• τρελό γέλιο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #35644  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 05, 2010 6:15 pm
Αφιερωμένο σε όλες και όλους. Ειδικά οι σύντροφοι που ξέρουν απο γήπεδο θα το διασκεδάσουν. Δυναμώστε φωνή και καθήστε αναπαυτικά. Καθότι τσοπάνης δεν ξέρω να το βάλω κατευθείαν. Σαφείς οδηγίες κάποιος;
 #35645  από βικυ
 Πέμ Αύγ 05, 2010 7:13 pm
Γιάννης έγραψε:Αφιερωμένο σε όλες και όλους. Ειδικά οι σύντροφοι που ξέρουν απο γήπεδο θα το διασκεδάσουν. Δυναμώστε φωνή και καθήστε αναπαυτικά. Καθότι τσοπάνης δεν ξέρω να το βάλω κατευθείαν. Σαφείς οδηγίες κάποιος;
http://www.youtube.com/watch?v=RLSpmv1Lgqs
Γιαννη πατας το κουμπι [youtube]ΕΔΩ[/youtube] και αναμεσα... στο κενο...εκει που γραφω ΕΔΩ... αντιγραφεις ΜΟΝΟ αυτο που εχω κοκκινισει στην δημοσιευση σου!
 #35648  από κωστας
 Πέμ Αύγ 05, 2010 8:39 pm
γιαννη μου θυμισες το γηπεδο!αρρωστια!ειμαι και αεκαρα :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: !!!να'σαι καλα!
 #35900  από anni
 Τετ Αύγ 11, 2010 11:58 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
δειτε και αυτο

[youtube]uqJD3SqXrKU[/youtube]
 #35902  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 11, 2010 12:34 pm
Συντρόφισσα Anni παααααάρα πολύ καλό το βίντεο, γέλασα πολύ και βγήκα απ' τη βαρεμάρα του γραφείου (δημοτική επιχείρηση, you know, τεραααααάστια κατανόηση)
 #35979  από maraki12
 Παρ Αύγ 13, 2010 2:01 am
Καλά πέθανα με το τελευταίο!!!!
Thanx anni :bow-yellow:
 #35985  από Γιάννης
 Παρ Αύγ 13, 2010 10:34 am
Τελικά το δικό μου βίντεο, όπως αποδείχθηκε, το εκτιμάει μόνο όποιος έχει ζήσει κάποια στιγμή της ζωής του τη νοοτροπία του γηπέδου. Προσωπικά αν και έχω να πατήσω στο γήπεδο 25 χρόνια, όποτε ξαναβλέπω το συγκεκριμένο, ΚΛΑΙΩ απο τα γέλια.
Πως πάτε με τη ζέστη συντρόφια; ΚΟΛΑΣΗ.
Πάω τράπεζα σε λίγο (μη φανταστείτε, εδώ απο κάτω βρίσκεται). Όταν γυρίσω θα ήθελα πολύ να βρω ένα αισιόδοξο μηνυματάκι, 30 μέτρα, τεράστια απόσταση, όσο να 'ναι θα κουραστώ.