• Μακριά...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39143  από Θεόφιλος
 Πέμ Σεπ 16, 2010 11:14 am
Επαθα το πρώτο και μοναδικό επεισόδιο το 2006. Ε, τον επόμενο έτος αφού μου είπαν τι "μπορεί να έχω" μου έδωσαν Rempif. Έτσι όπως το πήρα το σταμάτησα μέσα σε ένα μήνα (όλα αυτά με αρνητική παρακέντηση). Μετά copaxone καμία παρενέργεια αλλά το σταμάτησα και αυτό γιατί το ήθελα. Σημειοτέον, τον καιρό που ήμουν χωρίς αγωγή (γιατί δεν είναι θεραπεία αυτά) ΠΕΤΟΥΣΑ.

Μετά από λίγο καιρό Avonex, εφιάλτης χειρότερος από αυτόν στο δρόμο με τις λεύκες! Το γύρισα πίσω πυρετός κάθε φορά και αίσθημα θανάτου, κακή ψυχολογία μέχρι αηδίας! Τώρα ξανακάνω copaxone περιμένω άλλους δύο μήνες να κάνω μαγνητική και αν δεν υπάρχει αλλαγη στις εστίες δεν θα ξαναπάρω ποτέ ξανά τίποτα. Σήμερα μάλιστα πήρα τα αποτελέσματα των γενικών εξετάσεων που ο νευρολογος μου είπε να μην τις κάνω "δεν χρειάζεται", εγώ τις έκανα όμως. Είμαι μια χαρά απλά έχω χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης (HDL). Στένωση αρτηριών; Ο "Γολγοθάς" συνεχίζεται στο υπιεικώς κράτος του παραλόγου!
 #39161  από Neutralis
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:42 pm
Στένωση σφαγίτιδων φλεβών και/ή αζύγου/ημιαζύγου, φίλε Θεόφιλε.

Τώρα τί σχέση έχουν τα CRABs (Copaxone, Rebif, Avonex, Betaferon κλπ.) με τις στενώσεις, το αντιλαμβάνεσαι νομίζω.

Φάρμακα με τόσες παρενέργειες και ελάχιστες ενέργειες, δεν είναι φάρμακα. Είναι σκέτες παρενέργειες.
 #39188  από Θεόφιλος
 Πέμ Σεπ 16, 2010 4:14 pm
Συγγνώμη, αλλά ήθελα να βάλω το σχόλιο σε άλλο θέμα και κατά λάθος εκανα νέο θέμα!