karidoula δε ξερω να σου απαντήσω σχετικά με κορτιζόνη
οσον αφορα τωρα το πόσο διαρκεί η διπλωπία νομίζω ή μάλλον είμαι πλεον σιγουρη πως ουτε οι γιατροί δε ξέρουν..
εμένα μου λέγαν "το λιγότερο ενα εξάμηνο θα σε ταλαιπωρήσει" κ τελικά το ξεπέρασα (εντελώς) σε 2 μήνες...
καλή δύναμη εύχομαι κ σε σένα κ στη κοπέλα σου, ολα να πάνε καλα
οσον αφορα τωρα το πόσο διαρκεί η διπλωπία νομίζω ή μάλλον είμαι πλεον σιγουρη πως ουτε οι γιατροί δε ξέρουν..
εμένα μου λέγαν "το λιγότερο ενα εξάμηνο θα σε ταλαιπωρήσει" κ τελικά το ξεπέρασα (εντελώς) σε 2 μήνες...
καλή δύναμη εύχομαι κ σε σένα κ στη κοπέλα σου, ολα να πάνε καλα
Fotini έγραψε:"ασυμπτωματική" μέχρι προτινος ημουν κ γω συγκεκριμένα ο γιατρός μου είχε πει οτι είναι σπάνια η περίπτωση μου - εννοώντας προφανώς οτι δε γίνεται (σύμφωνα με τα κριτήρια τους) η μαγνητική να δείχνει "πολλαπλές κ ποικίλου μεγέθους εστίες" κ ο ασθενής να μη παρουσιάζει άλλη συμπτωματολογία περαν του ενος επεισοδίου.. νομίζω οτι ο mortal engine τα λεει ολαlitsa έγραψε: και ειπαμε για να ειναι σκπ τότε πρεπει διασπορά σε χρόνο = 2 διαφορετικά επεισόδια. και διασπορά σε τόπο = σε διαφορετικά μέρη βλάβη ...
Litsa (ή οποιοσδήποτε άλλος..),
μου το κάνετε λίγο πιο αναλυτικό αυτό ...τί εννοείτε ' επεισόδια' ? τα συμπτώματα/ ώσεις?
Και δηλ μόνο με το παραπάνω έχεις σίγουρα ΣΚΠ???
2/7 έχω ραντεβού με τον νευρολόγο μου κ μαζεύω τί ερωτήσεις έχω να του κάνω - γιατί την τελευταία φορά που είδε την δεύτερη μαγνητική μου κ πρότεινε, αν ήθελα, να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή, είχα μείνει σύξυλη κ δεν ρώτησα τίποτα!!
Δεν νιώθω τίποτα διαφορετικό (σαν να μην έχω τίποτα δηλ) , ενώ η 2η μαγνητική έδειξε 2 νέες εστίες αν θυμάμαι καλά κ 1 είχε εξαφανιστεί ( δηλ αν δεν κάνω λάθος, έχω 3-4 συνολικά).
Και συνεχίζω να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!!!!!!! Τί κάνουν τότε αυτές οι εστίες που είδα στη μαγνητική μου?!
Αυτή τη φορά δε θα μου γλυτώσει ο γιατρός...παραέχω ερωτήσεις!
we met for a Reason.... either you're a Blessing ...or a Lesson....