• Νομίζω ότι τα χάνω!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37515  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 02, 2010 6:03 pm
Κωσταααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;

Διακοπες πηγες;;;;;;;
 #37519  από Νικος
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:11 am
Κάτι μου λέει πως δεν θα τον ξαναδούμε τον Κώστα :)
ελπίζω να μην βγω ψεύτης
 #37522  από catonic
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:23 am
Genovefa® έγραψε:Κωσταααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;

Διακοπες πηγες;;;;;;;

Δυστυχώς όχι!!!
:happy-bouncymulticolor:
 #37523  από catonic
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:25 am
Νικος έγραψε:Κάτι μου λέει πως δεν θα τον ξαναδούμε τον Κώστα :)
ελπίζω να μην βγω ψεύτης

Γιατί να μη με ξαναδείτε ρε συ Νικ? :)

Απλά εφαρμόζω τακτική απομαλάκινσης (ή αποσυμπτωματοποίησης) lol.... Δεν μπαίνω σε κανένα ιατρο topic για να μην βλέπω συμπτώματα. α καλό εεεεεεεεεεε....
 #37525  από Νικος
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:36 am
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:text-goodpost:
 #37526  από catonic
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:37 am
catonic έγραψε:
Νικος έγραψε:Κάτι μου λέει πως δεν θα τον ξαναδούμε τον Κώστα :)
ελπίζω να μην βγω ψεύτης

Γιατί να μη με ξαναδείτε ρε συ Νικ? :)

Απλά εφαρμόζω τακτική απομαλάκινσης (ή αποσυμπτωματοποίησης) lol.... Δεν μπαίνω σε κανένα ιατρο topic για να μην βλέπω συμπτώματα. α καλό εεεεεεεεεεε....
Και να σας πω την αλήθεια μάλλον δουλεύει αυτό.
Μάλλον έτσι την πάτησα. Δεν είναι όμως πολύ περίεργο πως το μυαλό μπορεί να παίξει τέτοια παιχνίδια?

Αλήθεια ρε παιδιά τι πιστεύεται (αν πιστεύεται) ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε με το μυαλό μας, αν δεν μας είχαν αποβλακώσει από νεογέννητα και δεν είχαν βάλει το μυαλό μας σε αυλάκι?

Πάντως μπορείτε να με πείτε βλαμένο :P αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να γιατρέψουμε τα πάντα πάνω μας αν ελευθερώναμε το μυαλό μας. Τώρα το πως θα μπορούσε να γίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία που το πίθανότερο είναι να μην την μάθουμε ποτε :)
 #37527  από soulla
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:47 am
είσαι βλαμμένος :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: αν είχαμε ψυχολογικά...θα μπορούσαμε με την δύναμη του μυαλού να τα θεραπευσουμε...αλλά την σκλήρυνση,τον καρκίνο,νευροπάθειες μυοπάθειες νεφρά..κλπ...δεν νομιζω..μακάρι να γινόταν
 #37576  από nick1981
 Παρ Σεπ 03, 2010 6:57 pm
Fιλς catonic.
περσι που ενιωθα μουδιασματα κ ξεκινησα να ψαχνομαι εκανα μαγνητικες με σκιαγραφικο κ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ. μετα απο 1 μηνα ξαναεκανα κ βρηκαν 2 εστιες στον αυχενα κ 1 στο μυελο χαμηλα.κ μενα αυχενικο ελεγαν λογω του μπασκετ.ψαξτο λιγο παραπανω.
κ ξανακανε μαγνητικες σε αλλο ιατρικο κεντρο με σκιαγραφικο.
παντως οι εστιες αν δεν κανω λαθος φαινονται κ χωρις σκιαγραφικο.οταν ομως προσλαμβανουν σκιαγραφικο σημαινει οτι ειναι ενεργες..αρα κορτιζονη.
μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι οντως αυχενικο αν πιεζεται ειδικα ο μυελός.περαστικα
 #38628  από Θανάσης
 Σάβ Σεπ 11, 2010 5:15 pm
Για ms δεν ξέρω αλλά βρες την πιο βολική καρέκλα για τη δουλειά σου.
Όταν κάθεσαι πολύ ώρα σε υπολογιστή,επιβαρύνεις και πάλι τον αυχένα.