• ΣΚΠ στη ζούλα... Το λες? Δεν το λες!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #35345  από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1976
 Κυρ Αύγ 01, 2010 4:40 pm
Από το blog μου msgreece.blogspot.com

Εγώ τη ΣΚΠ να πω τη μαύρη αλήθεια δεν την έχω πολύ διαδώσει. Κάτι η στενή οικογένεια, τα κουμπάρια και ο κολλητός, που είναι και γιατρός και πως να του κρυφτώ, εκεί περιορίζεται ο κύκλος της γνωστής αμαρτίας. Στη δουλειά ούτε κουβέντα… Δεν είμαστε για άγχη ΟΑΕΔ – ειδικά αυτήν την περίοδο. Στη θεία την Ασημούλα ειδικά ούτε κουβέντα – «να μην ξέρει το σκατόσωγο ότι έχεις θέμα αγόρι μου, μας ζηλεύουνε», όπως λέει και η καλή μου η μανούλα. Η οποία καλή μανούλα βέβαια άμα τη είδηση της ασθενείας μου και πάνω στο σοκ φρόντισε να βγάλει έκτακτο παράρτημα σε όλη την ομήγυρη, «αλλά σας παρακαλώ στο παιδί τσιμουδιά γιατί δεν θέλει… καταλαβαίνετε». Τι κι αν ορκίζεται να βράσει τα κόκαλά της η φουκαριάρα η μάνα μου, η είδηση πια είναι λίγο πολύ γνωστή στο σύμπαν άπαν.

Αφού λοιπόν λίγο πολύ όλοι το ψευτοξέρουμε, αλλά δεν το λέμε, φροντίζω να διασκεδάζω την πλήξη μου αλλά και τους ψιθύρους πίσω από την πλάτη μου με ιστορίες υπέροχων κατορθωμάτων υψηλού κινδύνου που ουδόλως συνάδουν με την υποψία πλήρους ανικανότητας που φαντάζονται οι αδαείς στο άκουσμα ΣΚΠ. Προχθές επί παραδείγματι εξιστορούσα στην εξαδέλφη τι ωραία που πέρασα στο Allou Fun Park χοροπηδώντας από το τεράστιο χταπόδι στο αναποδογυριστό σφυρί και τούμπαλιν, ενώ το αγαπημένο μου είναι να διαρρέω ότι στο bungee jumping μου αρέσει να μη φοράω παπούτσια διότι χαλούν όλη την αίσθηση ελευθερίας. Φρόντισα να διαδώσω σε όλο το σόι ότι έγινα δωρητής μυελού των οστών και ότι με πείραξε προχθές μία ασπιρίνη που πήρα για τον πονοκέφαλο, «αφού εγώ δεν είμαι μαθημένος καθόλου σε φάρμακα». Επίσης, ότι αποφάσισα στα γεράματα να δώσω εξετάσεις για να γίνω πιλότος.

Το αποτέλεσμα είναι ένας απίθανος κύκλος ζαλισμένων καλωδίων απανωτών τηλεφωνημάτων μεταξύ της γνωστής ομήγυρης των συμπεθέρων, θείων και εξαδέλφων περί του από τι τελικά πεθαίνω, η γραμμή του οποίου κλείνει με την πιο τολμηρή εξαδέρφη να καλεί τη μάνα μου να ακούσει τι κάνει - «χαθήκαμε βρε εξαδέρφη», - που έχει καιρό να την ακούσει, προκειμένου να αφουγκραστεί κανά κουτσομπολίκι και να γυρίσει ξανά ανάποδα τον τροχό της κατινιάς. «Όλοι καλά», μιλημένη η μάνα μου, που δεν ξεχνά να τονίσει ότι «ο γιος μου ξεκίνησε μαθήματα στην αερολέσχη», για να ξεκινήσει νέος γύρος απορημένων εκφράσεων και γουρλωμένων ματιών.

