• Εκπαιδευτικοι....τι γινεται???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #31995  από maestro
 Κυρ Ιουν 27, 2010 3:07 pm
Biskoto10 έγραψε:Καλα εσυ δεν εχεις αλλη δουλεια απο το να κανεις συνεχεια off topic?
Μην ασχολεισε μαζί της, ο γιατρος της, ειπε να της λέμε "ναι", για να μην επιδεινωθεί το "πρόβλημά" της. Άλλη δουλειά όπως έχουμε καταλάβει όλοι εδω, δεν εχει!!!
Όταν γίνει καλά θα μας κεράσει!!!
Εικόνα
 #31997  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:05 pm
maestro έγραψε:
Biskoto10 έγραψε:Καλα εσυ δεν εχεις αλλη δουλεια απο το να κανεις συνεχεια off topic?
Μην ασχολεισε μαζί της, ο γιατρος της, ειπε να της λέμε "ναι", για να μην επιδεινωθεί το "πρόβλημά" της. Άλλη δουλειά όπως έχουμε καταλάβει όλοι εδω, δεν εχει!!!
Όταν γίνει καλά θα μας κεράσει!!!
Εικόνα
την πηρες την απαντηση καλο μου φιλαρακι εεεεεεεεεεεεεεε?
φιλακιααααααααααα
 #31999  από theoni
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:21 pm
Ντινάκι είσαι κι εσύ εκπαιδευτικός;;;Άντε ασχολήσου με τα σουβλάκια - πίτσες - κρέπες κοπελιά και άσε εμάς να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό...Άντε γιατί μας τα πρηξες...
 #32000  από theoni
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:24 pm
maestro εγώ πέρυσι απλή φωτοτυπία κατέθεσα του πιστοποιητικού από την πρωτοβάθμια και δεν ξέρω που έχω βάλει το πρωτότυπο...Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο από την πρωτοβάθμια χωρίς να ξαναπεράσω επιτροπή;;
 #32001  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:30 pm
theoni έγραψε:Ντινάκι είσαι κι εσύ εκπαιδευτικός;;;Άντε ασχολήσου με τα σουβλάκια - πίτσες - κρέπες κοπελιά και άσε εμάς να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό...Άντε γιατί μας τα πρηξες...
χαχαχαχαχαχαχαχα
 #32003  από maestro
 Κυρ Ιουν 27, 2010 4:32 pm
theoni έγραψε:...Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο από την πρωτοβάθμια χωρίς να ξαναπεράσω επιτροπή;;
ναι, εγω ειχα ζητησει και μου δωσανε επικυρωμενο φωτοαντιγραφο καποια φορα που το χρειαζομουνα!!!
Όλες οι υπηρεσίες κρατανε, αντιγραφα των αποφασεων και των πιστοποιητικών που εχουν βγαλει!!!
Αν υπαρχει καλη θεληση, πιστευω πως θα σε εξυπηρετησουν.

ΥΓ
Το μονο ισως πρόβλημα, θα ειναι η ημερομηνια εκδοσης που οπως λεει στην εγκυκλιο, δεν θα πρεπει να υπερβαινει την 2ετια.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14