• Δυστυχώς!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2947  από elena
 Παρ Απρ 24, 2009 3:31 pm
βρέθηκε!βρέθηκε!μην σπάτε άλλο το κεφάλι σας....
κατέφθασε από το ανατολικό μπλόκ!!!
έχω την εντύπωση ότι :ότι έγινε,έγινε επίτηδες ,για αυτά που γράφαμε στο καφενείο μας,ξέρετε
για ρωσιδούλες και τέτοια.
 #2949  από Giota
 Παρ Απρ 24, 2009 3:38 pm
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
 #2951  από Giota
 Παρ Απρ 24, 2009 3:42 pm
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ?
 #2952  από mary_d_ath
 Παρ Απρ 24, 2009 3:48 pm
Εγώ πάντως είμαι της άποψης να της κάνουμε μια φάρσα για να γελάσουμε κι εμείς! :lol:
Να της γράψω μήνυμα ότι σύμφωνα με τα συμπτώματα που αναφέρει έχει σίγουρα σκλήρυνση και ότι μάλλον ο γιατρός της, της το έκρυψε, κάτι που κάνουν όλοι και ότι αν δεν ξεκινήσει επειγόντως αγωγή δεν τη βγάζει ούτε 2 μήνες; :lol:
Ή είναι πολύ παρατραβηγμένη φάρσα; :lol:
 #2953  από litsa
 Παρ Απρ 24, 2009 4:03 pm
όχι καθόλου παρατραβηγμένη!! Αξιοπρεπέστατη θα έλεγα και ευγενέστατη για αυτά που ήδη έχει πράξει!!!!!

:D :D :D :D
 #2959  από mary_d_ath
 Παρ Απρ 24, 2009 4:25 pm
:lol: :lol: :lol:

Έχω λιώσει στο γέλιο....
Έπρεπε να της πούμε ψέμματα ότι είμαστε και γιατροί... :lol:
 #2978  από Maria77
 Παρ Απρ 24, 2009 10:38 pm
Kale, den to pisteuw...pote eginan olauta?? Nomizw antilhfthhka gia poian milate kai tha elega pws tetoia atoma einai POLY ARRWSTHMENA. Nai yparxoun atoma pou exoun diafores morfes anaphrias alla ta atoma pou sthnoun tetoiou eidous vlakeies einai poly pio anaphra kai arrwsta sto myalo apo olous...ti na pei kaneis...ELEOS...
Na proseksoun na mhn tous tyxei kai autous giati den thelei kai poly...!!!
 #2979  από Maria77
 Παρ Απρ 24, 2009 10:39 pm
Mia farsa pantws tha htan oti eprepe... ;)
 #2992  από ioanna_melina
 Σάβ Απρ 25, 2009 3:27 pm
Νικόλα καταρχάς λυπάμαι που αυτό το θέμα είναι αφορμή που μιλάμε πρώτη φορά. είναι πραγματικά γελοίο και μάλλον αρρωστημένο! επειδή ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα παρίστανε κάτι άλλο,όχι οτι έχει ΣΚΠ!!! αλλά επόμενο είναι να συμβαίνουν και αυτά όταν είσαι σε κάτι τόσο απρόσωπο. εγώ με τη φρίκη που έφαγα κάποιους μήνες στην αρχή με τη ΣΚΠ είχα παράπονο που δεν μπορούσα να νιώσω ελεύθερη να ανοιχτώ στο φόρουμ αλλά μου φαίνεται δεν έπεσα έξω. Τελικά μια συνάντηση θα έκανε καλό σε αυτό. Τέτοιοι άνθρωποι μόνο τον εαυτό τους υποτιμούν και τελικά αυτοί είναι πραγματικά για λύπηση!
 #2998  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Σάβ Απρ 25, 2009 6:00 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΑΓΕ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ -ΑΥΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .... ΣΤΟ ΚΑΛΟ.... ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΔΩ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΡΕ ΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ .... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΑΚΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ....ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7