• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #35104  από βικακι
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 12:39 pm
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει συνεχεί μουδιάσματα το βράδυ στον ύπνο.Εγώ ξυπνάω από αυτό.Κυρίως είναι στις παλάμες.Αν και πέρνω PENTIN δεν βλέπω αποτέλεσμα.Λέτε να είναι ανυσυχητικό; :sad-pacing:
 #35110  από Εύη Ξ
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:23 pm
Και εγώ το παθένω αλλά δεν περνω τίποτα αφού δεν αλλάζει κάτι.
Απλώς το ανεχομαι.
 #35116  από soulla
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:45 pm
η συνηθεια που έγινε λατρεία :violence-hammer: :violence-hammer: καθε βράδυ αλλά και κάθε πρωί μου λένε καλημέρα :violence-hammer: :violence-hammer:
 #35118  από petros
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:11 pm
Καλημερα. την μερα σου περνανε?
 #35119  από βικακι
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:14 pm
Ναι.Μόλις σηκωθώ από το κρεβάτι νοιώθω κάτι τσιμπίματα αλλά περνάνε.Στη διάρκεια της ημέρας όταν ξαπλώνω να ξεκουραστώ τότε εμφανίζετε πάλι.
 #35134  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 4:44 pm
βικυ αυτό που περιγράφεις σε μένα ειναι μόνιμο 24/7, μια απο τις πρώτες ωσεις που είχε την ευγενή καλοσύνη να αφήσει κατι για να την θυμάμαι , κατα την διαρκεια της τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα δεν ειχα καθόλου αίσθηση αφής, η κοπελα μου μου ειχε διαμαρτηριθει γιατι της κρατουσα το χερι παρα πολυ δυνατα και την πονουσα, αν ειναι κατι προσφατο να εισαι συγουρη πως κατα ενα μεγαλο μερος , το μεγαλυτερο ισως θα φυγει
 #35139  από petros
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 5:47 pm
μου φαινεται περισσοτερο να εχει να κανει με την σταση του σωματος παρα με ωση βρε βρικακι .νομιζω αν ηταν κατι ποιο σοβαρο θα το ειχες συνεχεια.
 #35142  από Στάθης
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 6:17 pm
Για να είναι ένα μούδιασμα ΩΣΗ πρέπει να είναι συνεχές, χωρίς τόσο μεγάλα διαλείματα.

Μου ακούγεται σαν πρόβλημα ροής του αίματος στην οριζόντια στάση. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις υπέρηχο CCSVI το συντομότερο (Εαν δεν το έχεις είδη κάνει).

Καλή δύναμη !
 #35148  από βικακι
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 7:16 pm
Στάθης έγραψε:Για να είναι ένα μούδιασμα ΩΣΗ πρέπει να είναι συνεχές, χωρίς τόσο μεγάλα διαλείματα.

Μου ακούγεται σαν πρόβλημα ροής του αίματος στην οριζόντια στάση. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις υπέρηχο CCSVI το συντομότερο (Εαν δεν το έχεις είδη κάνει).

Καλή δύναμη !
Στάθη ναι ,το πρόβλημα εμφανίζεται κατευθείαν μόλις ξαπλώσω οριζόντια και έχει αρκετό καιρό που έχει παρουσιαστεί.Τι είναι αυτός ο υπέρηχος που μου λές και σε ποιον γιατρό πρέπει να απευθυνθώ;

:text-thankyouyellow: σε όλους