• ΑΚΡΑΤΕΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #24376  από FANTOMAS
 Πέμ Απρ 08, 2010 4:52 pm
Μαριάννα έγραψε:Έχεις παει σε ουρολογο? Γιατι απ'οσο ξερω οταν η Σκπ επηρεαζει και το ουροποιητικο τοτε ο ουρολογος σε εξεταζει και σου δινει τα αναλογα φαρμακα
Και μην λες οτι εισαι αχρηστος γιατι μονο που εισαι διπλα στην γυναικα σου φτανει οτι μπορεις προσφερεις

Αν θελεις δες λιγο αυτο που εβαλα στην Γενικη συζητηση
Συμπτώματα Κατώτερου Ουροποιητικού σε άτομα με ΣΚΠ

Για καντε το κοπο να το διαβασετε καποιες απλες συμβουλες βοηθουν ΑΡΚΕΤΑ
 #28503  από katia
 Παρ Μάιος 28, 2010 5:24 pm
Τα φάρμακα (Detrusitol) μου προκαλούσαν κενά στη μνήμη. Μετά από 2 χρόνια χρήσης πάνας κατέληξα (με πλήρη έλεγχο της κύστης για τους τελευταίους 11 μήνες) σε έγχυση BOTOX στην κύστη.

Βλέπε ανάρτηση:

viewtopic.php?f=16&t=665

Ευχαριστώ
 #28531  από κωστας
 Παρ Μάιος 28, 2010 9:42 pm
παιδια καλησπερα!εγω εχω ακριβως το αντιθετο δλδ δυσκοιλιοτητα και δυσκολια ουρησης βεβαια αυτα αντιμετοπιζονται ποιο ευκολα με πολλα υγρα,προιοντα ολικης αλεσης και πολλα φρουτα!
 #28542  από sp-sofia
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:00 pm
εγω παιδια δεν νοιωθω ανασφαλεια πια
για τουαλετα σε γενικες γραμμες
το φροντιζω βεβαια για να μη μου τυχει κατι
παλιοτερα λες και ειχα τενεκεδακι ενσωματωμενο
νομιζα...ετρεχα να προλαβω
 #69095  από filio
 Τετ Μαρ 21, 2012 12:11 pm
καλημερα!εχω κι εγω το προβλημα αυτο εδω κ αρκετα χρονια.μ ενοχλει περισσοτερο κ απο το περπατημα μου.πλεον παιρνω lyrinel το οποιο με βοηθησε πολυ κ κανω διαλειποντες καθετηριασμους καθε 4 ωρες.παρολ αυτα φοραω κ πανα για τα απροοπτα!ιναι ενοχλητικο αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω!