• TELOS TIS PERIPETEIAS!!!!! HAPPY END!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #36505  από tas
 Πέμ Αύγ 19, 2010 6:52 pm
Φύγε και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου :greetings-waveyellow:
 #36511  από Π.Μ79
 Πέμ Αύγ 19, 2010 9:25 pm
ΝΤΙΑ, τι τεστ DNA έκανες και βγήκε στο τέλος ότι δεν έχεις ΣΚΠ?
Πώς σου είχε διαγνωστεί εξ αρχής η ΣΚΠ και ξεκίνησες το φάρμακο?
 #36527  από geor.gia
 Παρ Αύγ 20, 2010 8:51 am
Ντια ειναι τε-λει-α τα νεα σου!!!!!! κοπλεα μου μακαρι να ηταν η τελευταια στεναχωρια που περασες σ ολοκληρη τη ζωη σου!!!!!!! :-D

πες μας αν θες για το τεστ dna.... :think: λεπτομερειες οσες μπορεις και θελεις... ειναι πολυ ενδιαφερον
 #36542  από NTIA
 Παρ Αύγ 20, 2010 1:10 pm
ax paidia den kserw k polla distixws!!!! to mono pou kserw einai pws mou piran aima me pollaaaaaaaaa mpoukalakia k meta stalthikan se ena eidiko kentro......distixws den kserw alla...k den epediwksa na mathw na pw tin alitheia..... ola fainontai omws......o,tidipote einai grammeno sto genetiko yliko..h eksetasi pantws kostise polu....me arketa midenika!!!!!!! alla tin ekana gt kanenas giatros den itan sigouros..........mono ena sumptwma eixa k pali gia sxedon 2 xronia i katastasi itan teleia k statheri....alla auto dimiourgouse thema! estw k duo fores pou emfanistike....
 #36544  από NTIA
 Παρ Αύγ 20, 2010 1:14 pm
Paris Michaelides έγραψε:ΝΤΙΑ, τι τεστ DNA έκανες και βγήκε στο τέλος ότι δεν έχεις ΣΚΠ?
Πώς σου είχε διαγνωστεί εξ αρχής η ΣΚΠ και ξεκίνησες το φάρμακο?

den itan eksetasi mono gia skp.......gia dna itan...k fainontai ola!!!!!!! mexri k ti mporei na patheis sto mellon........eksetasi tou genetikou ulikou !!!!! distixws,den uparxei ekseidikevmeni gia skp............
 #36548  από litsa
 Παρ Αύγ 20, 2010 1:58 pm
που την εκανες αυτή την εξέταση??
και ποσα ...μηδενικά ?

μηπως ειναι αυτή που κανουν για να σου πει τι αρρώστιες θα περάσεις ? καπου το ακουσα αλλα δεν ξερω περισσότερα .. :scared-eek:
 #36556  από Μαριάννα
 Παρ Αύγ 20, 2010 4:09 pm
Πάντως δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα απο το 2008 τοτε που το εψαχνε ο άντρας μου πιο πολυ γιατι ο γιατρος είπε οτι οταν κάνεις DNA καθε φορα ψάχνεις για κατι διαφορετικο δλδ σε παιρνουν αιμα και ψάχνουν για ΣΚΠ βγαινει αρνητικο π.χ. 2η φορα αιμα για άλλη αρρωστια κλπ.. καθε φορα και άλλο για να βρουν τελικα τι εχεις και αν το βρουν και αυτα ολα θέλουν πολλαααα λεφτααα Δεν το ψαξαμε περισσοτερο και δεν γνωριζω περισσοτερα
 #36559  από Νικος
 Παρ Αύγ 20, 2010 5:10 pm
sou για ρίξε μια μάτια εδώ να μου πεις την γνώμη σου

http://www.dukehealth.org/health_library/news/10085

Το 2007 ανακάλυψαν ενα νεο γονίδιο το IL-7R στο χρωματόσωμα 5 σε μια έρευνα όπου έδωσαν
δειγμα DNA 7000 ασθενείς με MS

To test DNA μάλλον για αυτό το γονίδιο πρέπει να έψαχνε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

sorry αν σας ζάλισα παιδιά αλλά είμαι και εγώ περίεργος γιατί πρότειναν Test DNA στην ΝΤΙΑ