• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29320  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 7:46 pm
swt έγραψε:Πριν την επέμβαση
[youtube]3qStYsd5tWI[/youtube]

04.06.2010 (μετά την επέμβαση)
[youtube]zk3ydRbChDg[/youtube]
[youtube]j6LRZ0cavpw[/youtube]

ΥΓ. Ο καθ. Ζαμπόνι είναι μαλ*?
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΜΠΟΝΙ
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ
 #29323  από soulla
 Κυρ Ιουν 06, 2010 7:50 pm
ο νομος του οστρακισμού είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις :o
μακαριοι οι πτωχοι
από τα περισσότερα άτομα που γνωρίζω άρχισα να πιστεύω ότι η σκλήρυνση κτηπά σε άτομα με υψηλό ΙQ
 #29324  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 7:52 pm
Πρόκειται σίγουρα και αδιαμφισβήτητα για μια συνομωσία των ασθενών εναντίον των συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιριών. Εγώ μάλιστα έχω και μετοχές στην esaote.
 #29325  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 7:54 pm
swt έγραψε:Πρόκειται σίγουρα και αδιαμφισβήτητα για μια συνομωσία των ασθενών εναντίον των συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιριών. Εγώ μάλιστα έχω και μετοχές στην esaote.
ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
 #29327  από βάλια
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:04 pm
Οι πρωτόγονοι,ξέρετε αυτοί που ζούσαν σε σπηλιές,μόλις είδαν την φωτιά τρόμαξαν και την θεοποίησαν. Σημερά τι ξέρουμε για την φωτιά;Μήπως κάποιοι αναπόλησαν αυτές τις παλιές και ξέγνοιαστες στιγμές;ΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑ μήπως συννενοηθούμε..λέω μήπως...
 #29339  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:58 pm
sou έγραψε:Κατά τη γνώμη μου τέτοια video προκαλούν σύγχυση γιατί δημιουργούν προσδοκίες που δεν έχουν πάντα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα. Η κυρία αυτή δείχνει ότι είχε κάποιο πρόβλημα (φλεγμονή;)
Αυτο σκεφτομουνα και γω Σταυρο στο πρωτο video αν προσεξεις αναφερει οτι μολις περασε μια ωση και οτι πριν απο αυτην μπορουσε να περπατησει
Αν ηταν απλος η εστια που υποχωρησε? Το θεμα με τα ματια ομως αναφερει οτι το ειχε 10ετια Ειδομεν
 #29351  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:29 pm
sou έγραψε:Κατά τη γνώμη μου τέτοια video προκαλούν σύγχυση γιατί δημιουργούν προσδοκίες που δεν έχουν πάντα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα. Η κυρία αυτή δείχνει ότι είχε κάποιο πρόβλημα (φλεγμονή;), μεταξύ άλλων, στην παρεγκεφαλίδα, που συντονίζει την κίνηση. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας συρρίκνωσε τη φλεγμονή, με αποτέλεσμα να είναι πλέον σε θέση να αποκτήσει και πάλι τον συντονισμό των κινήσεων.[...]
Ίσως να δημιουργούν πράγματι εσφαλμένες προσδοκίες σε κάποιους, όμως δείχνουν ότι κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει και η ΧΕΝΦΑ.
 #29360  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:40 pm
Σωστά. Θυμίζω και πάλι το συγκεκριμένο απόσπασμα:
“In Emergency, 18 consecutive patients were treated without use of corticosteroids, using the endovascular techniques described earlier. A total recovery time ranging from 4 hours to 4 days from endovascular treatment was observed. This was the best evidence that venous obstructions play a causative role in the complex pathogenesis of multiple sclerosis.”
«Στα επείγοντα, 18 συνεχόμενοι ασθενείς [που παρουσίασαν ώση], υποβλήθηκαν σε θεραπεία χωρίς χρήση κορτικοστεροειδών, χρησιμοποιώντας τις ενδοαγγειακές τεχνικές που περιγράφονται παραπάνω. Ο συνολικός χρόνος ανάρρωσης που παρατηρήθηκε κυμάνθηκε από 4 ώρες έως 4 ημέρες από την ενδοαγγειακή θεραπεία. Αυτή ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι η φλεβική παρεμπόδιση αποτελεί αιτιολογικό παράγοντα στην πολύπλοκη παθογένεση της πολλαπλής σκλήρυνσης.»
 #29369  από soft-machine
 Κυρ Ιουν 06, 2010 10:57 pm
Γεια σας! Ειμαι ο Γιαννης και γραφω πρωτη φορα. Μπορω να γραψω εδω τα αποτελεσματα του DOPPLER μου?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 82