• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28426  από nick1981
 Πέμ Μάιος 27, 2010 9:42 pm
Προς την Christina.

δεν ηθελα να γινουμε ρεζιλι δημοσιως αλλα αφου το θελησες ..ας γινει.
ολα αυτα ειναι δικαιολογιες για να ξεφυγεις απο την πραγματικοτητα.μονο ενδειξεις υπαρχουν κ τις οποιες τις μεγενθυνες για τις κανεις αποδειξεις. τη σχεση μας πηγα να προστατευσω με μια αθωα ''αποκρυψη'' κ γιναμε χαλια.τωρα αυτη το αν ηθελε άλλα εγω δεν φταιω.αφορμη εψαχνες κ ολα αυτα που ελεγες, με φειδω βεβαια, τα αναιρεσες.Ημουν ειλικρινης απο την αρχη αλλα μαλλον νομισες πως θα με κανεις στα μετρα σου.ατυχησες ομως.σε καλουπια δεν μπαινω. κ αν μπορεις να βρεις αλλον με το μυαλο, την αυτοπεποιθηση κ την πυγμη τη δικη μου στο καλο....
εγω παντως δεν νομιζω να εκανες παρακεντηση κ να μην ερχομουν να σε δω μια βδομαδα!!!!! πως μπορεσες.
κ Το οτι ηθελες να παντρευτουμε αν κ καποτε μετα την καριερα σου βεβαια ηταν του κ...ου.ψεματα κ το ειπες εκ των υστερων.

οσον αφορα το τωρα δεν εχεις κανενα δικαιωμα για το τι θα κανω.σιγα μη κατσω να κλαιω τη μοιρα μου μεσα στο σπιτι.αλλα ουτε αυτο το καταλαβαινεις.
ξερεις πως ειναι να εχεις σκπ?/μολις ξυπνας να κουνας χερια ποδια?να μουδιαζεις κ να περπατας 1 ωρα για να περασει??να χαπακωνεσαι 5 φορες την ημερα με βιταμινες ή να πρεπει να εισαι σπιτι 8 για την ενεση??να κανεις καθε 20 ημερες εξετασεις?να μην αδειαζει η κυστη κ να λες τι ειναι?η προστατιτιδα ή υποτροπη?Αλλα βεβαια κ εσυ εχεις σημαντικα προβληματα!!εχεις αναιμια!!!σιγα τ αβγα.μονο οτι εχεις διαβασει για τη σκπ κ αν βεβαια πλεον καταλαβαινεις γιατι το μυαλο σου πρεπει να κολλησε στην colgate..ρομποτακι!κανε παιδια κ ας τα μεγαλωνει η ρουμανα striptizez mexri tiς 8 poy doyleyeiς.αλλα βεβαια εσυ δεν δινεις ασεπ για καθηγητρια. μια xhmikoς μηχανικος...σιγα ψωναρα.κ η δικη μου σχολη δεν ειναι καθηγητικη..κ ξεκιναω κ διδακτορικο στη σχολη σου...η μητερα σου που ηταν δασκαλα σου κακοπεσε.
ΑΦΟΡΜΗ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.
σας αφηνω τωρα γιατι νευριασα κ μουδιασα ολοκληρος κ νιωθω μεσα μου να παλλονται διαφορα.μη παθω κ καμια υποτροπη για τη Χριστινα,δεν αξιζει.καμια δηλαδη δεν αξιζει..μονο η υγεια μου.Ante na paw gymnasthrio twra..εχω συσωρευμενη ενεργεια ομως.παω να ξεσπασω
Επειδη εγω ρεζιλι δεν γινομαι εστω κ σε ατομα που προσωπικα-φυσιογνωμικα δεν γνωριζω στειλε πμ.
αντε γεια.θα καταλαβεις το λαθος σου αλλα το τρενο δεν θα γυρισει.
 #28469  από makisb
 Παρ Μάιος 28, 2010 9:26 am
Χαλαρώστε βρε :)
 #28479  από Θανάσης
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:17 am
Πες τα ρε Μάκη.
Οι σχέσεις έχουν και προβλήματα αλλα επειδή συμμετέχουν 2,
τόσοι είναι και που φταίνε.Ο καθένας αλλού.

