• ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ (ΟΝΠ)

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #40065  από maria E
 Πέμ Σεπ 23, 2010 8:52 pm
ααααααααααααααχχχ......παρακεντηση.....τι μου θυμισες Νικολεττα μου...
Ειλικρινα δε με πονεσε ιδιαιτερα η διαδικασια....
Ουτε με ενοχλησε η σκεψη οτι ενα ματσουκι νααα(με το μπαρδον) θα εμπαινε στην σπονδυλικη μου στηλη...
Ουτε οτι η κοπελα που θα μου την εκανε ειχε προφανεστατα περισσοτερο αγχος απο εμενα...
Ουτε οτι ειχαν συγκεντρωθει γυρω μου για να παρακολουθησουν καμια δεκαρια νοματαιοι...
Ουτε και η πληροφορια οτι επρεπε μετα να πιω ολο το Βοσπορο και να μη σηκωθω απο το κρεβατι για 24 ωρες...
Αυτο ομως που με στιγματισε ως προσωπικοτητα ηταν οτι επρεπε προφανως μολις ηθελα τουαλετα,να χρησιμοποιησω την παπια,και εχοντας δει,στα 22 μου τοτε, μονο την αντρικη και μη γνωριζοντας οτι υπαρχει και γυναικεια,περασα ενα εφιαλτικο διωρο προσπαθωντας να καταλαβω με ποιο τροπο θα συνδυαζα τους νομους της Φυσικης,της Ταχυδακτυλουργικης και της Γιογκα για προχωρημενους,ετσι ωστε να πετυχω το στοχο.....!
αααααααααααααχχ....ανυπερβλητες στιγμες προσωπικου μεγαλειου.......
 #40078  από katerina76s
 Πέμ Σεπ 23, 2010 11:23 pm
με εκανες και γελασα...εγω δεν εχω κανει παρακεντηση...μαλλον επειδη ο εγκεφαλος ειχε 6 τρυπες [οπως τις λεω] και σε 6 μηνες αλλες 4
 #40252  από geor.gia
 Σάβ Σεπ 25, 2010 10:05 am
για μενα η λεξη παρακεντηση ηταν χειροτερη απο το ιδιο το γεγονος. βεβαια και εκανα βολτες μετα δυο ωρες (γτ ειχα ελεγχο την αδερφη μου να μη σηκωθω) ηπια καφεδες εκανα τσιγαρα ολο στο πανε ελα....

ο πονοκεφαλος ηρθε μετα και μαλιστα παρεα με μια ψυξη...... εκει ηταν ολη η φρικη.

αλλα τελος παντων το θεμα ειναι γιατι και δευτερη? νικολέτα δε μας ειπες που εισαι για να στειλουμε π.μ. με γιατρο....
(εκτος και αν εστειλαν τα παιδια και σε καλυψαν)
 #40256  από litsa
 Σάβ Σεπ 25, 2010 10:21 am
εγώ εμεινα ακουνητη κανα δίωρο και μετά όλα καλά.. επινα και το νεράκι μου και οκ
βεβαια μεχρι να την κάνω ... ειχα ενα χαζο εκπαιδευομενο...αλλά ευτυχώς μου την έκανε ο γιατρός μου..
όχι δεν τρελάθηκα στον πονο... πιο πολύ ήταν ο φόβος μου..
και μου είπαν μην κουνηθείς.. καθόλου ...αυτό..
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #40259  από Νικολέττα
 Σάβ Σεπ 25, 2010 11:03 am
Αφήστε παιδιά.... αυτό τον καιρό (και εδώ και 2 μήνες περίπου) είμαι διαλυμένη τελείως....
Η αλήθεια geor.gia είναι πως είμαι σε αναζήτηση 2ης 3ης και ενδεχωμένως και 4ης γνώμης... Οπότε ό,τι προσφορά έχετε εννοείτε καλοδεχούμενη!!!!!!!! :bow-yellow:
 #40260  από Genovefa®
 Σάβ Σεπ 25, 2010 11:08 am
Για ποια πολη Νικολεττα μου;
 #40282  από MAPA
 Σάβ Σεπ 25, 2010 2:11 pm
ουπς!!! :obscene-hanged: την πρωτη και μοναδικη φορα μου πηραν υγρο μετα απο 5 αποτυχημενες προσπαθειες...ηταν νεαρος ο γιατρος του νοσοκομειου και μετα ευτυχως ηρθε ο γιατρος μου και ολοκληρωσε.
Δε θα ξεχασω που ειπα στον νεο"ελπιζω μετα τις 5 αποπειρες πανω μου να εμαθες επιτελους!"
Ρωτησα τοτε να μαθω αν αυτο το μαρτυριο θα το απαναλαβω ποτε στην υπολοιπη ζωη μου και η απαντηση ηταν αρνητικη