• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28205  από kate2002
 Τρί Μάιος 25, 2010 11:44 am
λου λου - μου μου αρχισες τις κλαψες!... ;)
 #28210  από anni
 Τρί Μάιος 25, 2010 12:57 pm
ωραιος ο τυπος!!!!εχει και αλλους τετοιους;;;;;;;;;;;
απλως δεν αξιζει να ασχολησε μαζι του .........
καλα που φανηκε τωρα που ειναι αρχη :roll:
ασε που μπορει και να τα εχασε και να του ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
δεν ειναι κατι που ακους καθε μερα
τωρα που το συνειδητοποιεισε αλλαξε κατι;;;;;;;;
 #28213  από Nick
 Τρί Μάιος 25, 2010 1:23 pm
Gioulaki εγώ οπωσδήποτε θα του έλεγα ότι είναι μεταδοτική ασθένεια και πρέπει αμέσως να πάει να κάνει εξετάσεις. Θα του ζητούσα βέβαια συγγνώμη που δεν του το είπα νωρίτερα, αλλά δεν το ήξερα και εγώ η ίδια.
 #28214  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τρί Μάιος 25, 2010 1:27 pm
παιδια ισως ετσι με το προβλημα δοκιμαζετε κ η σχεση.ποια σχεη ειναι αληθινη κ ποια ειναι............................. μην το πω καλυτερα
 #28219  από christina
 Τρί Μάιος 25, 2010 1:47 pm
Αγαπητή Nick αυτό που έγραψες με έκανε και γέλασα απίστευτα..

Γαμάτο! ναι gioulaki αυτό θα του χρειαζόταν!!!
 #28225  από Μίρκα
 Τρί Μάιος 25, 2010 2:09 pm
Τελικά υπάρχουν πάρα πολλοί στενόμυαλοι. Έχω ακούσει και εγώ άτομο να λέει πως πρέπει να
καθαρίσει το μπάνιο του μετά τη χρήση του από άτομο με MS. Ίσως να πρέπει να αρχίσουμε να τα παίρνουμε όλα στην πλάκα!!!
 #28237  από sunny
 Τρί Μάιος 25, 2010 3:12 pm
gioulaki έγραψε:ebgaina mena paidi aytes tis meres kai otan tou to pa kollhse kai twra me rwta an ton kollhsa kati.....les kai eimai leprh.....les kai exw kati pou apagoreuei emena na me agaphsoun......ti m.......s

gioulaki...άστον κοριτσάκι μου να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας...Άμα αυτός νομίζει ότι τα κατάγματα, η ΣΚΠ, το αυχενικό, η σκωληκοειδίτιδα και ο ...προστάτης είναι κολλητικά, το βέβαιο είναι πως το μόνο κολλημένο είναι το μυαλό του!

Νick...ακόμα γελάω με την συμβουλή που της έδωσες!!!! :lol: :lol: :lol:
 #28241  από LL--MM
 Τρί Μάιος 25, 2010 3:52 pm
Kαλά τους ασχετους, τους παρατάμε, αλλά τους σχετικούς, απ' αυτους που εξαρτώμαστε, δηλαδή, και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα :evil: ;;;
 #28242  από ΡΕΝΑ
 Τρί Μάιος 25, 2010 3:58 pm
Nick έγραψε:Gioulaki εγώ οπωσδήποτε θα του έλεγα ότι είναι μεταδοτική ασθένεια και πρέπει αμέσως να πάει να κάνει εξετάσεις. Θα του ζητούσα βέβαια συγγνώμη που δεν του το είπα νωρίτερα, αλλά δεν το ήξερα και εγώ η ίδια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! Nick.... οτι πιο ωραίο εχω ακούσει σήμερα..... :D :D 8-) 8-)
 #28247  από Biskoto10
 Τρί Μάιος 25, 2010 5:13 pm
swt έγραψε:Νομίζω ότι δεν πρέπει να πυροβολούμε την άγνοια.
Aλλο να εχεις αγνοια και αλλο να εχεις αγνοια και να προσβαλεις! Ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος που εχει παιδεια οτι δεν κολλας τιποτα απο μια νευρολογικη παθηση?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 37