• ελλαδαρα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #32051  από soulla
 Δευ Ιουν 28, 2010 11:54 am
:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #32058  από maestro
 Δευ Ιουν 28, 2010 1:21 pm
Nick έγραψε:Γειά σας, καλή βδομάδα!
Εγώ -2 γιατί έχω συγγενή σκυλάραπα.
Εννοείται πως όσοι δηλώσουν έλληνες πρέπει να δώσουν και στοιχεία καταγωγής τριών γεννεών πίσω τουλάχιστον.
Ντίνα, είσαι τρρελλή παρέα!
Nick έγραψε:Τί εννοείς δεν ξαναμπαίνω?
Μην κάνεις καμμιά κουταμάρα, χαβαλέ κάνουμε.
Ξαναμπές.
Η πατρίδα σε χρειάζεται.
:romance-caress:
:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpgreen: :happy-jumpgreen:
Εισαι φοβερος φίλε!!!
Εικόνα
 #32073  από Νικος
 Δευ Ιουν 28, 2010 4:27 pm
Nick εγώ πάλι απο την πλευρά μου έχω να σου πω μόνο ΝΤΡΟΠΗ σου που μολύνεις την ΑΓΝΗ, ΚΑΘΑΡΗ, και ΟΜΟΙΟΓΕΝΉ αδελφότητα μας, τπτ αλλο.

(HEIL!!!! είπα??................................., δεν είπα................................................................)

P.S. Αν και το λιώσαμε το θέμα η σάτιρα βγάζει γέλιο
Nick συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης σου στο thead του Θεόδωρου ο άντρας σου είναι τυχερός (μάλλον κολοφαρδος είναι) που σε έχει
[.edit]για να μην παρεξηγηθεί το μήνυμα πραγματικά θεωρώ τον άντρα της Nick πολύ μα πολύ τυχερό που την έχει[./edit]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικος την Τρί Ιουν 29, 2010 7:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #32074  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Ιουν 28, 2010 4:43 pm
maestro έγραψε:
Nick έγραψε:Γειά σας, καλή βδομάδα!
Εγώ -2 γιατί έχω συγγενή σκυλάραπα.
Εννοείται πως όσοι δηλώσουν έλληνες πρέπει να δώσουν και στοιχεία καταγωγής τριών γεννεών πίσω τουλάχιστον.
Ντίνα, είσαι τρρελλή παρέα!
Nick έγραψε:Τί εννοείς δεν ξαναμπαίνω?
Μην κάνεις καμμιά κουταμάρα, χαβαλέ κάνουμε.
Ξαναμπές.
Η πατρίδα σε χρειάζεται.
:romance-caress:
:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpgreen: :happy-jumpgreen:
Εισαι φοβερος φίλε!!!
Εικόνα
εσυ καλυτερα να μην μιλας.ξερεισ εσυ..........................
 #32076  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Ιουν 28, 2010 4:55 pm
soulla έγραψε::banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
Η ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
 #32077  από soulla
 Δευ Ιουν 28, 2010 4:59 pm
[youtube]DKbjJoF7AAY[/youtube]
 #32125  από Νικος
 Τρί Ιουν 29, 2010 2:07 am
sou έγραψε:
Νικος έγραψε:σε μια αναδρομή του γενναιολογικού μου δέντρου (4-3 γενναίες αντίστοιχα μέχρι εκεί κατάφερα) δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιον πρόγονο που εμφάνισε/διαγνώστηκε με MS
Ναι, κι εμένα ο προπάππος μου που πήγαινε στον πόλεμο στη μικρασία κάτι αισθάνθηκε στο δρόμο και έκανε μια μαγνητική στο Αφιόν Καραχισάρ, αλλά δεν του βρήκαν κάτι...
Δεν παλεύεσαι, για αυτο εγραψα εμφανισε/διαγνωστηκε εκεινα τα χρονια που ολες οι δουλειες ηταν αγροτικές ευκολα μπορουσε καποιος να παρατηρισει οτι δεν άντεχε τις χειρωνακτικες εργασιες
Εικόνα
αυτος ειμαι εγω :-D δεύτερο αγκάθι δεξιά
 #32127  από Νικος
 Τρί Ιουν 29, 2010 4:31 am
Call me Cactus, nikolas Cactus
 #32132  από Nick
 Τρί Ιουν 29, 2010 9:58 am
:text-thankyouyellow:
Με συγκινήσατε βαθύτατα με τα καλά σας λόγια. Γι'αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία πρόσφατη ανακάλυψη που έκανα στο ιντερνετ. Έτσι, για να γελάσει το χειλάκι μας.
http://spatalokratos.pblogs.gr/
 #32136  από maestro
 Τρί Ιουν 29, 2010 11:00 am
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε: εσυ καλυτερα να μην μιλας.ξερεισ εσυ..........................
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Τρί Ιουν 29, 2010 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17