• ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3795  από Manos29
 Δευ Μάιος 11, 2009 7:53 pm
A bre si Litsa afou aderfi sou einai apo endiaferon einai yperprostateutikh kai ego to idio tha hmoun.... :) :) :)
 #3841  από litsaM
 Τρί Μάιος 12, 2009 11:40 am
Μανο ευτυχως που δεν εισαι κι εσυ αδερφος μου :) Εχω ηδη 2 υπερπροστατευτικες :) (μη νομιζεις μονο η Ποπη και η αλλη είναι)Τα λενε μεταξυ τους και μετα με αρχιζουν :) να πω και του στραβου το δικιο δεν εχουν κι αδικο τις περισσοτερες φορες :) η αληθεια ειναι οτι η Ποπη τραβαει και το χοντρο λουκι γιατι εχει και το μπαμπα μου αρρωστο.Ευτυχως εχω συμπαρασταση την κορη της(10 χρονων)που της λεω οτι ειναι τρελλη η μαμασου και συμφωνει το καημενο μαζι μου :P (ειμαι η νονα της βλεπεις!) :D
 #3847  από Manos29
 Τρί Μάιος 12, 2009 1:08 pm
Litsa eytixos giati tha eixes akoma enan na sou leei....... :D :D :D
Alla gia skepsou na mhn sou elegan tipota kai na htan adiafores tote tha htan xeirotera etsi den einai?
A kai kati akoma na kseris oti kathe kako einai gia na eisai pio eutixismeni meta otan tha erthi to kalo giati sigoura tha erthi etsi ginetai panta mas to exei diksi h fysi, h istoria me ta gegonota tis akoma kai oi tainies!
Na eisai kala glykia mou kai na mhn anysixis ola tha perasoun...... :D :D :D
 #3878  από LL--MM
 Τρί Μάιος 12, 2009 8:51 pm
LL--MM έγραψε:Προσωπικά, μου προκαλει κατάθλιψη το να χαζεύω τα μεγαλύτερα προβλήματα των άλλων και να μη μπορώ να αντιδράσω: ταυτιζόμαστε με αυτά, και φυσικό είναι να τα πολεμήσουμε, και για μας και γι'αυτους. Το να βλέπω τα πράγματα θετικά είναι ο δρόμος που οδηγεί πιο σίγουρα στην απογοήτευση.... Mόνη ελπίδα :arrow: :arrow: βλέπε Αντιγραφή από Δρογραφή και νόμοι διάφοροι... (στις κοινωνικές υπηρεσίες, τελευταίο κομμάτι )

Υ.Γ. Αν θέλετε αποφάσεις διαζυγίων που αφορούν καρκίνους, δέκα φόρουμ να γεμίσει ο Στάθης, δε θα φτάνουν...
Όλοι μπορεί να φτάσουμε εκεί που δε θελουμε, αλλά, άν το καλοσκεφτείτε, οι σοφοί συχωριανοί του Γιώργου και του Δημήτρη έλεγαν ότι "Άμα θέλεις την ειρήνη, ετοίμαζε τον πόλεμο"

:( :cry: Καλε,γιατι δε θέλει κανένας το δικό μου το φιλμ; :P
 #3881  από litsa
 Τρί Μάιος 12, 2009 10:28 pm
τα ίδια πράγματα λέμε λου λου -μου μου !!
και εμείς για να φτάσουμε εδώ ετοιμοπόλεμοι έιμαστε ... αλλά ίσως εγώ να ήμουν τόσο που να έκανα κακό στον εαυτό μου ... οπότε αφήνω και κάτι να πέσει κάτω..
είναι ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός...
 #4016  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 14, 2009 5:15 pm
Πες το ψέματα, Λιτσάκι :( .Πάντως χτές που πήγα σε κάτι γαϊδούρια πάλι (και, τρομάρα μου, νόμιζα ότι ήταν από τους πιο "ανθρώπους"), ξανάπεσα στην πραγματικότητα. Το ότι ακόμα και εγώ, η "συνηθισμένη", απογοητεύτηκα, μου ήρθε ακόμα πιο δύσκολα. Κι έχω κι άλλα του είδους τις απόμενες μέρες :evil: . Κι ο Θεός βοηθός...
 #4021  από litsa
 Πέμ Μάιος 14, 2009 9:18 pm
ας το καλό! έχασα το μνμ που έγραψα!!

Ε!! ΑΦΕΝΤΙΚΟ!! βάλε σε παρακαλώ αποθήκευση προσωρινή - ώστε να μην ξαναγράφουμε!

έλεγα λοιπόν ότι γαϊδούρια θα υπάρχουν πάντα! - συμπαθή είναι αυτά τα τετράποδα..
και εγώ κάποτε έτσι απογοητευόμουν... τώρα και να θέλω προσπαθώ να το αποφύγω... αφού κτυπάει καμπανάκι.. μουδιάζουν τα ποδια και τεντώνουν, οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να μην συγχίζομαι...
να είστε όλοι καλά!
 #4022  από Στάθης
 Παρ Μάιος 15, 2009 12:24 am
Μην περιμένετε πολλά από το αφεντικό αυτές τις μέρες .... περνάει μια κρίση .... τίποτα σπουδαίο αρχίζει το αφεντικό και χάνει επαφή με τα κάτω του άκρα .... αλλά δεν υπάρχει άγχος, έχει φύγει και ο γιατρός ταξιδάκι και έχει δέσει το γλυκό.... αλλά θα το παίξει γκουρού ... με το μυαλό και την σκέψη θα κατευθύνει τα συνεργεία επιδιόρθωσης......

Τα αφεντικό σας φιλεί όλους/ες και πάντα με αισιοδοξία, ακόμα και εν μέσω "οικονομικών" κρίσεων ........
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8