• που πηγαν οεο???

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37814  από petros
 Δευ Σεπ 06, 2010 10:49 am
στην κλασσικη καθημερινη βαρεμαρα μου στην δουλεια και αφου εκανα την κλασσικη βολτα απο τα γραφομενα μου ηρθε μια αλαλαμπη-επιφωτιση να την πω? μπηκα και τσεκαρα τα μελη του φορουμ.πολλοι εχουν καιρο να ποσταρουν και σκεφτομουν. να ειναι καλα τα παιδια και η παθηση να τους εχει αφησει για μεγαλο διαστημα σε σημειο να την ξεχασουν και να μην θελουν να ξεσκονιζουν περι ms. απο την αλλη βλεπω και πολλους επισκεπτες καμμια φορα που κοιτανε το φορουμ αλλα δεν κανουν εγγραφη και λεω οχι νεοι πελατες δεν θελουμε...

οσο καλο φορουμ και να ειναι κλεινω με μια ευχη. να φτασει η αγια μερα που δεν θα εχει λογο υπαρξης και να μετονομαστει σε "ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ MS" οπου θα μιλαμε ΜΟΝΟ περι ανεμων και υδατων....αλληλουηα.... :eusa-dance: :eusa-dance: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #37815  από soulla
 Δευ Σεπ 06, 2010 11:05 am
εγω πέτρο μου πστεύω ότι από τους 500 που χάθηκαν....οι 480 δεν είναι σε καλή κατάσταση....οι 20 μπορεί να συνεχίζουν την όμορφη ζωή τους....αλλά εμάς μας ενδιαφέρει οι 580 να είναι καλά...
έχεις δίκαιο αλληλούια....καφενείο πρώην msωραίο ακούγεται :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #37819  από petros
 Δευ Σεπ 06, 2010 11:25 am
γιατι βρε soulla μου να μην ειναι καλα? πιστευω πως αν δεν ηταν καλα δεν θα ειχαν λογο να μην γραφουν να μοιραστουν μαζι μας τα ζορια τους. θελω να πιστευω πως ειναι αναποδα οι αριθμοι που λες. μακαρι....
 #37894  από katerina76s
 Δευ Σεπ 06, 2010 7:19 pm
επειδη εχω καιρο να γραψω...η καθημερινοτητα εχει τρεξιμο..ειμαι πολυ καλα και το ιδιο ευχομαι και για τους αλλους..εχετε κανει τρελο παρεακι...να στε ολοι καλα
 #37973  από maraki12
 Τρί Σεπ 07, 2010 12:30 am
Soulla θα συμφωνήσω με την katerina76s. Κι εγώ μεχρι πριν ένα μήνα περίπου είχα από το Φλεβάρη να μπω για τον ίδιο λόγο. Επειδη ήμουν καλά και είχα "βαρεθει" να ασχολούμαι με την ΠΣ πέραν των τρυπημάτων, τα είχα παρατήσει όλα. Ίσως λίγο και από αντίδραση..
 #37993  από petros
 Τρί Σεπ 07, 2010 9:07 am
ας ειστε καλα και ας αργησουμε ποοοοοοοολυυυυυυ να σας ακουμε.... :happy-bouncymulticolor:
 #38580  από petaloudas
 Σάβ Σεπ 11, 2010 10:09 am
Ένα παρών να το δώσω κι εγώ.. :greetings-waveyellow:

Είναι κι η καθημερινότητα.. είναι κι κούραση η ψυχολογική... είναι και η περιστασιακή ανάγκη να ξεφύγεις απ' όλο αυτό.. άσχετα αν δεν... η πλάνη ότι δεν ασχολείσαι γιατί δεν έχεις κάτι να σχοληθείς... η βραδυνή μας πλάνη...
Περνάω... βασικά να βλέπω και να "βεβαιώνομαι" ότι όλοι είσαστε καλά.. να δε αν παίζει κανένα νέο.. να πω το "γεια" με το δικό μου τρόπο... διακριτικά... αν τύχει, αραιά και που, θα πετάξω και τη μ@λ@κία μου... ή αν έχω κάτι να πω... αν όχι, όλα οκ, είμαστε καλά (?) και προχωράμε....

Χαίρομαι όταν διαβάζω κάτι ευχάριστο, και κάπου εκεί πατάω το "x", και μένω μ' αυτό...

Εν τέλει.. σας παρακολουθώ...
Ο big brother της γειτονιάς σας... :shock:

Την καλημέρα μου ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :greetings-waveyellow: :)
 #38583  από litsa
 Σάβ Σεπ 11, 2010 10:30 am
HELLO big brother!!!!!!!!!!!!

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #38585  από alex81
 Σάβ Σεπ 11, 2010 11:47 am
μπορει ακομα να περνας μια περιοδο τοσο ασχημη και να θεωρεις αδικο να το μεταδιδεις και στους αλλους!για αυτο καποιες φορες χανομαστε!
 #38587  από petros
 Σάβ Σεπ 11, 2010 11:59 am
μπορουν ολα να συμβαινουν. να εισαι ασχημα ψυχολογικα και να μην θες να μιλησεις πουθενα. μπορει (και αυτο ευχομαι) ολα να πηγαινουν μια χαρα και να θες ενα διαλειμα απο την λεξη σκπ.μπορει να εισαι τοσο πιγμενος στην δουλεια που να μην προλαβαινεις. εγω ανοιξα το ποστ γιατι ειδα ποσα μελη εχει το φορουμ και ποσοι γραφουν. υπαρχουν δεκαδες μελη με ουτε ενα ποστ. απλως γραφονται για να μπορουν να διαβασουν καποια ποστ ισως . μπορει να ειχαν ενα επεισοδιο να περασε και να προχωρουν......πολλα μπορει.

καλημερα σε ολους...