• ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ............

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29658  από panos59
 Τετ Ιουν 09, 2010 4:34 pm
Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ Τ Α Ρ Α
Έχει κάνει (ή ξέρει περισότερα) κανείς σας :?: :?: :?:
(παρακέντηση-πολλαπλασιασμός-εγχύσεις-κλπ)
στην
Αθήνα (Γενικό Κρατκό-Δρ.Κλημεντίνη Καραγεωργίου)
ή
Θεσσαλονίκη (ΑΧΕΠΑ)
ή
Ισραήλ (Ιερουσαλήμ-Χάντασσα-Δρ.Δημήτρης Καρούσης)
ή και κάπου αλλού ????
αν ΝΑΙ, θα ήθελε να μου/μας πει περισσότερα (να μοιραστεί μαζί μας τι αποκόμισε) ....????
αν είδε διαφορά (βελτίωση), κόστος (ή είναι δωρεάν, καθότι πειραματικό), διάρκεια, πού πήγε, πόσες φορές, κλπ λκλπ :?: :?: :?:
ευχαριστώ θερμά :!:
 #29666  από soulla
 Τετ Ιουν 09, 2010 7:27 pm
το έχουν κάνει δυο φίλοι μου σε κληνική στην κύπρο απο γερμανούς γιατρούς αν θέλετε λεπτομέριες να μάθω γιατί δεν θυμάμαι λεπτομέριες πέρασαν και 3 χρόνια :evil: έχω και τις εστίες μου :evil: αλλά δεν τους βοήθησε :evil: μόνο την κοπέλλα λίγο στην άρθρωση τον φίλο μου καθόλου :evil:
 #29670  από panos59
 Τετ Ιουν 09, 2010 8:06 pm
Νικος έγραψε:[.edit] Θα προσπαθησω να βρω μερικα ποιο ακριβή στοιχειά [./edit]
Υπαρχει και το σχετικο thread viewtopic.php?f=15&t=762
Νίκο, σε ευχαριστώ!
γρήγορος και αποτελεσματκός :!:
effective and efficient!
:D :D :D
 #29671  από κωστας
 Τετ Ιουν 09, 2010 8:10 pm
εκανα στην γερμανια πριν 8 χρονια για ενα χρονο!2 εγχυσεις στην σπονδυλικη στηλη μαζι με την μανα μου!κοστος 70000 ευρω!εκτος απο βλαστοκυταρα ειχε μαζι και μια αλλη θεραπεια σε συνδυασμο σαν ντοπαρισμενος ημουν!στην αρχη κουτσαινα οταν πηγα μετα απο λιγους μηνες ανεβαινα σκαλες με 50 κιλα!σιγουρα ειναι το μελλον και η θεραπεια για τα παντα ακομα ομως θεωρω οτι ειναι νωρις!!!
 #29673  από κωστας
 Τετ Ιουν 09, 2010 8:22 pm
αν ειχα παρα πολλα λεφτα και εκανα ακομα βλαστοκυτταρα θα ετρεχα στους ολυμπιακους!εννοειται οτι βοηθησαν αλλα δεν κρατησε η βελτιωση ηθελαν συνεχεια χρηματα για να συνεχισω!οι γερμανοι ειναι προτοποροι στην αντιμετωπιση νευρολογικων παθησεων καθως και σις εγχυσεις βλαστοκυτταρων!εγω επαθα πλακα οταν πηγα ειχε ασθενεις απο ολο τον κοσμο με διαφορες παθησεις,στα ιδιωτικα νοσ/μεια καναν εγχυσεις ηταν κατι συνηθισμενο!στο νοσ/μειο που πηγα ειδα και ελληνες επιχ/τιες καθως και γνωστους διασημους ξενους!
 #29676  από Biskoto10
 Τετ Ιουν 09, 2010 9:02 pm
panos59 έγραψε:Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ Τ Α Ρ Α
στην
Αποτι ξερω πρεπει να εχουν σταμτησει να κανουν
ή
Θεσσαλονίκη (ΑΧΕΠΑ)
Δεν ξερω αν κανουν ακομα αλλα δεν πρεπει να ειναι ακριβως οπως αυτα που κανει ο Καρουσης, παιζει και χημειοθεραπεια νομιζω (οπως εδω viewtopic.php?f=15&t=762 )
ή
Σιγουρα κανει αλλα δεν ξερω λεπτομερειες
 #29686  από panos59
 Τετ Ιουν 09, 2010 9:54 pm
Biskoto10 έγραψε:
panos59 έγραψε:Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ Τ Α Ρ Α
στην
Αποτι ξερω πρεπει να εχουν σταμτησει να κανουν
κάποτε ήταν κολλητάρια με τον Καρούση ... συνεταιράκια .... Τώρα, φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους ...
ή
Θεσσαλονίκη (ΑΧΕΠΑ)
Δεν ξερω αν κανουν ακομα αλλα δεν πρεπει να ειναι ακριβως οπως αυτα που κανει ο Καρουσης, παιζει και χημειοθεραπεια νομιζω (οπως εδω viewtopic.php?f=15&t=762 )
ή
Σιγουρα κανει αλλα δεν ξερω λεπτομερειες
συναντήθηκα δύο φορές μαζί του ... Ομολογώ, δεν με έπεισε ... Να μαζέψει λεφτά (200+200 ευρούλια, χωρίς αποδειξη) και δάφνες έδειχνε ... Τον είχε βγάλει και η Παναγιωταρέα, στην ΤιΒι .... Τουλάχιστον, με ειλικρίνια, μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για την περίπτωσή μου .....

άρα, μόνη ελπίδα, οι Βόρειες χώρες .. :?: :?: :?: :?:
άκουσε κανείς για καμιά άλλη χώρα :?:
στην Ευρώπη για την ώρα το σχετικό πρωτοκολλο πάντως δεν έχει εγκριθει ...
ό,τι γίνεται, είναι ακόμα πειραματικό :!:
σχεδόν ημιπαράνομο ....
γίνεται (λαθραία) μόνο σε Ισραήλ, Αφγανιστάν, ..Γιουνανιστάν ...