• ελλαδαρα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #32289  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 2:48 pm
Nick έγραψε::angry-banghead: Ο maestros είναι ο Νίκος? Ο Νικολάκης ο πολυαγαπημένος της Ντίνας που πήρανε και καινούργιο του του και θα πάνε βόλτα?
στο του του ανεπυθυμητοι οπως εσυ κ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ
βολτα θα σας κανει ο maestro
 #32290  από ΡΕΝΑ
 Τετ Ιουν 30, 2010 2:50 pm
:happy-smileyinthebox: :doh: :teasing-tease:
 #32292  από alex81
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:01 pm
θελω να ελπιζω πως δεν φταει ι αρρωστια !γιατι αυτο με φοβιζει περισσοτερο απο μια ωση!
 #32293  από swt
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:05 pm
5:12. Μόνο...
 #32297  από Ευτυχία
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:07 pm
alex81 έγραψε:θελω να ελπιζω πως δεν φταει ι αρρωστια !γιατι αυτο με φοβιζει περισσοτερο απο μια ωση!

:laughing-rolling: ................... :? :? :roll: k μένα :shock:

περα απο τη πλάκα ομως... θυμάμαι στο Παν/μιο ενα μαθημα που κάναμε τη Ψυχοφυσιολογία..εκει λοιπόν ανάμεσα σε άλλα εξηγούσε πώς οταν καταστραφούν-"καουν" ορισμένα μέρη του εγκεφάλου τότε αυτόματα "χαλάνε" κ οι αντίστοχες λειτουργίες...

θυμαμαι αμυδρα για μετωπιαίο, βρεγματικό λοβο .. κ κέντρα λογικής ή συναισθημάτων, ισορροπίας, προσοχής , μνήμης κλπ κλπ
ηταν απο τα πρωτα πράγματα που ρωτησα το γιατρό μου οταν διαγνώστηκα...κ μου είπε αξέχαστα "μην ανησυχείς..δε θα πάθουν τίποτα τα συναισθήματα σου.." :roll: :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ευτυχία την Τετ Ιουν 30, 2010 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #32298  από kate2002
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:08 pm
swt έγραψε:5:12. Μόνο...
ακόοομααα;;;;;
 #32299  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:11 pm
alex81 έγραψε:θελω να ελπιζω πως δεν φταει ι αρρωστια !γιατι αυτο με φοβιζει περισσοτερο απο μια ωση!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #32302  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 3:18 pm
Ευτυχία έγραψε:

:laughing-rolling: ................... :? :? :roll: k μένα :shock:

περα απο τη πλάκα ομως... θυμάμαι στο Παν/μιο ενα μαθημα που κάναμε τη Ψυχοφυσιολογία..εκει λοιπόν ανάμεσα σε άλλα εξηγούσε πώς οταν καταστραφούν-"καουν" ορισμένα μέρη του εγκεφάλου τότε αυτόματα "χαλάνε" κ οι αντίστοχες λειτουργίες...

θυμαμαι αμυδρα για μετωπιαίο, βρεγματικό λοβο .. κ κέντρα λογικής ή συναισθημάτων, ισορροπίας, προσοχής , μνήμης κλπ κλπ
ηταν απο τα πρωτα πράγματα που ρωτησα το γιατρό μου οταν διαγνώστηκα...κ μου είπε αξέχαστα "μην ανησυχείς..δε θα πάθουν τίποτα τα συναισθήματα σου.." :roll: :?
ελα ρε εχεις παει πανεπιστημιο????????????
τοτε να σε σεβομαι
χαχχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #32348  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 6:36 pm
maestroooooooooooo που εισαι αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ? :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-adore: :romance-adore:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17