• ασχετο: οικονομικη κριση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29305  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 3:19 pm
μου ειπαν πως η κινα αναλαμβανει ολα τα χρεη της ελλαδας εαν της δωσουμε ολο το λιμανι του πειραια
ΠΑΙΔΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ
τωρα ειμαι σιγουρη
απο μερα σε μερα θα ακουστει
ΚΡΙΜΑ
 #29328  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:08 pm
Ντινα γενικα ειμαι αισιοδοξο ατομο δηλ αν δεν δω σταση πληρομων απο το δημοσιο θα συνεχιζω να ελπιζω ΟΜΩΣ ειδατε που λεμε καπιοι πρεπει να μπουν φυλακη? Εδω τα καθαρματα οι ειδικοι φρουροι που σκοτωσαν τον Αλεξη το 2008 αποφυλακιστηκαν χτες!!! Ρε δεν ειμαστε χωρα ειμαστε για τον π...ο ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
 #29329  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:11 pm
Νικος έγραψε:Ντινα γενικα ειμαι αισιοδοξο ατομο δηλ αν δεν δω σταση πληρομων απο το δημοσιο θα συνεχιζω να ελπιζω ΟΜΩΣ ειδατε που λεμε καπιοι πρεπει να μπουν φυλακη? Εδω τα καθαρματα οι ειδικοι φρουροι που σκοτωσαν τον Αλεξη το 2008 αποφυλακιστηκαν χτες!!! Ρε δεν ειμαστε χωρα ειμαστε για τον π...ο ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Κ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
 #29331  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:16 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:
Νικος έγραψε:Ντινα γενικα ειμαι αισιοδοξο ατομο δηλ αν δεν δω σταση πληρομων απο το δημοσιο θα συνεχιζω να ελπιζω ΟΜΩΣ ειδατε που λεμε καπιοι πρεπει να μπουν φυλακη? Εδω τα καθαρματα οι ειδικοι φρουροι που σκοτωσαν τον Αλεξη το 2008 αποφυλακιστηκαν χτες!!! Ρε δεν ειμαστε χωρα ειμαστε για τον π...ο ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Κ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :o
 #29333  από soulla
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:24 pm
τα ζ,ωα που αναμασούν την τροφή τους ονομάζονται μυρικαστηκά
οι άνθρωποι που αναμασούν τα λόγια τους πώς λέγονται :?:
κανουμε βιολογία εξετάσεις και δεν το γνωρίζω όποιος ξέρει αν θέλει μου λέει

H μόνη διαφορά μεταξύ ηλιθιότητας και ιδιοφυίας είναι ότι ίδιοφυία έχει και τα όρια
 #29334  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:30 pm
Ντινα ειλικρινά δεν με ενδιαφερει αν ειναι αστυνομικοι-παγωτατζιδες-οτι θελουν στερησαν μια ανθρωπινη ζωη για να αποδείξουν την μαγκια τους. Για εμενα δεν αξίζουν περισσοτερο απο καποιον στον δρομο που θα σκοτωσει καποιον αλλο για μια θεση parking
 #29335  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:34 pm
Νικος έγραψε:Ντινα ειλικρινά δεν με ενδιαφερει αν ειναι αστυνομικοι-παγωτατζιδες-οτι θελουν στερησαν μια ανθρωπινη ζωη για να αποδείξουν την μαγκια τους. Για εμενα δεν αξίζουν περισσοτερο απο καποιον στον δρομο που θα σκοτωσει καποιον αλλο για μια θεση parking
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
ΟΜΩΣ Κ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΜΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ
ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
 #29336  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:37 pm
ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ή ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
 #29341  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:14 pm
Το παλικαρι που το γαζωσαν με τα 762 στα ζωνιανα το αισθανομαι , τα παιδια στην ομαδα ΔΙΑΣ τους χαίρομαι δεν ειναι ολοι ιδιοι