• paidiki aporia

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3065  από Lena
 Δευ Απρ 27, 2009 4:21 pm
Katerinaki mou an epitrepetai otan les kala ti ennoeis?
Egw epatha to prwto episodeio prin 2 xronia kai twra pernw to deftero kai me rixe poly psyxologika. Moudiasmata einai twra ekana 3 endoflevies kai apopse tin tetarti alla akoma den lene na fygou.
Sygnmi yia tin diki m paidikh aporia alla an thymasai k apo sena i apxh tromazei/
S efxaristw ek twn proterwn!!!
 #3096  από theoni
 Τρί Απρ 28, 2009 4:22 pm
Angel, έχω MS από τα 18 μου...Τώρα είμαι 28 και αν εξαιρέσεις κάτι μουδιάσματα όταν κουράζομαι, είμαι μια χαρά....Πιο πολύ οι άλλοι μου το θυμίζουν...(ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ-ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ-ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ...)
Απ' ότι κατάλαβες δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά...:)
Φιλιά...
 #3327  από Lena
 Παρ Μάιος 01, 2009 1:44 pm
θεωνη ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΩΝ Η ΩΡΩΝ?
πΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ?
 #3557  από theoni
 Πέμ Μάιος 07, 2009 12:17 am
Τα μουδιάσματα Λένα κρατάνε για πολύ λίγο...Δέν είναι ακριβώς μουδιάσματα..Πιο πολύ στην έλλειψη καλής αίσθησης κατατάσσονται...
Όταν όμως κουράζομαι, κύρίως όταν ξενυχτάω (τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια που λέει και το άσμα...), νιώθω μούδιασμα στη σπονδυλική μου στήλη και αδυναμία. Το πρωί που ξυπνάω έχουν όλα περάσει..Επίσης μουδιάζει το αριστερό μου χέρι καμιά φορά μετά από το μπάνιο..
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα..
 #3561  από Lena
 Πέμ Μάιος 07, 2009 12:39 am
δεν εχει προβλημα!
 #3563  από Lena
 Πέμ Μάιος 07, 2009 12:41 am
εσυ Θεωνη ποσες κρισεισ ειχεσ? Εγω νομιζα οτι θα ξεφευγα τησ σκπ αλλα μ αυτο το μουδιασμαπου παρουσιασα τον τελευαταιο μηνα εχασα καθε ελπιδα γι αυτο. Περασα ομως αρκετο αγχος.