Μπάμπη να σου ευχηθώ και εγώ να σας πάνε καλά όλα
I started out with nothin and i still got most of it left
Σκλήρυνση κατά πλάκας
sou έγραψε:Τα παραπάνω είναι παθολογικά ευρήματα που καλό είναι να διερευνηθούν. Η μαγνητική αζύγου είναι άχρηστη, αφού δεν πρόκειται να δείξει τίποτα, λόγω της κίνησης της καρδιάς.Δε θα δείξει τίποτα λες? αν δε δείξει τίποτα, κ μείνω στα χθεσινά ευρήματα, τί γίνεται τότε παρακάτω? δεν τίθεται τότε θέμα ΧΕΝΦΑ?
βάλια έγραψε:Καλημέρα FotiniΓειά σου Βάλια!Η μαγνητική φλεβογραφία μπορεί να μη δείξει τίποτα.Για παράδειγμα το διάφραγμα που είχα στην άζυγο ήταν στο ύψος της καρδιάς.Η μαγνητική φλεβογραφία,αν έκανα, θα έβγαινε φυσιολογική ενώ είχα σοβαρή ΧΕΝΦΑ.Πραγματικά,δε μπορώ να καταλάβω το ρόλο αυτής της εξέτασης από τη στιγμή που στο Triplex σφαγίτιδων φλέβων εντοπίζεται διαταραχή ροής...
Fotini έγραψε:Ύστερα από αυτά δεν σου συνέστησαν επεμβατική φλεβογραφία?sou έγραψε:Τα παραπάνω είναι παθολογικά ευρήματα που καλό είναι να διερευνηθούν. Η μαγνητική αζύγου είναι άχρηστη, αφού δεν πρόκειται να δείξει τίποτα, λόγω της κίνησης της καρδιάς.Δε θα δείξει τίποτα λες? αν δε δείξει τίποτα, κ μείνω στα χθεσινά ευρήματα, τί γίνεται τότε παρακάτω? δεν τίθεται τότε θέμα ΧΕΝΦΑ?
Και τι παραπέρα διερεύνηση μπορώ να κάνω ( με ποιό τρόπο δηλ) για αυτά τα παθολογικά ευρήματα?
Να υποθέσω ότι αυτά δεν ' διορθώνονται' οπότε ΟΚ, άκουσα τι έχω πάνω-κάτω κ το αφήνω κ συνεχίζω την ζωή μου...?
Μου είπαν να έρχομαι 1 φορά τον χρόνο να επαναλαμβάνω την εξέταση........
homer έγραψε:Για μαγνητική μόνο με παρέπεμψαν...για την ακρίβεια προτείνεται ' έλεγχος της αζύγου με μαγνητική φλεβογραφία κ περαιτέρω διαδικασία ' - ίσως η περαιτέρω διαδικασία να είναι το επεμβατικό κομμάτι...Fotini έγραψε:Ύστερα από αυτά δεν σου συνέστησαν επεμβατική φλεβογραφία?sou έγραψε:Τα παραπάνω είναι παθολογικά ευρήματα που καλό είναι να διερευνηθούν. Η μαγνητική αζύγου είναι άχρηστη, αφού δεν πρόκειται να δείξει τίποτα, λόγω της κίνησης της καρδιάς.Δε θα δείξει τίποτα λες? αν δε δείξει τίποτα, κ μείνω στα χθεσινά ευρήματα, τί γίνεται τότε παρακάτω? δεν τίθεται τότε θέμα ΧΕΝΦΑ?
Και τι παραπέρα διερεύνηση μπορώ να κάνω ( με ποιό τρόπο δηλ) για αυτά τα παθολογικά ευρήματα?
Να υποθέσω ότι αυτά δεν ' διορθώνονται' οπότε ΟΚ, άκουσα τι έχω πάνω-κάτω κ το αφήνω κ συνεχίζω την ζωή μου...?
Μου είπαν να έρχομαι 1 φορά τον χρόνο να επαναλαμβάνω την εξέταση........
sou έγραψε:Ακόμα και τα κριτήρια του Ζαμπόνι να πάρεις, πληροίς σίγουρα 2:Η αλήθεια είναι ότι ήξερα από πριν πού θα με παρέπεμπε για φλεβογραφία αν θα το έκανε (προφανώς συνεργάζονται).
1. Απουσία ροής σε σφαγίτιδα η σπονδυλική
2. Παλλίνδρομη ροή στις εν τω βάθει εγκεφαλικές φλέβες
Τα κριτήρια αυτά συστάθηκαν για να πειστεί η επιτροπή δεοντολογίας. Διαγνωστικά, είναι υπερβολικά αυστηρά. Αλλά και πάλι, τα πληροίς!
Μήπως την μαγνητική θα στην πουλήσει το ίδιο ή κάποιο άλλο προσφιλές κέντρο;
Α! Και πάσχεις από ΧΕΝΦΑ...