• ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #36652  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 22, 2010 12:16 pm
Καλημέρα στην ομήγυρη.
Παιδιά υπάρχει κάποιος να μου συστήσει ένα νευρολόγο; Δεν λέω καλό νευρολόγο για να μην εκνευριστούμε κυριακάτικα. Θέλω να είναι στην Αθήνα (κατά προτίμηση προς τα βόρεια), συνεννοήσιμος και ανθρώπινος (όσο γίνεται). Όποιος νομίζει οτι ο γιατρός του έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ας μου στείλει ένα προσωπικό μηνυματάκι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #36654  από FANTOMAS
 Κυρ Αύγ 22, 2010 12:54 pm
Γιατί βρε Γιάννη προσωπικό μηνυμα γιατι στερείς απο όλους μας να έχουμε τα στοιχεία ακόμα ενός νευρολόγου ? Μονοφαγα σε βρίσκω ολα τα καλά τα κρατάς για τον εαυτό σου :violence-hammer:
 #36658  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 22, 2010 1:59 pm
Ρίχτα Φαντομά, γουστάρω. Απλά είπα να τηρήσω τη δεοντολογία.

ΥΓ. Απ' ότι βλέπω έχω ήδη 165 μηνύματα.
 #36661  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 22, 2010 4:32 pm
Ευχαριστώ πολύ τους 5 συμπάσχοντες που ανταποκρίθηκαν. Για τα υπόλοιπα 160 μηνύματα τι να πω, ντρέπομαι. Τι έγινε κορίτσια; Με είδατε κούκλο, αψηλό, με φοβερό περπάτημα και πέσατε να με κατασπαράξετε; Δε μπορώ σας είπα, δεν δύναμαι.
 #36740  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 23, 2010 5:55 pm
Προσπαθώ να οδηγήσω το forum σε μια χαβαλεδοσυζήτηση, ανταποκριθείτε παρακαλώ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΥΓ. Το ερώτημα μου πάντως ήταν σοβαρό, ευχαριστώ και πάλι όσες και όσους απάντησαν. :text-thankyouyellow:
 #36743  από Π.Μ79
 Δευ Αύγ 23, 2010 6:26 pm
Δεν ξέρω αν είναι εντάξει από τους admins της ιστοσελίδας, να παραθέσουμε δημόσια τα ονόματα των γιατρών μας.

Αν είναι εντάξει, ας μας το πουν και θα τους αραδιάσουμε όλους εδώ στη φόρα :-D
 #36763  από LL--MM
 Δευ Αύγ 23, 2010 11:55 pm
Δεν πρόκειται τόσο για τον admin μας, αλλά για τους ίδιους τους γιατρούς που μπορεί να έχουν αντίρρηση... αλλά και ΟΚ να πούνε, ίσως να έχουν αργότερα πειθαρχικά προβλήματα...