• ΝΕΑ ΩΣΗ;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #28334  από ebg
 Τετ Μάιος 26, 2010 7:50 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΑΔΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΛΑ (ΣΧΗΜΑ). ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΑΜΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΗΛΙΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΧΗΜΑ. ΦΤΟΥ!!!
 #28335  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Μάιος 26, 2010 7:53 pm
ebg έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΑΔΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΛΑ (ΣΧΗΜΑ). ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΑΜΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΗΛΙΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΧΗΜΑ. ΦΤΟΥ!!!
5 μερουλες ειναι θα περασουν
περαστικαα
 #28336  από alexia
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:00 pm
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ;)
 #28340  από ebg
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:28 pm
ΔΕΝ ΘΕΛΩ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΡΩ..
 #28341  από kate2002
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:35 pm
ebg περαστικα σου, γρηγορα νασαι καλα. ;)
 #28342  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:37 pm
ebg έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΛΩ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΡΩ..
ενδοβλεβια κορτιζονη θα παρεις?
αν ειναι ενδοβλεβια πρεπει να μεινεις στο νοσοκομειο
αν ειναι χαπακια σπιτι σου
 #28345  από Vasso
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:51 pm
Καλή δύναμη!
 #28346  από ebg
 Τετ Μάιος 26, 2010 8:59 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:
ΝΑΙ ΟΡΟ, ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑ ΟΡΟ,ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΛΑΛΗΣΩ...
 #28347  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Μάιος 26, 2010 9:05 pm
ebg έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:
ΝΑΙ ΟΡΟ, ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑ ΟΡΟ,ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΛΑΛΗΣΩ...
υπομονη
και ολα καλα.
 #28358  από Ευτυχία
 Τετ Μάιος 26, 2010 10:43 pm
Σου εύχομαι δύναμη κ γρήγορα περαστικά.