Καλησπέρα παιδιά,
κάνω tysabri εδώ και 1,5 χρόνο.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις παρενέργειες που αναφέρατε δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ και καμία.Για την ακρίβεια δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα ούτε κατά την χορήγηση αλλά ούτε και μετά και ας πάω κατευθείαν για δουλειά και γυρίζω σπίτι στις 20:00. όπως σε κάθε φάρμακο ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά οπότε κανείς μας δεν ξέρει πως θα σου κάτσει ένα φάρμακο.Όσον αφορά την εγκεφαλίτιδα, ελπίζω και εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν μας αλλά αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι ποιος μου λέει εμένα ότι και τα υπόλοιπα φάρμακα που κυκλοφορούν και τα έχουμε δοκιμάσει(Rebif,Avonex ktl) δεν έχουνε σοβαρές παρενέργειες και απλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάτι..
Για να συνεχίσει λοιπόν κάποιος με θετική σκέψη εμπιστευέται τον γιατρό του και κάνει αυτό που του λέει..
Evoula η διαδικασία για το Ντυνάν δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Συνεννοήσε με την γραμματεία της νευρολογικής, κλείνεις ραντεβού και πηγαίνεις έχοντας μαζί το φαρμακο το οποίο παίρνεις απο το ικα. Η χορήγηση είναι ενδοφλέβεια,διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και γίνεται μια φορά το μήνα. Το σημαντικότερο είναι οτι ξεχνάς τις ενέσεις για το υπόλοιπο του μήνα.