αυτι...η θα προτεινει καποιος καποιον αλλον τροπο???
(αν και εγω προτιμω τη λυση της ορχιδεας.....)

όχι για να σε ξενερώσω φίλη maria E.........
εγώ, ας πούμε, θα σκάσω μύτη σε αναπηρικό αμαξίδιο ....
όλο και κάποιος δεν θα με προσέξει ??????? αστειεύομαι ... ;)
και σοβαρεύομαι πάραυτα! :|
αν κλείναμε ίσως τραπέζι σε κάποιο όνομα, (πχ "για το πάρτυ του ...ΛΕΥΤΕΡΗ" ) ????
γιατί, εγώ τουλάχιστον, ελπίζω να τα καταφέρουμε να μαζευτούμε περισσότεροι από 4-5 ....
περιμένω πάντα εκδήλωση ενδιαφέροντος παρουσίας και από την elena, ίσως και από την geor.gia .... :?: :?: :?:
είναι ενήμερες ????
ναι .. χρειαζόμαστε μία ντουντούκα !!! έναν ντελάλη !!!!!!!!!!!
για όσους τουλάχιστον έχουν (με τον έναν ή αλλο τρόπο) δηλώσει Αθηναίοι (Αττικιώτες)....
Νομίζω paris michaelides, popi, swt, γιούλη Κ, MIMIKA, Κώστας, Nίκος, Γιαννης (ΒΠ), Χρυσάνθη, LL-MM κλπ κλπ........

:greetings-waveyellow:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15