Αυτή τη ΣΚΠ ώρες – ώρες πολύ τη διασκεδάζω. Ειδικά με τους αδαείς…
 #35349  από nick1981
 Κυρ Αύγ 01, 2010 5:11 pm
Gεια σου Αλεξανδρε.
κ εμενα δεν το ξερει κανενας απο το σοι μου μονο οι γονεις μου, η αδερφη μου κ η γιαγια μου κ αυτο γιατι εκλαιγε η μανα μου κ δεν μπορουσε να της κρυφτει.
Απο ''ξενα'' ατομα οι συναδελφοι στη δουλεια (σχολειο) κ 2-3 φιλοι.
Οσον αφορα το αντιθετο φυλο καποια ατομα που δεν επρεπε να το ξερουν το εμαθαν απο σποντα γιατι ειμασταν μαζι οταν ξεκινησαν τα μουδιασματα..κ δεν επρεπε.!!!
το τωρινο ατομο της το ειπα πριν λιγες ημερες για να μη μου τα πρηζει τις ημερες τις θεραπειας κ εδειξε να κατανοει...κατανοει δεν κατανοει προβλημα της...ΟΧΙ δικο μου. Ετσι και αλλιωςς το προβλημα ειναι ολοδικο μου κ δεν αφορα κανεναν αλλον!!!κ δεν ζητω απο κανενναν να καταλαβει.
Αυτη τουλαχιστον ειναι τοσο ''φρεσκια'' που δεν με νοιαζει.. ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!
Ακους εκει,σερνομουνα μετα την παρακεντηση κ ειχε να ερθει να με δει μια βδομαδα!!την πιασαν οι ζηλιες βλεπεις..
παλι μονολογησα sorry παιδες κ παιδουλες
 #35351  από Νικος
 Κυρ Αύγ 01, 2010 5:34 pm
Αλέξανδρε μια απο τα ίδια μόνο οι δικοί μου είναι ενημερωμένοι, σόγια από μακριά και αγαπημένοι
μου χει κάτσει απο τότε που έδινα πανελλήνιες με είχε θυμηθεί το άπαν σύμπαν (μεχρι και μια συχγωριανη του πατέρα μου , που δεν με είχε δει ΠΟΤΕ στον ύπνο της με είδε?)
"δεν περασε το παιδι ε? κριμααααααααα :-D "
nick1981 έγραψε:Αυτη τουλαχιστον ειναι τοσο ''φρεσκια'' που δεν με νοιαζει.. ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!
Ακους εκει,σερνομουνα μετα την παρακεντηση κ ειχε να ερθει να με δει μια βδομαδα!!την πιασαν οι ζηλιες βλεπεις..
:lol: συνονόματε πρέπει να κάτσουμε μια μέρα να συγκρίνουμε ιστορίες, Χριστίνα η δικιά σου? Ελένη η δικιά μου
 #35352  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 01, 2010 5:45 pm
Είναι τρελός... είναι τρελός ο... σκληρυντικός.
Μάγκα μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γελοιοποιείς τα πράγματα. :greetings-clappingyellow:
Είναι και για μένα ο βασικός τρόπος απόδρασης απο τα δύσκολα.
 #35428  από chryssa
 Δευ Αύγ 02, 2010 9:20 pm
Αλεξανδρε 1976 :greetings-waveyellow:
το θεμα ΣΟΙ......ειναι ενα ιδιαιτερο κεφαλαιο!!!!! :violence-hammer:
λιγο πολυ ολοι το βρισκουμε μπροστα μας......μια θ.Ασημουλα υπαρχει παντου
μου αρεσει οπως το αντιμετωπιζεις :banana-dreads:
συνεχισε ετσι !!!!! :violin:
 #35429  από LL--MM
 Δευ Αύγ 02, 2010 10:04 pm
Και πάει στο καλό η θεία Ασημούλα... Προσωπικά, ομολογώ ότι το ότι ΔΕΝ το είχα πεί στη γιαγιά μου, το θεωρούσα σα να την προστάτευα, αφού έφυγε, όμως, έμαθα από άλλα άτομα ότι το είχε καταλάβει, και στενοχωρήθηκα, διότι θα μπορούσα να της το είχα κάπως ελαφρύνει άν της είχαμε μιλήσει ανοιχτά...

Κατά τ'αλλα, τη βρίσκω κι εγώ να βάζω τους άλλους σε δύσκολη θέση όταν βλέπουν πόσο βόδια είναι... Πρέπει να ομολογήσω, όμως, ότι σπάνια μου βγαίνει σε τόσο καλό όσο άν ήταν άνθρωποι... ιδίως στον επαγγελματικό τομέα :romance-threesome: :cry: (τελικά, γιατί να βρίζουμε τα καημένα τα βόδια;;;)

Καλώς όρισες, Αλέξανδρε!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα