• Ψυχολογικο Σοκ.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #389  από ioanna papantoni
 Παρ Οκτ 17, 2008 12:44 am
kalispera..
thn triti to vrady trakara me to autokinito
to atyxima htan sovaro alla eutuxos den xtypisa sovara..
molis egine to atyxima parelise olo to swma mou k meta apo 5 lepta erxisa na epanerxomai...
mou exei meinei moudiasma sto aristero podi k xeri..sto nosokomeio pou phga mou eipan oti einai apo to sok k oti tha sunelthw siga siga..
mhpws epath kapoios tpt paromoio meta apo megalo sok k mporei na mou pei ti egine?
 #390  από thanos
 Παρ Οκτ 17, 2008 1:50 am
Περαστικα Ιωαννα. Ευτυχως δεν επαθες τιποτα. Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εγω σε πολυ σοβαρο ατυχημα που ειχα πριν χρονια δεν επαθα κανενα σοκ. Ημουν σαν να μην συνεβη τιποτα. Περαστικα και παλι
 #391  από manos81
 Παρ Οκτ 17, 2008 8:10 am
perastika ioanna kai na prosexeis!ego xoris na eimai eidikos pisteyw pos to atixima sou efere to sok kai mazi me to sok sou efere ena megalo stresarisma.kindinos thanatos to stresarisma gia tin ms... eky poy eise mia xara an anxotheis kai stresaristeis tote ta simptomata ths sklirinsis erxonte pio eykola.sto lew giati panta meta apo megalo mou stres pathena ipotropi.ma panta.oi lamarines ftiaxnoun esy na eise kala kai ta symptomata tha perasoun sou euxome!
 #392  από yuli
 Παρ Οκτ 17, 2008 9:26 am
Καλημέρα Ιωάννα και περαστικά.
Αφού, δόξα τω Θεώ, δεν χτύπησες προσπάθησε να ηρεμήσεις κι όλα θα πάνε καλά.
Καλή δύναμη!
 #393  από butterfly-
 Παρ Οκτ 17, 2008 9:32 am
Ιωάννα καλημέρα!
Σου εύχομαι περαστικά.
Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι οταν στρεσάρομαι
τα μόνιμα μουδιάσματα που έχω γίνονται πιο έντονα. Μήν άγχώνεσαι,
σκέψου μόνο οτι το ατύχημα θα μπορούσε να σου είχε προκαλέσει πιο σοβαρές
καταστάσεις.Τόσο καιρό στο forum προσπαθείς να εμψυχώνεις όλους εμάς.
Σκέψου όλα όσα έχεις πει εδώ περί αισιοδοξίας και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.
Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να ζείς κάθε της λεπτό!
Να είσαι πάντα αισιόδοξη και γελαστή.
 #395  από litsa
 Παρ Οκτ 17, 2008 11:01 am
Ιωαννα περαστικά και από μένα!!
είσαι αισιόδοξη και μην σκέφτεσαι αρνητικά! όλα θα πάνε καλά!

σου προτείνω να ξεκουραστείς κάνοντας κάτι που πραγματικά έχεις επιθυμίσει πολύ και δεν μπορούσες να το κάνεις λόγω υποχρεώσεων και τότε είμαι σίγουρη ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα!!

είμαστε πολλοί και η αρρώστια μας είναι μία!

εξάλλου διαθέτουμε το μυαλό μας - το πιο σπουδαίο απ' όλα- και βέβαια τα παιδιά μας!!!!!!!!!!!
σκέψου τα χαμόγελα τους και τις ζαβολιές τους!!!!!

φιλιά από Ρόδο
 #396  από Μαρία
 Παρ Οκτ 17, 2008 11:12 am
Ιωάννα περαστικά και από μένα. Νομίζω ότι είναι λογική αυτή η αντίδραση από το σοκ. Έχω πάθει κάτι παρόμοιο και για μία μέρα σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω.
Είχε μουδιάσει το πρόσωπό μου και το χέρι μου αλλά σταδιακά αυτό υποχώρησε. Μην ανησυχείς και όλα θα περάσουν γρήγορα.
Η διαρκής αισιοδοξία πολλαπλασιάζει τη δύναμη.
;)
 #399  από heidi
 Παρ Οκτ 17, 2008 11:39 am
Περαστικά και από μένα!Το σοκ μάλλον είναι μία αναμενόμενη αντίδραση μετά το τρακάρισμα.Σίογυρα δεν θα ξανασυμβεί!!!Καλή συνέχεια...
 #401  από dina
 Παρ Οκτ 17, 2008 11:48 am
Ιωαννα περαστικα κι απο μενα.Δεν ειχα την αναλογη εμπειρια και παλι περαστικα.φιλακια. :)