• ταραχη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3168  από Ντινα
 Τετ Απρ 29, 2009 5:09 pm
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΡΑΧΗ ΔΗΛ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΠΙΟΣ ΤΡΟΜΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ.
 #3169  από LL--MM
 Τετ Απρ 29, 2009 5:18 pm
Μήπως "χτύπησες" κανα modiodal τις τελευταίες 24 ώρες; Η ήπιες πολύ περισσότερους καφέδες απ' ότι συνήθως;

Φυσικά σε μας τίποτα δεν αποκλείεται, όμως, άς αποκλείσουμε τα λιγότερο δυσάρεστα πρώτα... :( :|
 #3170  από Ντινα
 Τετ Απρ 29, 2009 5:30 pm
ΟΥΤΕ ΜΟDIODAL OYTE ΚΑΦΕΔΕΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
 #3177  από elena
 Τετ Απρ 29, 2009 7:40 pm
Τι πιο φυσιολογικό να τρέμουν τα χέρια σου όταν τσακώνεσαι με κάποιον!!!
εγώ να δεις τι παθαίνω!
μην δίνεις σημασία!(η γνώμη μου)
 #3185  από Ντινα
 Τετ Απρ 29, 2009 8:36 pm
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ .ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟ
 #3186  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 29, 2009 8:45 pm
Παρατήρησε μήπως όταν σε πιάνει αυτή η ταραχή έχεις πιει κάποιο χάπι (έστω και ασπιρίνη) ή εάν έχεις πιει κάτι σε συνδυασμό με κάποιο χάπι (π.χ. κόκα κόλα). Μην το σκέφτεσαι λογικά (αποκλείεται να με πείραξε αυτό...) γιατί κάτι που δεν σε πείραζε στο παρελθόν μπορεί να σε πειράζει τώρα.
Ετσι κι αλλιώς όμως, καλό θα ήταν να σε δει ο γιατρός σου ούσα ταραγμένη.
 #3196  από LL--MM
 Τετ Απρ 29, 2009 10:43 pm
Αν μπορείς να πας στο πρώτο τυχόν εφημερεύον, ίσως ηα ήταν καλή ιδέα... αν μη τι άλλο, θα σε ηρεμήσει...