• Εκπαιδευτικοι....τι γινεται???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #32005  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:36 pm
theoni έγραψε:maestro εγώ πέρυσι απλή φωτοτυπία κατέθεσα του πιστοποιητικού από την πρωτοβάθμια και δεν ξέρω που έχω βάλει το πρωτότυπο...Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο από την πρωτοβάθμια χωρίς να ξαναπεράσω επιτροπή;;
εκπαιδευτικος θεωρειτε καποιοσ που εχει τελειωσει πανεπιστημιο
διπλωματα απο ιδιωτικη σχολη κ γω εχω
 #32008  από theoni
 Κυρ Ιουν 27, 2010 7:28 pm
Πανεπιστήμια έχουμε τελειώσει κοριτσάκι!!!!Άντε στη σουβλακερί σου λοιπόν και τουμπεκί!!!!!!!!!!!!
 #32009  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 9:13 pm
theoni έγραψε:Πανεπιστήμια έχουμε τελειώσει κοριτσάκι!!!!Άντε στη σουβλακερί σου λοιπόν και τουμπεκί!!!!!!!!!!!!
εσυ ισως.........
καποιοι αλλοι εδω μπααααααααααααααααααααααα
ρουφα το γαλατακι σου κ νανι
 #32010  από soulla
 Κυρ Ιουν 27, 2010 9:27 pm
Πάντως, αυτοί που δεν είναι καλά στο μυαλό, είναι καλύτερα από πολλούς άλλους. Έχουν το ακαταλόγιστο και χωρίς εξετάσεις περνούν στην άλλη ζωή :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
 #32012  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 10:05 pm
soulla έγραψε:Πάντως, αυτοί που δεν είναι καλά στο μυαλό, είναι καλύτερα από πολλούς άλλους. Έχουν το ακαταλόγιστο και χωρίς εξετάσεις περνούν στην άλλη ζωή :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
εχεις προσωπικη πειρα σε αυτο ε?
 #32013  από soulla
 Κυρ Ιουν 27, 2010 10:09 pm
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
φιλουθκια
 #32015  από soulla
 Κυρ Ιουν 27, 2010 10:13 pm
[youtube]XrdtnGiii3I[/youtube]
φιλουθκια και μια πίτσα special
 #32016  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 10:14 pm
soulla έγραψε:[youtube]XrdtnGiii3I[/youtube]
φιλουθκια και μια πίτσα special
παω μακροπουλο
τραγουδαει εδω σημερα
αντε γειαααααααααααααααααααααα
 #32682  από nicole06
 Παρ Ιούλ 02, 2010 1:33 pm
Συνάδελφοι καλώς σας βρήκα...(αν και έχετε ξεφύγει λίγο απο το θέμα.... :? )
Εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου και έβαλα μόνο ΑΚΩ.Δεν θα υποκύψω στον εκβιασμό του υπουργείου να με στείλει πάλι ωρομίσθια. Προτιμώ άνεργη και να προσέχω το παιδί μου παρά να με πάω αμωρομίσθια. ¨Έκανα απλά την αίτηση και κατέθεσα ακριβές φωτοαντίγραφο της ΑΥΕ που πιστοποιεί την πάθησή μου γιατί δεν είχε περάσει η διετία.
Όσον αφορά το 67% θα πρέπει να το βγάλετε από την ΑΥΕ του ΙΚΑ. Αυτό μου είπαν απο το Υπουργείο. Η ΑΥΕ του ΙΚΑ συνεδριάζει ανά 2μηνο νομίζω. Οπότε αν αν μέχρι 30-06-10 μαζέψατε το 12μηνο πραγματικής προϋπηρεσίας πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε το 67%. Από το Υπουργείο μου είπαν ότι φέτος δεν θα μας απορροφήσουν όλους ανά κλάδο. Ίσως όμως έχουμε ελπίδα για το σχολικό έτος 2011-2012 και καλό θα ήταν να ξέρουν ότι υπάρχουμε και εμείς.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14