Καλη επιτυχία.
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.
Ζήσε σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο.
Μορφώσου σαν να μην πρόκειται να πεθάνεις ποτέ.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
litsa έγραψε:ANTE θα εχεις και μουσική υπόκρουση!!αχ litsa μου,την πρωτη κ δευτερη φορα που εκανα μαγνητικη ετρεμα απο το φοβο μου.νομιζα θα σκασω μεσα σ αυτο το απαισιο κουτι(εγω το λεω φερετρο.φτου-φτου)τωρα δεν καταλαβαινω τιποτα
χαχαχ
σοβαρά τώρα!
καλά αποτελέσματα!!!...
theoni έγραψε:Ντινάκι καλή επιτυχία κοπέλα μου....Εγώ πάντως για να μπω στον τομογράφο, παίρνω ένα lexotanil και είμαι κυρία......εγω theoni καποια φορα ειχα παρει ενα ηρεμιστικο απο τη γιαγια του φιλου μου κ μετα τη μαγνητικη πηγαμε κ πλακωθηκαμε σε κατι μπυρες αστα να πανε
Θανάσης έγραψε:Ντίνα,σε ευχαριστω πολυ
καλή επιτυχία με μαγνητικές.
Στο θέμα του τομογράφου,
είχα σκεφτεί ενα καλιτεχνικό project με θέμα σχετικό με ms
και σκεφτόμουνα να είχα για μουσική υπόκρουση,
το θόρυβο του μαγνητικού!
Εύχομαι επαναμυελομένες εστίες
και μηδενικές νέες.
Genovefa® έγραψε:Δεν εχω δει ποτε πως ειναι απο μεσα...5 χρονια τωρα με το που ξαπλωνω κλεινω τα ματια και τα ξανανοιγω με το που μου ξεκλειδωσουν την μασκα του ραγκμπυ...δεν βλεπεις κ τιποτα .μαλλον εχει εναν καθρεφτη που βλεπεις αν εισαι ωραιος ξαπλωμενος .πικρα-πικρα.καλα το λεω εγω φερετρο.α παπα
Θανάσης έγραψε:Ντίνα,Θανάση οσον αφορα το καλλιτεχνικό project που λες : άκουσε το irm της Charlotte Gainsbourgh ή κάπως ετσι ..δε θυμάμαι το ονομα της τώρα ακριβώς...στο youtube υπάρχει πάντως. "φοβερό" ηλεκτρονικό κομμάτι που περιγραφει τη διαδικασία της μαγνητικής κ εχει δανειστει τους ηχους της
καλή επιτυχία με μαγνητικές.
Στο θέμα του τομογράφου,
είχα σκεφτεί ενα καλιτεχνικό project με θέμα σχετικό με ms
και σκεφτόμουνα να είχα για μουσική υπόκρουση,
το θόρυβο του μαγνητικού!
Εύχομαι επαναμυελομένες εστίες
και μηδενικές νέες.