• Προβληματισμός...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Το http://www.mssociety.gr είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι αυτούς που έχουν MS

Έχω MS και Συμφωνώ
6
17%
Έχω MS και Διαφωνώ
13
37%
Έχω MS και Δεν με απασχολεί
14
40%
Δεν έχω MS
2
6%
 #3298  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 9:51 pm
Κακομαθημένα και τα δυο σας!

Τέλος! Θα πάω στη συνάντηση της Κρήτης! Να κι εγώ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΡΑΚΤΕΡ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!
 #3299  από Maria77
 Πέμ Απρ 30, 2009 9:59 pm
Ti tha ginei vre paidia? ksefhgame ligaki...tha ksanapshfisoume? exw agwnia! Mou arese poly telika to dhmopshfisma! Gia ti allo telika tha pshfisoume? Gia proedro ths voulhs? :lol:
Eimai anoixth se opoiadhpote dwrodokia!!!
 #3304  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 10:26 pm
------------------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Μάιος 02, 2009 6:32 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #3306  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 10:40 pm
Maria77 έγραψε:Ti tha ginei vre paidia? ksefhgame ligaki...tha ksanapshfisoume? exw agwnia! Mou arese poly telika to dhmopshfisma! Gia ti allo telika tha pshfisoume? Gia proedro ths voulhs? :lol:
Eimai anoixth se opoiadhpote dwrodokia!!!

τώρα πρέπει να ψηφίσουμε για τα ζαρζαβατικά της ΜΙΜΙΚΑΣ να δούμε τι θα τα κάνουμε!!!
Είναι και πολλά!!!!
 #3308  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:04 pm
Στatrix, βρες -σε παρακαλώ- ένα άρθρο για έρευνα σε εξέλιξη σχετικά με την πιθανή ευεργετική επίδραση των ζαρζαβατικών στους πάσχοντες από ΣΚΠ, έτσι για να κλείσουν κάποια στόματα εδώ στη γειτονιά...

Και μετά απ'αυτό, ΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ 1 ΚΑΡΟΤΟ - 1 ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ 1 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ.

Αύριο θα τα πλύνω όλα, θα τα καθαρίσω και θα τα καταψύξω και θα περιμένω το αφεντικό να βρει το άρθρο εκείνο που θα με κάνει τη ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΜΑΝΑΒΙΣΣΑ του FORUM!

Α μα πια!!! :shock:
 #3310  από litsa
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:33 pm
είστε απίθανοι....!!!!!
 #3313  από LL--MM
 Παρ Μάιος 01, 2009 1:01 am
LL--MM έγραψε:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Λέω να διασκεδάσουμε λίγο με το φλέγον ζήτημα που ως μέλη του φόρουμ μας απασχολεί και μας προβληματίζει . Η σελίδα αυτή πιστεύω ότι δημιουργήθηκε για να αφορά όλους όσους θέλουν να μετέχουν . Από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι τέλειος και δεν κάνει λάθη . Οι πάσχοντες αυτό ίσως να το γνωρίζουν καλύτερα . Επίσης κανέναν δεν μπορούμε να καταδικάσουμε για την οποιαδήποτε γνώμη του .
Τέλος η πράταση του αόρατου για την ΕΛΕΝΑ Πρόεδρο , φυσικά και με βρίσκει διαφωνούντα .
Στο Γιώργο, συγνώμη, αυτό δεν το πρόλαβα αρκετά νωρίς:
Οι πάσχοντες, καθώς και οι "οικείοι τους", όπως μας τους χαρακτήριζαν εμάς στο σχολείο (τους συζύγους, τις οικογένεις κλπ), μπορεί να το γνωρίζουν. Οι μή πασχοντες, όμως, πόσα είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν άμα γνωρίσουν το περιεχόμενο της κατάστασης :?: :( Θα το επαναλάβω: ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΥΟΥΝ.

Και ως μή πάσχοντες, να μετέχουν σε τί, ακριβώς :?: Μήπως είδατε κανέναν -οποιονδήποτε, καταρτισμένο ή μή- να μπεί για να μας στείλει κανένα ενδιαφέρον άρθρο (link, κάποιου είδους επιστημονική εξήγηση) ή κάτι παρόμοιο :?: Ή έστω, έναν καλό λόγο, ΜΙΑ ΦΟΡΑ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ Κάποια μέλη της Πολιτείας να συμβάλλουν στη λύση έστω και ΕΝΟΣ εκ των πολλαπλών προβλημάτων μας; Οι άλλοι προς τι να μετέχουν;

Εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε...
EΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΛΕΓΟΝ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
 #3314  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Μάιος 01, 2009 9:04 am
Λίνα ,αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα , μήπως έχει παρασοβαρέψει. Εγώ εξακολουθώ να νομίζω ότι τα σοβαρά είναι και γίνονται αλλού .
 #3315  από LL--MM
 Παρ Μάιος 01, 2009 10:33 am
"Μας επιβάλλονται από αλλού" εννοείς. Επειδή έχουν "άποψη", που είπε και η Jeykey;. Γιατί, όμως εμεις να αποδεχόμαστε το όσο ελάχιστο μπορούμε ακόμα να ελέγξουμε από τις απόψεις αυτές να διαδίδονται ως "η αλήθεια η δική μας", από άσχετους κακοήθεις; Μη με βάζεις να επαναλαμβάνομαι.-

Υ.Γ. Μάλλον με μπερδεψες με κάποια άλλη...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9