• THERAPEIES ME VOMVES....(diavaste auto to munima)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #28902  από ΡΕΝΑ
 Τετ Ιουν 02, 2010 4:52 pm
theoni έγραψε:Nick μάλλον σε αποπήραμε χωρίς λόγο...;)Από τα 11 αυτά χρόνια θεραπεία έχψ κάνει μόνο τα 3....από εκεί κρίνω και λέω ότι και χωρίς αυτά είμαι μια χαρά και πολύ καλλύτερα...
ΤΗΕΟΝΑΚΙ μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Την αποπήραμε την αγαπητή Νick όντως... ;)
Και εγώ δν μπορώ να πω ότι οι ενέσεις με "φτιάχνουν", αλλά μετά την δύσκολή περιοδό "λοχείας" που πέρασα οπως σου έχω πει με πολλαπλές υποτροπές, αρχισα και εγώ τις ιντερφερόνες...αλλά απο τον Σεπτέμβρη του 2008 μέχρι και σήμερα δόξα το θεό δεν εχω πάθει καμια αλλη υποτρόπη!!!Δεν ξέρω αν οντως αυτό οφείλετε στις avonex αλλά συγκριτικά με τον αυγουστο του 2008 είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!! :mrgreen:
 #28912  από theoni
 Τετ Ιουν 02, 2010 8:14 pm
Ρένα μου, μπράβο καλή μου.....Τι κάνει το παιδάκι σου;Το σκέφτεσαι για δεύτερο;;)
 #28936  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Ιουν 03, 2010 12:03 pm
theoni έγραψε:Ρένα μου, μπράβο καλή μου.....Τι κάνει το παιδάκι σου;Το σκέφτεσαι για δεύτερο;;)
Ο ζουζούνος μου είναι καλά...μεγαλώνει και μας τρελαίνει!!!!!!! Όσο για δεύτερο παιδάκι...χμμμμ θέλω το θέλω πολύ...αλλά....ακόμα δεν ξέρω ....θα δούμε!!! οτι θελήσει ο θεός..... :D :D