οχι δεν θα απαντησω
συγκρατουμε
συγκρατουμε
i have a dream
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Νικος έγραψε:Thnks soulla επεσες σε ολλα μεσα εκτος απο το παντρεμενος (παραλίγοωπα..ωπα...τι βλεπουν τα ματάκια μου???), Τωρα και παντρεμενος να ειμουνα παιδι δεν θα χα προλαβει
LL--MM έγραψε:[...]Το Γαλιλαίο ήταν που η ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας ήθελε να κάψει, επειδή έλεγε ότι η γή είναι στρογγυλήΜια μικρή διόρθωση: επειδή έλεγε ότι η γη δεν είναι στο κέντρο του σύμπαντος, αλλά κινείται γύρω από τον ήλιο. Το ηλιοκεντρικό σύστημα το είχε προτείνει κι ο Αρίσταρχος ο Σάμιος (αλλά δεν επικράτησε), ενώ ο Αριστοτέλης είχε δώσει αρκετά επιχειρήματα για το ότι η γη δεν είναι επίπεδη, αλλά σφαιρική. Φυσικά έκανε κι αυτός λάθος, γιατί όπως σας έχω ξαναπεί, η γη είναι χωρίς αμφιβολία επίπεδη. Για όσους ακόμα αμφιβάλλουν, ορίστε και η πηγή που το αποδεικνύει: Επίπεδη γη![]()
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:οχι δεν θα απαντησωΤι να πεις ρε συ Ντινα; Εκτος απο "ουυυυ ουυυυυ 666=zamboni,o ζαμπονι ειναι απατη και θα το μετανοιωσετε" εχεις τιποτα αλλο να πεις;
συγκρατουμε
Χρηστος έγραψε:μην διαβαζεις χρηστακιΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:οχι δεν θα απαντησωΤι να πεις ρε συ Ντινα; Εκτος απο "ουυυυ ουυυυυ 666=zamboni,o ζαμπονι ειναι απατη και θα το μετανοιωσετε" εχεις τιποτα αλλο να πεις;
συγκρατουμε
Ωρες ωρες την Κα Λουκα μου θυμιζεις.
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:Ντινακι εισαι καλα και μιλας με αυτη την ανεση.Μακαρι να εισαι παντα καλα αλλα για σκεψου καποιους που δεν τους εχει πιασει ουτε ιντερφερονη ουτε tysabri.Χρηστος έγραψε:μην διαβαζεις χρηστακιΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:οχι δεν θα απαντησωΤι να πεις ρε συ Ντινα; Εκτος απο "ουυυυ ουυυυυ 666=zamboni,o ζαμπονι ειναι απατη και θα το μετανοιωσετε" εχεις τιποτα αλλο να πεις;
συγκρατουμε
Ωρες ωρες την Κα Λουκα μου θυμιζεις.
υπαρχει λυση
αντε γεια τωρα
Χρηστος έγραψε: Ντινακι εισαι καλα και μιλας με αυτη την ανεση.Μακαρι να εισαι παντα καλα αλλα για σκεψου καποιους που δεν τους εχει πιασει ουτε ιντερφερονη ουτε tysabri.Aληθεια υπαρχουν τετοια ανθρωποι? Δεν τους βοηθανε αυτοι που εχουν φαει τα χρονια τους στις σπουδες?