• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #3411  από Lena
 Κυρ Μάιος 03, 2009 3:44 pm
ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ. ΑΡΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ.
 #3449  από maraki12
 Δευ Μάιος 04, 2009 4:07 pm
Τα πολλά γαλακτοκομικά Λένα μου παχαίνουν ;)
Άσε που κάποια τυριά έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι.
Ένα ασβεστιάκι την ημέρα και έξω από την πόρτα.. (λέω τώρα εγώ που ούσα έγγυος το σιχαινόμουν, αλλά στην κορτιζόνη το κατέβαζα αδιαμαρτύρητα :) )
 #3460  από Lena
 Δευ Μάιος 04, 2009 6:05 pm
ΜΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΠΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Σ ΕΤΣΙ ΝΕΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ.
 #3463  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Μάιος 04, 2009 7:01 pm
Ναι βρε παιδιά! Αυτό το "φούσκωνε-ξεφούσκωνε" με την κορτιζόνη είναι καταστροφικό για τα ΘΕΪΚΑ κορμιά μας. Κάνει και κυτταρίτιδα κάνει και συσσώρευση λίπους στην κοιλιά. :oops: :cry: ;)
 #3467  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Μάιος 04, 2009 7:35 pm
Συμφωνώ, αλλά αυτό λέγεται "μετάθεση προβλήματος" :lol:
 #3472  από theoni
 Δευ Μάιος 04, 2009 11:17 pm
Κορίτσια, το έχω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα, δεν ξέρω τι λένε για την κορτιζόνη, εγώ πάντως όταν παίρνω, αδυνατίζω...Την τελευταία φορά που έκανα το πενταημεράκι μου (πρόσεχα μετά και για 1,5 μηνα) έχασα 5 κιλα!!!Ανώμαλη σε όλα ρε πούστη μου (ουπς!!συγνώμη Στάθη μου..... :) )
 #3473  από litsa
 Δευ Μάιος 04, 2009 11:26 pm
πρόσεχες? δηλαδή τι πρόσεχες?? και πόσο..
για μένα το πρόσεχε σημαίνει ούτε κόκκο αλατιού ή ζάχαρης...
 #3474  από theoni
 Δευ Μάιος 04, 2009 11:29 pm
Λίτσα, πρόσεχα πολύ....Κομμένη ζάχαρη, αλάτι τελείως...Ακόμη και το ψωμί που έχει αλάτι. Μόνο φρυγανιές τις ανάλατες...Κανονικές μερίδες στο φαγητό....Αυτά.
 #3475  από litsa
 Δευ Μάιος 04, 2009 11:41 pm
και εγώ τα ίδια, μόνο που όταν έκοψα τα χάπια μου ειπε ο γιατρός να προσέχω για καμμιά εβδομάδα και μετά κανονικά να τρώω, μάλλον αυτό με χάλασε... ;) ;) :twisted: :twisted: