• Σ.Κ.Π. ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #39467  από giannis
 Δευ Σεπ 20, 2010 11:27 am
Εντάξει Πάρη. Αλλά με τι να αντικαταστήσω;

Λέω να πάρω μπαλετάκια (έτσι δεν τα λένε;)... :teasing-tease:
 #39484  από Π.Μ79
 Δευ Σεπ 20, 2010 1:52 pm
Με τέτοια: :lol: Προσφέρουν στήριξη ''φυσιολογική'' και ένα αίσθημα ότι είναι το δικό σου πόδι. :lol:

Εικόνα
 #39582  από giannis
 Τρί Σεπ 21, 2010 10:23 am
Μια χαρά... :-D

Είναι κι άπλυτα... Και η τρίχα, ΚΑΓΚΕΛΟ. Μέχρι που μπορείς να κάνεις και χωρίστρα... :o
 #39617  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Τρί Σεπ 21, 2010 12:57 pm
καλημέρα Βικάκι, προσωπικά κατά διαστήματα αντιμετωπίζω πόνους στι ισχίο και στο κουτεπιέ , έχω την εντύπωση ότι οι ισχιαλγίες είναι μέρος του παιγχνιδιού, εμένα με ενοχλούν κυρίως σε μέρες με πολλή υγρασία. Τώρα περί επέμβασης δεν γνωρίζω κάτι, πάντως ίσως καλύτερα να ρωτούσες το γιατρό σου!
 #39620  από Π.Μ79
 Τρί Σεπ 21, 2010 1:13 pm
Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά,

Οι διάφοροι πόνοι, πχ ισχιαλγίες με την υγρασία όπως έγραψε η Ανδριάνα, οστικοί πόνοι λόγω αλλαγής καιρού κλπ, θα πρέπει να εξετάζονται και από έναν ορθοπαιδικό ή ρευματολόγο.

Συνήθως αρθραλγίες λόγω υγρασίας, συμβαίνουν λόγω αρθρίτιδας (οστεοαρθρίτιδα, μετατραυματική αρθρίτιδα κ.ά).

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να φταίει η σκπ σε κάποιους πόνους, αλλά καλό είναι να μην απορρίπτουμε τελείως τους φυσιολογικούς οστικούς και αρθρικούς πόνους.
 #39623  από Genovefa®
 Τρί Σεπ 21, 2010 1:24 pm
Ειχα κι εγω την ιδια αισθηση σε μερες με πολυ ζεστη ή υγρασια αλλα την εχω καταπολεμησει με τον φυσιατρο.

Efi μου φορας γοβες;;;Εγω εχω νοικιασει τρελλα οικοπεδα τα πρωτα χρονια.
Γοβες + ασταθεια = ΔυσκοΛΑ!!!!

Πλεον αν και ειμαι καλυτερα φοβαμαι να τις ξαναβαλω.
Εχω περιοριστει στα Flat (αγορια σας τα συνιστω ).
Ευτυχως ο Θεουλης εκτος απο MS μου εδωσε και υψος,οποτε μικρο το κακο...
 #39640  από Νικος
 Τρί Σεπ 21, 2010 4:09 pm
Genovefa® έγραψε: Εχω περιοριστει στα Flat (αγορια σας τα συνιστω ).
Είμαστε τυχεροί σε αυτό το θέμα :ugeek:
 #39658  από Genovefa®
 Τρί Σεπ 21, 2010 6:31 pm
Πολυ τυχεροι...πιστεψε με!