• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41032  από soulla
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:14 pm
ρε παιδιά εδω δίπλα δηλαδή :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: τον μάρτιο αν δεν έρθετε στο αεροδρόμιο εγώ δεν :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: ξαναμιλώ
 #41034  από elena
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:19 pm
soulla ...δώσε ημερομηνία και ώρα και θα είμαστε all together!!!promise... :-D :-D :-D
θα γίνει ένα αεροδρόμιο....μπάχαλο!!
 #41035  από geor.gia
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:27 pm
........τρια πραγματα εχω να πω.....

Εξαιρετικη ιδεα Παρη!!!! :-D οσο για περιοχη αποφασιστε εσεις και εγω ακολουθω (καθοτι ασχετη εντελως απο αθηνα)

Γιαννη!!!!!!!!!!!!! χιλια χρονια καλα να ζησετε μαζι και αγαπημενοι και κυριως ενωμενοι σαν γροθια απεναντι σε οτιδηποτε επιβουλευεται την αγαπη σας.
και αν μου επιτρεπεις και μια ευχη που οταν μου την εδωσαν στο γαμο μου δε την πολυκαταλαβα αλλα τελικα εχει βαθος πιστευω...
"να πιστευετε παντα οτι φταιτε και οι δυο"

μπορει να ειναι μεσημεριανοαπογυεματινος ο καφες? με την καθριν εχουμε και 2 ωρες ταξιδι επιστροφης.....
 #41036  από petros
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:33 pm
2 ωρες ταξιδι? καμια καφετερια στα διοδια δεν παιζει να διευκολυνθουν και τα κοριτσια?
:-D :-D :-D
 #41037  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:39 pm
"να πιστευετε παντα οτι φταιτε και οι δυο"
Ωραία ευχή. Ωραία διατύπωση. Το ιδανικό. Συγκινήθηκα. :text-thankyouyellow:
 #41038  από geor.gia
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:46 pm
Γιαννη μου :romance-kisscheek: να ειστε παντα καλα...

Πετρο με το κτελ θα ερθουμε καλε... σιγα μη βαλω εγω αμαξι στην αθηνα!!!! ασε που δε ξερω και που να παω. αλλα :text-thankyouyellow: που μας σκεφτηκες :-D
 #41039  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 05, 2010 3:52 pm
Σε κάθε περίπτωση να έχουμε υπ όψιν και τον καιρό. Απο το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία πέφτει αρκετά οπότε ο χώρος πρέπει να είναι εσωτερικός.
 #41041  από FANTOMAS
 Τρί Οκτ 05, 2010 4:34 pm
Θα συμφωνήσω με το mall

ηλεκτρικός
προαστιακός
άνετο παρκιν
 #41045  από βικυ
 Τρί Οκτ 05, 2010 6:02 pm
Γιαννη να ειστε παντα αγαπημενοι σας ευχομαι οτι επιθυμειτε :-D
Παιδια επειδη δεν με βολευει κανενα απο τα μερη που προτεινετε....δεν θα ερθω :lol: :lol:
 #41047  από giannis
 Τρί Οκτ 05, 2010 6:44 pm
Γιάννη, να ζήσετε φίλε με υγεία και ευτυχισμένοι.

Εγώ μέσα είμαι και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Αλλά ρε παιδιά, αν γίνεται να μπορούμε να καπνίσουμε...

Φιλιά σε όλους και αγωνιστκούς χαιρετισμούς με το αριστερό (το δεξί είναι άχρηστο, προς το παρόν)... :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15