• ποτε το λες?

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #2540  από Maria77
 Δευ Απρ 13, 2009 8:33 am
Kalhmera kai kalh vdomada se olous!
LL--MM, tha symfwnhsw me auta pou anafereis pio panw...apla prospathw na mhn eimai toso arnhtikh me olauta pou mas symvainoun kai na exw mia stash zwhs pio thetikh gia mporesw na epiviwsw... :roll:
Ta leme...
 #2587  από LL--MM
 Δευ Απρ 13, 2009 7:11 pm
:oops: Με συγχωρείτε, παιδιά, εμείς είμαστε οι αρνητικοί με αυτά που μας συμβαίνουν ή αυτά με μας :?: Κατά τ' άλλα, σας βεβαιώ ότι εγώ είμαι πολύ :D άνθρωπος: Ίσως μάλιστα, πάρα πολύ σε όσα (σπάνια βέβαια) δεν είναι και τόσο αρνητικά :!: :evil: Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας: Για να επιβιώσουν, μερικοί προτιμούν να βλέπουν τα πράγματα θετικά, άλλοι να βλέπουν πρώτα τα αρνητικά, ώστε να μπορέσουν, αν όχι να τα εξαφανίσουν, τουλάχιστον να τα μειώσουν :!: :roll:
:D :evil: :lol: :cry: :twisted: :( :| :P :P :P

Μαρία 77, αν η δική σου μέθοδος σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, καλό κουράγιο, :!: Ίσως είναι πιο δύσκολη από τη δική μου σε τελευταία ανάλυση: θα κατέρεα άν έπειθα τον εαυτό μου να βλέπει τα πάντα θετικά, προτιμω τη λογιστική σταθμιση, μου φαίνεται πιο βατή...
 #3142  από pinelopi
 Τετ Απρ 29, 2009 12:36 pm
tha paremvo sti sizitisi kai tha po ego den exo sklirinsi (pros to paron) omos den tha eixa kanena provlima na eimai me kapion pou pasxi apo sklirinsi an kapios sas kitaxi perierga ecetias tis asthenia tote diocteton apo ti zoisas den sas agapai opote ipokrites kai lipisi den nomizo oti xriazeste!!!!!!signomi gia to thimo mou ala ta perno otan vlepo tous diden igiis na pernane apo diplasou kai na kitane perierga les kai eiste cotika!!!!!
 #3157  από litsaM
 Τετ Απρ 29, 2009 2:52 pm
παιδια μην την ακουτε :) οτι δεν εχει προβλημα αυτο ειναι αληθεια,εξαλλου το ζει καθημερινα ειναι και νοσηλευτρια :) αλλα ευτυχως που ειμαι εγω ψιλοαναισθητη αλλιως δεν υπαρχει πιο υπερπροστατευτικο ατομο απο την Ποπη :) μη τυχον και εχω λιγο πυρετο η ζαλαδα κλπ κατευθειαν 10 τηλεφωνα "πηρες το γιατρο"?αν ζουσε στο ιδιο σπιτι με ατομο αρρωστο θα τον αρρωσταινε πιο πολυ με το αγχος της :P
 #3173  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 29, 2009 6:16 pm
Λίτσα Μου, ποιά είναι η πιο μεγάλη από τις δυο σας?

Γιατί εγώ που είμαι 3 χρόνια μικρότερη από την αδελφή μου, όταν χρειαστεί να προσφέρω τη βοήθειά μου για θέματα υγείας, παριστάνω τη ΜΑΜΑ! (και βέβαια την εκνευρίζω στο τέλος ;) - αλλά μέχρι να την εκνευρίσω την έχω περιποιηθεί :) ).
 #3180  από litsaM
 Τετ Απρ 29, 2009 8:06 pm
Εγω ειμαι 2 χρονια μεγαλυτερη.αλλα ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα,η Ποπη ετσι ειναι με ολους.με την κορη της να δεις!ευτυχως η μικρη εμοιασε λιγο στη θεια της(και νονα της) και το παιδι ειναι πιο cool :P
 #3201  από pinelopi
 Τετ Απρ 29, 2009 11:46 pm
nai eimai iper prostateftiki oxi giati se lipame ala giati s' agapao kai esena kai olous osous eine giro mou!!!!! ego milisa gia tin ipokrisia kai tin agnia ton ipolipon . kai distixos tin vlakia tous kai ton exeftelismo ta zisame me to xirotero tropo!!!!! kai ipenthimisi to kalokeri mazi to perasame thimase? xi xi :) :) :)
 #3203  από pinelopi
 Τετ Απρ 29, 2009 11:52 pm
me duo apostous zo sto spiti to xexases auti kala einai gia mena exo amfivolies!!!! opos kai na exi epimeno anthropous pou katalavenete oti tha enoxlithoun apo to provlima sas dioxte tous apo konta sas siga iparxoun kai alou portokalies pou kanoun portokalia!!!!!!!!