http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_h ... re=related
 #28482  από Nick
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:29 am
:shock: :shock: :shock: Τί πάθατε ρε παιδιά? Ψυχραιμία.
Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατί μετά τον σύντομο διάλογό σας, αναθεώρησα τον γάμο μου. Βλέπετε, μετά από τόσα χρόνια είχα αρχίσει να βαριέμαι. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Τα κουσούρια μου, τα κουσούρια του, η γρουσουζιά μου, η γρουσουζιά του, να νεύρα μου, τα νεύρα του, κανένα ενδιαφέρον, τίποτα καινούργιο.
Και ήρθατε εσείς να μου θυμίσετε τα χρόνια που έψαχνα για γκόμενο και τυρρανιόμουνα μία με τον έναν μιά με τον άλλον. Και άντε να δεις αν ταιριάζεις, και υστερίες και αγωνία, ο ένας σε απόρριπτε, ο άλλος σου γινόταν κολιτσίδα.
Γλύτωσα. Νικολάκης και πάλι Νικολάκης. Πού να τρέχεις τώρα.
 #28483  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:34 am
Nick έγραψε::shock: :shock: :shock: Τί πάθατε ρε παιδιά? Ψυχραιμία.
Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατί μετά τον σύντομο διάλογό σας, αναθεώρησα τον γάμο μου. Βλέπετε, μετά από τόσα χρόνια είχα αρχίσει να βαριέμαι. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Τα κουσούρια μου, τα κουσούρια του, η γρουσουζιά μου, η γρουσουζιά του, να νεύρα μου, τα νεύρα του, κανένα ενδιαφέρον, τίποτα καινούργιο.
Και ήρθατε εσείς να μου θυμίσετε τα χρόνια που έψαχνα για γκόμενο και τυρρανιόμουνα μία με τον έναν μιά με τον άλλον. Και άντε να δεις αν ταιριάζεις, και υστερίες και αγωνία, ο ένας σε απόρριπτε, ο άλλος σου γινόταν κολιτσίδα.
Γλύτωσα. Νικολάκης και πάλι Νικολάκης. Πού να τρέχεις τώρα.
χαχαχχαχαχαχχαχαχα καλα τα λες nick.νικοκαλης κ παλι νικολακης ;) μας συνδεει το ιδιο ονομα :o :o :o
 #28570  από Νικος
 Σάβ Μάιος 29, 2010 12:14 am
Προς Χριστινα και Νικο, παιδια ειστε αποθεωση :D Μου βαλατε ιδεες να τα χωσω στην πρώην μου ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #28604  από Thor
 Σάβ Μάιος 29, 2010 2:29 pm
Παντως να βρεις ανθρωπο με το προβλημα μας και να του τα χωνεις δεν λεει;;;;;;
Αν και συμβαινει κατα κορον γιατι η σκπ προκαλει πολλα νευρα γενικα.
 #28607  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Σάβ Μάιος 29, 2010 3:50 pm
Thor έγραψε:Παντως να βρεις ανθρωπο με το προβλημα μας και να του τα χωνεις δεν λεει;;;;;;
Αν και συμβαινει κατα κορον γιατι η σκπ προκαλει πολλα νευρα γενικα.
οκ δηλαδη να μην ανησυχω που ειμαι σχεδον καθε μερα μεσα στο νευρα ε?
κ εγω πιστευα πως φταιει η δουλεια μου που εχω γινει τοσο νευρικη εκτος δουλειας
 #28613  από Νικος
 Σάβ Μάιος 29, 2010 5:18 pm
Πλακα στην πλακα οταν σε ρωταει καποιος τι εχεις μπορεις να πεις :
"Τα νευρα μου, εχω και τις μαγνητικες να το αποδείξω!!!!!" :D :D
 #28614  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Σάβ Μάιος 29, 2010 5:22 pm
Νικος έγραψε:Πλακα στην πλακα οταν σε ρωταει καποιος τι εχεις μπορεις να πεις :
"Τα νευρα μου, εχω και τις μαγνητικες να το αποδείξω!!!!!" :D :D
ΚΑΛΟ :P
  • 1
  • 5
  • 6