ΡΕ ΤΟΝ Π@Π@ΡΑ!..ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ!

με συγχωρειτε....

με συγχωρειτε....

Αν θες να διορθώσεις τελίτσες στην μαγνητική... υπάρχει και το photoshop.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Μαριάννα έγραψε: Τωρα ισως να υπαρχουν και αλλοι λιγο πιο καλοι νευρολογοιΒασικα να πω και γω την γνωμη μου, ειχα και γω αυτη την αποψη, οτι οι νευρολογοι δεν μπορουν να με βοηθησουν στο σημειο που εφτασα.
Biskoto10 έγραψε: Και το ενθαριτικο ειναι οτι με προετρεψε νευρολογος να κοιταχτω για χεφνα, ισως να ειναι η εξερεσηΑυτό είναι πολύ σημαντικό που λες, νομίζω πως δεν έχει ξαναειπωθεί κάτι παρόμοιο εδω μέσα. Πραγματικά πιστεύω πως αν δεν βοηθήσει η ιατρική κοινότητα, η ΧΕΝΦΑ θα μείνει για πάντα μια ασθένεια φάντασμα που θα στοιχειώνει τα forums.
sou έγραψε: Αν συμβεί αυτό, η ΣΚΠ πρέπει να αλλάξει όνομα αφού χάνει την υπόστασή της ως νόσος και γίνεται μια επιπλοκή της φλεβικής ανεπάρκειας. Αφήστε που δεν θα είναι πια "πολλαπλή" αφού θα αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει.Έτσι απλά και λογικά όπως το θέτει(πιθανολογεί) ο sou, γίνεται απόλυτα κατανοητή (σε μένα τουλάχιστον),η σχέση φλεβικής ανεπάρκειας και ΣΚΠ με την δεύτερη να αποτελεί ενδεχόμενη επιπλοκή της πρώτης. Αυτό όμως που εξακολουθώ να έχω απορία, είναι σε τι ποσοστά απαντάται η χενφα σε άτομα που δεν έχουν εκδηλώσει ΣΚΠ και τι συμπτώματα έχουν αποκλειστικά και μόνο απο την φλεβική ανεπάρκεια?