Στους ομοπαθείς, αποκλειστικά:
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν και καταρτισμένοι που θεωρούν
χρέος τους να κάνουν τις ωραίες τους εργασιούλες και τα σεμινάρια, (προπτυχιακές, πτυχιακές, μεταπτυχιακές και ότι άλλο) στη νευρολογία
απάνω μας ή ακόμα και να τσιμπάνε πελάτες μεταξύ μας, και η πρακτική είναι απολύτως αποδεκτή από ανώτατα πανεπιστημιακά στελέχη που υπογράφουν τις εργασίες τους

.
Θυμάστε το Μάγκα της Πηνελόπης Δέλτα; Κάπως έτσι είναι και η κατάστασή μας:
http://search.yahoo.com/search?p=%CE%9C ... s&ei=UTF-8
Σελίδες 56 και επ.

Για τους υπόλοιπους, αυτές είναι καταστάσεις φυσικές, δε μπορούμε να τις αποφύγουμε! όπως όλες οι ευπάθειες, επόμενο είναι να προσελκύουν αυτού του είδους τις νοσηρές περιέργειες.
Παιδάκια, θυμάστε τι σας έλεγα με τις φωτογραφίες; Ι hate to say ”I told you so”, but it is inevitable.
Η γιαγιά σάς στέλνει και ένα μεταφρασμένο κειμενάκι από κάποιον που ήξερε τι έλεγε, παρ' όλο που ΔΕΝ είχε σκπ (συμβαίνει κάποτε και αυτό):
To the Permanent Secretary of State for Air:
Biggin Hill,
Sir,
I have the honor to refer to the very serious calls, which have recently been made upon Fighter Command, in an attempt to stem the German invasion of the continent.
I hope and believe our armies may yet be victorious in France and Belgium, but we have to face the possibility that they may be defeated. In this case, I presume that there is no one who would deny that England should fight on, even though the remainder of the continent of Europe is dominated by the Germans.
Ι must therefore request that not one more fighter be sent across the Channel. If the home defense is drained away in desperate attempts to remedy the situation in France, defeat in France will involve the final, complete and irremediable defeat of this country.
I have the honor to be, Sir, your obedient Servant, H.C.D. Dowding
[youtube]BNOKXfZTEAE[/youtube]
Στο Μόνιμο Διευθυντή Υπουργείου της Αεροπορίας:
Μπίγκιν Χίλ,
Κύριε,
Έχω την τιμή να αναφέρομαι στις πολύ επίμονες εκκλήσεις οι οποίες απευθύνθηκαν πρόσφατα στο Γ.Ε.Α., σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της Γερμανικής εισβολής στην Ευρώπη.
Ελπίζω και πιστεύω ακόμα οι στρατιές μας να βγουν νικήτριες στη Γαλλία και το Βέλγιο, μα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο να νικηθούν. Στην περίπτωση αυτή, θεωρώ ότι κανένας δεν θ’ αρνιόταν ότι η Αγγλία πρέπει να συνεχίσει να μάχεται, μολονότι η υπόλοιπη ευρωπαϊκή ήπειρος βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή.
Αναγκάζομαι, επομένως, να ζητήσω να μη σταλεί πλέον ούτε ένας πιλότος πέρα από τη Μάγχη. Αν η εθνική άμυνα εξαντληθεί σε απεγνωσμένες προσπάθειες ανατροπής της κατάστασης στη Γαλλία, η ήττα στη Γαλλία θα προκαλέσει την τελειωτική, απόλυτη και μη αναστρέψιμη ήττα αυτής της χώρας.
Έχω την τιμή να παραμένω, Κύριε, ο ευάγωγος υπηρέτης σας, H.C.D. Dowding
ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΠΟΨΕ, ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΊΤΕ... παρά μόνο άν είμαστε μεταξύ μας. Εγώ πάντως, θα έχω τη βεβαίωση αναπηρίας μαζύ μου, καλού-κακού την Κυριακή...
Στους ξένους κάθε φυράματος:
Αντίληψη επί του θέματος που μας συγκεντρώνει όλους εδώ είναι φύσει αδύνατον ν’ αποκτήσετε όταν δεν έχετε περάσει (δεν περνάτε κάθε μέρα) τις δυσκολίες που αναφέρονται εδώ μεταξύ ομοπαθών.
Δε θα σας βγάλει πουθενά, τι μας πήρατε, για talk show? Όταν οι «καταρτισμένοι» με 6 χρόνια σπουδών και βάλε έχουν τόση δυσκολία ν’ αποκτήσουν έστω και την πιο στοιχειώδη, σε τι θα σας ωφελήσει να μας κάνουν η αφεντιές σας χάζι; Για να μας αναγνωρίσειτε κάπου και να πειτε «να, να, ο σκληρυντικός» ώστε να υποστούμε ακόμα περισσότερα προβλήματα, όπως γινόταν άλλοτε για τους λεπρούς; Το ξέρουμε πως είστε ικανοί να το κάνετε (Εμάς βέβαια, δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει… πώς να τολμήσουμε να αντικρύσουμε τους υγιείς, δε ντρεπόμαστε;)