• Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Autonomia EXPO την 17 Μαΐου

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3222  από thanasis
 Πέμ Απρ 30, 2009 10:27 am
Σεμινάριο για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας:

Το δεύτερο σεμινάριο αφορά στη Σκλήρυνση κατά Πλάκας και γίνεται στις 11 το πρωί, με τη βοήθεια του Συλλόγου για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Συντονίζει ο Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντώνης Ρόμπος.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

1. «Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση», Ρόμπος Αντώνιος (Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
2. «Πολλαπλή Σκλήρυνση και Κατάθλιψη», Πέππας Ευάγγελος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
3. «Ο ρόλος των Θετικών Συναισθημάτων», Χρυσοβιτσάνου Χρύσα (Ειδική Νοσηλεύτρια στην ΣΚΠ, MSc, Κέντρο Ειδικών Νευρολογικών Νοσημάτων Πανεπιστημίου Αθηνών).
 #3293  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 9:16 pm
Ευχαριστούμε Θανάση :!: Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό:

Υπάρχει περίπτωση, όχι μόνο να θέλει να παραστεί κάποιος σ' αυτό το μέρος, αλλά και να το ηχογραφήσει με δημοσιογραφικό μαραφέτι :?: :roll: Αν μή τι άλλο, να μπορέσουμε να το περάσουμε αν όχι στον υπολογοστή μας, τουλάχιστον σε ηχητικό CD.
Please guys, κάντε κάτι για το φόρουμ, και επικουρικά, για τη γιαγιά που έχει ανηλημένες υποχρεώσεις με άλλους, σαν και δαύτους... Αυτά και τα τρία, ακούγονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα, κρίμα να τ' αφήσουμε να πάνε χαμένα...

ΔΗΛΑΔΗ: ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
Η γιαγιά σας ευχαριστεί εκ των προτέρων :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Μάιος 01, 2009 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #3311  από litsa
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:34 pm
μακάρι να μπορούσα θα πήγαινα... κάντε κάτι η τεχνολογία προχωράει..!!
 #3481  από dina
 Τρί Μάιος 05, 2009 1:37 am
litsa έγραψε:μακάρι να μπορούσα θα πήγαινα... κάντε κάτι η τεχνολογία προχωράει..!!
Αποφασισα να κατεβω κι να παραβρεθω στις 16-17 Μαιου με συνοδο τον αδελφο μου :oops:
Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι θα κατεβω απο νησι κι οσο νανε εχουμε κι μια αποσταση να διανυσουμε ;)