• Σ.Κ.Π. ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #36530  από βικακι
 Παρ Αύγ 20, 2010 9:13 am
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει πόνο στα πόδια.Κυρίως στα γόνατα αλλά και στο κουντεπιέ.Εγώ δεν μπορώ να ησυχάσω αν και παίρνω pentin..
Αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα please ας μου πει αν παίρνει και κάτι ακόμα που τον βοηθάει.

Και κάτι ακόμα.Σας έπριξα ε;
Γιατί κάνετε αυτήν την επέμβαση και που σας βοηθάει;Διαβασα κάποια πράγματα στο forum :techie-studyingbrown: άλλά αν θέλετε μου τα λέτε με πιο κατανοητά λόγια. :text-thankyouyellow:

Άσχετη εντελώς έτσι;
 #36534  από Ευτυχία
 Παρ Αύγ 20, 2010 10:09 am
βικάκι καλημέρα ,
κ γω εχω κατι ανάλογο... αλλα δε παιρνω κατι .. ηθελα να το ρωτησω κ γω αυτο..περιμένω να μας πουν τα αλλα παιδια.. για να δουμε
κ κατι άλλο..νιώθεις μήπως ταυτοχρονα με πονο.. κ να ¨"κλειδώνουν" οι αρθρώσεις σου? ειδικα το πρωι
α!
κ δε μας πρήζεις.....μα γιατι ολοι οι msιτες εχουμε αυτες τις τύψεις ("σημαιοφόρος" εγω... :oops: )
 #36536  από βικακι
 Παρ Αύγ 20, 2010 10:21 am
Ναι, Ευτυχία έτσι ακριβώς είναι με τις αρθρώσεις μου αλλά και ο πόνος δεν παίζετε.Να σκεφτείς οτι για να πάω στον οφθ. την μικρή ,έχω πάρει πρωί -πρωί 1 pentin και 2 depon.
Ημαρτον!!! :confusion-seeingstars:
 #36554  από Νικος
 Παρ Αύγ 20, 2010 3:47 pm
είχε αναφερθεί το θέμα εδώ, δεν ξέρω αν σας καλύπτει :?
viewtopic.php?f=10&t=36
τα περισσότερα παιδιά ανάλογα με το είδος του πόνου με μυοχαλαροτικα το αντιμετώπιζαν
 #36557  από Ευτυχία
 Παρ Αύγ 20, 2010 4:41 pm
thanks Niko :greetings-waveyellow:
 #36663  από efi
 Κυρ Αύγ 22, 2010 5:12 pm
βικακι έγραψε:Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει πόνο στα πόδια.Κυρίως στα γόνατα αλλά και στο κουντεπιέ.Εγώ δεν μπορώ να ησυχάσω αν και παίρνω pentin..
Αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα please ας μου πει αν παίρνει και κάτι ακόμα που τον βοηθάει.

Και κάτι ακόμα.Σας έπριξα ε;
Γιατί κάνετε αυτήν την επέμβαση και που σας βοηθάει;Διαβασα κάποια πράγματα στο forum :techie-studyingbrown: άλλά αν θέλετε μου τα λέτε με πιο κατανοητά λόγια. :text-thankyouyellow:

Άσχετη εντελώς έτσι;
kai mena ponan ta podarakia mou alla einai kai apo thn kourash pisteyw kapoies fores kai apo tis gobes.......ta tribw pernw kai kana paysipono kai ola kala...kai 3ekourazomai kiolas...uparxei periptwsh aytos o ponos mas na ginei xeiroteros?
 #39050  από giannis
 Τετ Σεπ 15, 2010 2:13 pm
Κάτι τέτοιο με προβληματίζει εδώ και δυο περίπου μήνες. Δεν μπορούν να δουλέψουν τα πόδια μου. Είναι σαν πιασμένα. Ειδικά αν τα αφήσω 2-3 λεπτά (όχι παραπάνω, το έχω παρατηρήσει) στην ίδια θέση, τότε τα γόνατα χρειάζονται τον Προκρούστη για να κινηθούν.

Efi, τις γόβες δεν τις είχα σκεφτεί... Λες να μην τις πολυβάζω, τελικά;;;!!! :-D
 #39054  από Π.Μ79
 Τετ Σεπ 15, 2010 2:27 pm
Γιάννη, γοβάκια τέλος! Τα έκοψα και γω, γιατί ο πόνος είναι μεγάλος. :lol:

Σοβαρά τώρα.

Ένα από τα συμπτώματα της ιντερφερόνης είναι οι αρθραλγίες. Εμένα πονάνε όλα, ώμοι, γόνατα, καρποί, ποδοκνημικές.
Όταν ρώτησα τον νευρολόγο, μου το είπε. Αφού τον ξέχεσα γιατί δε μου το είπε απ'την αρχή, μου απήντησε ότι τα συμπτώματα είναι πάρα πολλά και επίτηδες δε τα λένε γιατί ψυχολογικά θα αρχίσουμε να τα αισθανόμαστε όλα, δηλαδή είμαστε υποχόνδριοι!!!
 #39276  από efi
 Παρ Σεπ 17, 2010 5:32 pm
Paris Michaelides έγραψε:Γιάννη, γοβάκια τέλος! Τα έκοψα και γω, γιατί ο πόνος είναι μεγάλος. :lol:

Σοβαρά τώρα.

Ένα από τα συμπτώματα της ιντερφερόνης είναι οι αρθραλγίες. Εμένα πονάνε όλα, ώμοι, γόνατα, καρποί, ποδοκνημικές.
Όταν ρώτησα τον νευρολόγο, μου το είπε. Αφού τον ξέχεσα γιατί δε μου το είπε απ'την αρχή, μου απήντησε ότι τα συμπτώματα είναι πάρα πολλά και επίτηδες δε τα λένε γιατί ψυχολογικά θα αρχίσουμε να τα αισθανόμαστε όλα, δηλαδή είμαστε υποχόνδριοι!!!
e ante oi ponoi einai ponoi kai koutsa straba antimetwpizontai.....yparxei periptwsh aytoi oi ponoi na ginoun xeiroteroi?????/dld se anaphria sto mpam..????a kai na forate 8 ponta boleyei kai gia thn mesh....filiaaaaaaaaaaaa
 #39277  από efi
 Παρ Σεπ 17, 2010 5:33 pm
giannis έγραψε:Κάτι τέτοιο με προβληματίζει εδώ και δυο περίπου μήνες. Δεν μπορούν να δουλέψουν τα πόδια μου. Είναι σαν πιασμένα. Ειδικά αν τα αφήσω 2-3 λεπτά (όχι παραπάνω, το έχω παρατηρήσει) στην ίδια θέση, τότε τα γόνατα χρειάζονται τον Προκρούστη για να κινηθούν.

Efi, τις γόβες δεν τις είχα σκεφτεί... Λες να μην τις πολυβάζω, τελικά;;;!!! :-D
oxi gobes...terma oi gobes.....