Καλώς όρισες Κώστα! Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πολλοί εδώ που έκοψαν την ιντερφερόνη (είτε απο μονοι τους, είτε επειδή σταμάτησε να τις συνταγογραφεί ο καταρτισμένος τους) βρέθηκαν στα τυσαμπρί...* ΠΡΟΣΕΧΕ, να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Όπως είπε κάποιος από τους ανεγδήγητους στους οποίους πάω ακόμα
, "η σκπ είναι σαν τραίνο μεγάλης ταχύτητας: Με μιά ώση, ξέρεις πως μπαίνεις ΔΕΝ ξέρεις σε τί κατάσταση θα βγείς... δεν ειναι ένας πονοκέφαλος που παίρνεις ένα ντεπονάκι και σταματάει: Αμα αρχίσει η καθοδική πορεία, είναι δύσκολο να σταματήσει..." Ρώτα τουλάχιστον μια γνώμη πριν σταματήσεις, PLEASE!!!
Είναι επικίνδυνο να βλέπουμε μόνο τα πράγματα που μας ευχαριστούν: είμαστε πάντα υποχρεωμένοι να κανουμε μια στάθμιση των κινδύνων που διατρέχουμε... ιδίως οι πασχοντες από σκπ, και αυτο, όχι μονο σε ότι αφορά στα φάρμακα...
Να είστε καλά και οι τέσσερεις
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
*Competing interests: none (Δεν έχω μετοχές, ούτε της Μερκ, ούτε της Σερονο) τις άλλες ιντερφερόνες δεν τις δοκίμασα ποτέ.-

Είναι επικίνδυνο να βλέπουμε μόνο τα πράγματα που μας ευχαριστούν: είμαστε πάντα υποχρεωμένοι να κανουμε μια στάθμιση των κινδύνων που διατρέχουμε... ιδίως οι πασχοντες από σκπ, και αυτο, όχι μονο σε ότι αφορά στα φάρμακα...
Να είστε καλά και οι τέσσερεις
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
*Competing interests: none (Δεν έχω μετοχές, ούτε της Μερκ, ούτε της Σερονο) τις άλλες ιντερφερόνες δεν τις δοκίμασα ποτέ.-
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke