• MY GREEK IS NOT THAT GOOD!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2969  από Anna Agapi
 Παρ Απρ 24, 2009 8:32 pm
...as I already started with the head of this subject 'My Greek is not that good' ,meaning that it is NOT THAT GOOD.....to speak, but i can understand what you all say. As well as the fact that i have Greek friends that were very willing to translate anything i couldn't manage understanding. But to all the suspicions among you, here is your anwser and i hope this will satisfy you.... I knew that my results would be that day, since I went to do then 2 months ago! They told me to get the results that day, when i told you that i didn't have SKP. They found what I have which is somthing that can be solved with some medications. I just felt the urge to speak with someone 2 days before the results as i was nerveus, as the time would come for the truth. Well anyway, I hope you all are satisfied and have a life without problems. (...and on't judge Russian people, without them your economy would be even worse than it is at the moment.)
Thanks for your time...and Nikolas my appologies if I hurted your feelings, but that's life, grow up!

Bye for now Anna Svenja
 #2970  από elena
 Παρ Απρ 24, 2009 8:35 pm
Θα την μαζέψει κανείς?
 #2975  από mary_d_ath
 Παρ Απρ 24, 2009 9:06 pm
:lol: :lol:
Ok, παιδιά κι αν λέει αλήθεια;
Εγώ πάντως τις ψιλοαισθάνομαι τις τύψεις μου...
Δεν πειράζει, τέλος καλό, όλα καλά!
Ας πατήσουμε "delete" στο θεματάκι...

Farewell Anna!
 #2976  από elena
 Παρ Απρ 24, 2009 9:10 pm
ναι και εγώ πολύ στεναχωριέμαι :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 #2977  από Νικόλας
 Παρ Απρ 24, 2009 10:22 pm
Επειδή εγώ ξεκίνησα το όλο θέμα, και εγώ θα το τελειώσω εδώ, χαρά μου θα ήταν να σας παρουσιάσω το προσωπικό μήνυμα της παραπάνω "κυρίας" για να καταλάβετε ότι συνεχίζει να κοροιδεύει. Λοιπόν, επειδή έχω νεύρα πολλά και επειδή εδώ υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που εκτιμώ, άσχετα εάν δεν τους ξέρω προσωπικά, πέσαμε χαμηλά ασχολούμενοι με ένα ανατολικό μπλοκ παράσιτο. Σαν Νικόλας μόνο ο Θεος και η οικογένειά μου ξέρουν τι τραβάω καθημερινά και θα ήμουν γελοίος στο να ασχοληθώ με τέτοιες βρωμιές! Σας παρακαλώ να δώσουμε ένα τέλος. Συγνώμη για την αναστάτωση, αν και ξεχάσαμε για λίγο τη φίλη μας την MS. Όσο για το ποιος θα την μαζέψει? Πιθανόν το κράτος!
 #2980  από Maria77
 Παρ Απρ 24, 2009 10:51 pm
Symfwnw apolyta me thn LL--MM. Kai to kalytero einai auto pou egrapse pws gia na eixe toso grhgora ta apotelesmata mallon ton giatro sto krevvati ths ton eixe! Auta! Telos kai sygnwmh alla ta phra... :evil: :twisted:
 #2981  από Maria77
 Παρ Απρ 24, 2009 10:57 pm
Oso kai gia ta alla atoma pou einai edwmesa kai den exoun kamia sxesh me thn MS, ti na pw...sas lypamai...den exete kati kalytero na kanete??den exete filous na pate gia kanena kafedaki?? krima...
 #2983  από Lena
 Παρ Απρ 24, 2009 11:18 pm
Mun dineis simasia Maria. As tous krinei o Theos yia tin amartia poy kanoyn/Den exoume AIDS yia na trepomaste. To poly mas to agxos mas efere edw. Na nai sigoyroi oti den gennithikame etsi k oti prin ligo kairo eimastan k meis san aftoys/ Entelws anypopsiastei kai stin kalyteri ilikia/Symfwnitai paidia?
 #2985  από LL--MM
 Σάβ Απρ 25, 2009 12:36 am
Ας μην υπερβάλλουμε :!: . Το να είχε Διευθυντή Νοσοκομείου στο κρεβάτι της (και με τη σφραγίδα του που τρέχουμε και δεν τη βρίσκουμε όλοι εμείς, γιατι αλλιώς τι να τον κάνουμε) το πρωΐ μεταξύ δέκα και δώδεκα είναι ομολογουμένως παρατραβηγμένο και τα είχα πάρει και εγώ με τη συμπεριφορά της αυτή απέναντί μας. Υπάρχουν πολλών ειδών ψέματα, τα χοντρά-χοντρά σαν αυτα που είπε αυτή, και αυτά με τα οποία "έφερε την αλήθεια στα μέτρα της" :twisted: .
Σαφώς, τους βορείους θα τους ρίξει το κράτος στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου, γιατι για μας δεν περισσεύουν ποτέ λεπτά!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι είναι σοβαρώτερη, και πιο επικίνδυνη, η (δυστυχώς γενικευμένη) αντίληψη των αναίσθητων ελλήνων που, άν και καταρτισμένοι νευρολόγοι καμιά φορά, προσπαθούν να μας "κάνουν καλό" κατα τον ίδιο αυτόν αισχρό τρόπο όπως έχουμε δεί και αλλού. Οι μή καταρτισμένοι (το βλέπετε παραπάνω) έχουν το θράσος να μας λεν ότι δεν έπρεπε μας μιλάν γιατι, λέει, τους προσβάλλαμε :roll: :!: :evil: Ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης, που λέει και η παροιμία... Βέβαια, η αλήθεια σ' αυτή την κοινωνία δεν υπάρχει, και οι ανάπηροι πρέπει ν' ακολουθούμε ότι μας επιβάλλουν οι υγιείς :evil:
(Το αστείο είναι ότι εμένα μου έκαναν και εξέταση AIDS όταν μου έβγαλαν τη σκπ, αλλά δεν ήταν θετική :!: Κρίμα, δεν είμαι της μόδας... Και επειδή εδώ μέσα προσπαθούμε, οι πραγματικοί, να στήσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης, είμαστε, φαίνεται, ακόμα περισσότερο οπισθοδρομικοί :evil: )

Ηρεμήστε, καληνύχτα κι όνειρα γλυκά :!:

Kαι για τους ξένους που μας χαζεύουν (Mη σκληρυντικούς, σε απάντηση των τελευταίων τους συμβουλών):

WE ARE TRYING, HERE, TO LIMIT SOME OF THE CONSEQUENSES OF A VERY PRIVATE SITUATION VERY UNPLEASANT FOR US AND VERY BORING FOR YOU. GET PERMANENTLY LOST!!! ελληνικά:εδω προσπαθουμε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις μιας πολύ ιδιωτικής κατάστασης, πολύ δυσάρεστης για μας και πολύ βαρετής για σας. ξεκουμπίδια!
 #86082  από Θανάσης
 Πέμ Φεβ 21, 2013 1:18 pm
Μιας και δεν κλειδώθηκε...
Εχω καιρό να γράψω οχι όμως και να επισκεφτώ το forum!
Κάπως άρχισα να ψάχνω για τα του στρατού,
δηλαδή αυτά με έψαξαν ,αλλα ανεπαρκώς και με έβγαλαν ανυπόταχτο!!!
Τέλοσπάντων ,λόγω αυτού (και επειδή μου ζητάει 6000 η εφορία )
ψιλοψαχνόμουν στο νετ και διαβάζοντας (δε θυμάμαι ποιο θέμα)
υπήρχε η παραπομπή για αυτό το θέμα που τελικώς μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
Ένοιωσα λίγο άσχημα ,θέλω να πω, στην αρχή με τον εμπαιγμό της απο το υπόλοιπο forum,
όπου στη συνέχεια κατάλαβα οτι με κάποιον τρόπο(ειδικά το ιδιωτικό μήνυμα) καταλάβατε
οτι εκείνη ήταν απλώς ψέμα...
Όπως και να 'χει δεν με στεναχώρησε.
Ξέρω οτι οι άνθρωποι σήμερα, έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν
και δύσκολα ,δεν αλλοιώνεται ο χαρακτήρας τους.
Χρειάζεται πραγματικά αγώνας να παραμένει κανείς
δικαιωματικά άνθρωπος (άνω θρόσκω *).
Τα προβλήματα κι άλλα προβλήματα και πιο πολλά
κι άλλα κι άλλα και σκλύρηνση κι άλλα κι άλλα...
δεν σταματούν ποτέ αν συνεχίζουμε να τα βλέπουμε ετσι.
Λόγω της συγκεκριμένης νόσου(πραγματικά μοναδικής για τον/την καθενα/μια),
η κούραση, η αδυναμία κίνησης,οι συνεχείς εξετάσεις,οι αλλαγές στα "φάρμακα",
τα ίδια τα "φάρμακα",άγχος, ώσεις,αίμα ,μαγητικές,μπες για κορτιζόνη.....
....εντύνουν την ήδη βεβαρημένη κατάσταση.
Όμως κάπου εκεί αναγκαζόμαστε,τουλάχιστον εγώ,να ανοίξουμε
το πνεύμα μας και να καταλάβουμε τη διαφορετικότητα.
Όχι καλύτερα, χειρότερα.
Διαφορετικά!

Βασικά θα θελα πολλά να πω αλλα αρκετά φλυάρισα.
Γενικά μου αρέσουν πολύ σχεδόν όλες οι υπογραφές των χρηστών
γιατι δείχνουν οξυδέρκεια, όμως στο ζήτημα που
τέθηκε πιο πριν(χρόνια δηλαδή) , για τη δίψα του κόσμου
να βλέπει τη δυστυχία του άλλου
παίρνοντας ετσι δύναμη ,αφ'ενός ισχύει ,αφ'ετέρου (πιθανή λάθος ορθογραφία κ απόστροφος) προσωπικά νοιώθω ακόμα πιο δυνατός!!!
Αν ο άλλος με βλέπει και παίρνει κουράγιο, απ'αυτά που παιρνάω
απλά κοιτώντας με, τι να πω κι εγώ που τα ζώ.

Άσε που εγώ δεν πάω σε κόσμο που θεωρώ πιο αδύναμους απο μένα για
να μοιάζω δυνατός, αλλα σε κόσμο δυνατό για να μάθαίνω να είμαι.

Τέλος και λόγω της τελευταίας μου μισής παραγράφου
που σίγουρα μπορεί να επεκταθεί αρκετά
παραθέτω ενα τραγούδι των "Ημισκουμπρια"
προς αποκατάστασή τους(ε δεν θα κάνουν όλο σαχλοτράγουδα)
αλλα και ως το μόνο που απ'την αρχή είχα στο νού μου να παραθέσω :-D .

Τέλος καλή δύναμη σε όλους/ες και ας προσπαθούμε
να μή μοιάσουμε σε οτι μισούμε!

*http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE% ... E.AF.CE.B1